Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:no tak ja to już jestem NIKT ....ide sobie:-( Czepialska kobieto :eviltong: Ja o wcześniejszej porze pisałam :mad: No masz kobieto :lol: Tu się wchodzi ;) Potem wyzej Tu jeden z przedpokoi Jedna łazienka I druga łazienka Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='malawaszka']Pyyysiaaaaa czy ten prezent o którym mowa u Hanki to tylko ten akt notarialny czy dostałaś może też coś jeszcze Babo a dom to uważasz że mało :crazyeye: :angryy: :mad: Kiedyś chyba Cię uduszę :diabloti: Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysia napisał(a):Teraz mogę się już cieszyć bo mam akt notarialny w którym stoi żem pani na włościach ;) Gratuluję :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :pdziękuję pyskata Pusiu:loveu:za fotki rany duże to domisko wygląda ;) Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Pysia']Czepialska kobieto :eviltong: Ja o wcześniejszej porze pisałam :mad: No masz kobieto :lol: Tu się wchodzi ;) Potem wyzej Tu jeden z przedpokoi Jedna łazienka I druga łazienka O żesz Pysia, masz złocone poręcze nawet :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 beria napisał(a):Gratuluję :multi: :multi: :multi: Dzięki Beria :p To mały domek Alu :) Taki dla nas i dla Zmoroszelm :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Weszka mi dokucza i nikt mnie nie broni :cool1: Quote
malawaszka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Pysia']Kiedyś chyba Cię uduszę :diabloti: też Cie kocham :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 beria napisał(a):O żesz Pysia, masz złocone poręcze nawet :crazyeye: PRZESTAŃ!! JA TEGO DOMU NIE BUDOWAŁAM !! Jak się nia ma co się lubi to się lubi co się ma ;) :evil_lol: Pokoi nie pokażę bo...Weszka wie :evil_lol: Jak sama wstawię coś swojego i normalnego to może pstryknę ale z gratami byłych gospodaży - nigdy :diabloti: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Pysia']PRZESTAŃ!! JA TEGO DOMU NIE BUDOWAŁAM !! Jak się nia ma co się lubi to się lubi co się ma ;) :evil_lol: Pokoi nie pokażę bo...Weszka wie :evil_lol: Jak sama wstawię coś swojego i normalnego to może pstryknę ale z gratami byłych gospodaży - nigdy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pokaż pokaż .......;) Quote
malawaszka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysia napisał(a):Pokoi nie pokażę bo...Weszka wie :evil_lol: poookazzz - będzie wesoło :evil_lol: :loveu: Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ale chawira :crazyeye: a ja dla Ciebie znalazlam kolo mojej dzialki maly bialy domek :evil_lol: Naprawdę maly :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hahaha PIKA - bo ONA KŁAMAŁA z tym małym białym domkiem!!!! jak wyżebrałam fochami żeby mnie w końcu tam zabrała pokazać mały biały domek to owszem - przy drodze stał mały biały domek i myślałam, że to ten, a ONA mnie prowadzi dalej :crazyeye: i tam już nie był mały biały domek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pokaż, przecież wszyscy wiedzą, że nie Ty budowałaś i urządzałaś. O gustach się ponoć nie dyskutuje. :razz: Na budowie zrobiliśmy z garażu - salon, z łazienki - garderobę, a z pokoju - łazienkę :diabloti: I teściowa spazmów dostała, że porządny pokój na łazienkę zamieniamy :diabloti: I dobrze jej tak, bo teść nazwał moją piękną hustawkę "pokraką" i "połamańcem" :placz: Pokaż, z ludziów się pośmiejem i będziem mieć porównanie, jak już urządzisz po swojemu ;) Quote
beria Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysiaaaaa, Pysiaaaaa, jak pokażesz fotki, to ja pokażę swoją ruderkę :razz: Quote
malawaszka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 beria napisał(a):Pysiaaaaa, Pysiaaaaa, jak pokażesz fotki, to ja pokażę swoją ruderkę :razz: noooo Pysiaaaa pokażżżżż :modla: kurka ja to pokazywałam fotki domku bez gadania :mad: Quote
Gabcia26 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Witam Wszystkich :-) No Pysia...wreszcie spełniły się Twoje marzenia - GRATULUJE z całego serduszka :loveu: :multi: :multi: :multi: Fotkę tego salonu gdzie Ju sobie siedzi na kanapie możesz pokazać, przecie tam nie ma gratów ;) Dawaj fotki Pysia :lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Gabcia26 napisał(a):Fotkę tego salonu gdzie Ju sobie siedzi na kanapie możesz pokazać, przecie tam nie ma gratów ;) Dawaj fotki Pysia :lol: ale są ściany :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 beria napisał(a):Pokaż, przecież wszyscy wiedzą, że nie Ty budowałaś i urządzałaś. O gustach się ponoć nie dyskutuje. :razz: Na budowie zrobiliśmy z garażu - salon, z łazienki - garderobę, a z pokoju - łazienkę :diabloti: I teściowa spazmów dostała, że porządny pokój na łazienkę zamieniamy :diabloti: I dobrze jej tak, bo teść nazwał moją piękną hustawkę "pokraką" i "połamańcem" :placz: Pokaż, z ludziów się pośmiejem i będziem mieć porównanie, jak już urządzisz po swojemu ;) Witajcie :) beria - ja ciągle pracuje nad TZtem aby z garażu zrobic ogrod zimowy :) Kanapa, stolik, ze dwa fotele i mase kwiatow :p No....ewentualnie telepudło żeby TZ sie cieszył ;) Ale czy mi sie uda go namowic aby pasikonik stał w blaszanym garażu na dworze :razz: ?..... Ściany są we wszystkich pokojach....rozowe :cool1: Takie jak bielizna damska..... A fotek urządzenia nie bedzie chyba że za 10 lat kiedy to skończe to urządzanie :evil_lol: Ale wtedy pewnie zaczne od nowa :evil_lol: I tak bedą Zmoroszelmy na fotach w domu to zobaczycie :eviltong: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Pysia daj ścianowe foty :razz: Przecież Twoje dopiero BĘDZIEMY malować ;) Quote
Vectra Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Różowe ściany :crazyeye: :crazyeye: Pysia kto tam mieszkał ?? klan barbie ?? no daj foty :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Czesc Pysia :lol: Fajna chalupka :cool3: No daj te foty, nie daj sie prosic :evil_lol: Quote
PIKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Pysia napisał(a): Ściany są we wszystkich pokojach....rozowe :cool1: Takie jak bielizna damska. eetam ściany :p ja dzisiaj widzialam kobitke, taka kiele 50-tki z takimi własnie włosami :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Vectra napisał(a):Różowe ściany :crazyeye: :crazyeye: Pysia kto tam mieszkał ?? klan barbie ?? no daj foty :evil_lol: :evil_lol: Mieszkało małzeństwo przed 40-stką z corką 17-letnią ;) Dobra :) Znajde ściany to wstawie :) PIKA - ludzie na ulicy mogą miec nawet seledynowe ale ja ich nie musze malowac ;) Ciekawe czy ten bieliznowy roż farba bez problemu pokryje.... A może jakieś pomysły na kolory ścian ? Quote
Recommended Posts