Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:no tak ja to już jestem NIKT ....ide sobie:-(
Czepialska kobieto :eviltong: Ja o wcześniejszej porze pisałam :mad:
No masz kobieto :lol:
Tu się wchodzi ;)

Potem wyzej

Tu jeden z przedpokoi

Jedna łazienka

I druga łazienka

Posted

[quote name='malawaszka']Pyyysiaaaaa czy ten prezent o którym mowa u Hanki to tylko ten akt notarialny czy dostałaś może też coś jeszcze
Babo a dom to uważasz że mało :crazyeye: :angryy: :mad:
Kiedyś chyba Cię uduszę :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Teraz mogę się już cieszyć bo mam akt notarialny w którym stoi żem pani na włościach ;)

Gratuluję :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Czepialska kobieto :eviltong: Ja o wcześniejszej porze pisałam :mad:
No masz kobieto :lol:
Tu się wchodzi ;)

Potem wyzej

Tu jeden z przedpokoi

Jedna łazienka

I druga łazienka

O żesz Pysia, masz złocone poręcze nawet :crazyeye:

Posted

beria napisał(a):
Gratuluję :multi: :multi: :multi:

Dzięki Beria :p
To mały domek Alu :) Taki dla nas i dla Zmoroszelm :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Weszka mi dokucza i nikt mnie nie broni :cool1:

Posted

beria napisał(a):
O żesz Pysia, masz złocone poręcze nawet :crazyeye:

PRZESTAŃ!! JA TEGO DOMU NIE BUDOWAŁAM !! Jak się nia ma co się lubi to się lubi co się ma ;) :evil_lol: Pokoi nie pokażę bo...Weszka wie :evil_lol: Jak sama wstawię coś swojego i normalnego to może pstryknę ale z gratami byłych gospodaży - nigdy :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']PRZESTAŃ!! JA TEGO DOMU NIE BUDOWAŁAM !! Jak się nia ma co się lubi to się lubi co się ma ;) :evil_lol: Pokoi nie pokażę bo...Weszka wie :evil_lol: Jak sama wstawię coś swojego i normalnego to może pstryknę ale z gratami byłych gospodaży - nigdy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pokaż pokaż .......;)

Posted

hahaha PIKA - bo ONA KŁAMAŁA z tym małym białym domkiem!!!! jak wyżebrałam fochami żeby mnie w końcu tam zabrała pokazać mały biały domek to owszem - przy drodze stał mały biały domek i myślałam, że to ten, a ONA mnie prowadzi dalej :crazyeye: i tam już nie był mały biały domek :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Pokaż, przecież wszyscy wiedzą, że nie Ty budowałaś i urządzałaś. O gustach się ponoć nie dyskutuje. :razz: Na budowie zrobiliśmy z garażu - salon, z łazienki - garderobę, a z pokoju - łazienkę :diabloti: I teściowa spazmów dostała, że porządny pokój na łazienkę zamieniamy :diabloti: I dobrze jej tak, bo teść nazwał moją piękną hustawkę "pokraką" i "połamańcem" :placz:
Pokaż, z ludziów się pośmiejem i będziem mieć porównanie, jak już urządzisz po swojemu ;)

Posted

beria napisał(a):
Pysiaaaaa, Pysiaaaaa, jak pokażesz fotki, to ja pokażę swoją ruderkę :razz:

noooo Pysiaaaa pokażżżżż :modla: kurka ja to pokazywałam fotki domku bez gadania :mad:

Posted

Witam Wszystkich :-)
No Pysia...wreszcie spełniły się Twoje marzenia - GRATULUJE z całego serduszka :loveu: :multi: :multi: :multi:

Fotkę tego salonu gdzie Ju sobie siedzi na kanapie możesz pokazać, przecie tam nie ma gratów ;)
Dawaj fotki Pysia :lol:

Posted

beria napisał(a):
Pokaż, przecież wszyscy wiedzą, że nie Ty budowałaś i urządzałaś. O gustach się ponoć nie dyskutuje. :razz: Na budowie zrobiliśmy z garażu - salon, z łazienki - garderobę, a z pokoju - łazienkę :diabloti: I teściowa spazmów dostała, że porządny pokój na łazienkę zamieniamy :diabloti: I dobrze jej tak, bo teść nazwał moją piękną hustawkę "pokraką" i "połamańcem" :placz:
Pokaż, z ludziów się pośmiejem i będziem mieć porównanie, jak już urządzisz po swojemu ;)

Witajcie :)
beria - ja ciągle pracuje nad TZtem aby z garażu zrobic ogrod zimowy :) Kanapa, stolik, ze dwa fotele i mase kwiatow :p No....ewentualnie telepudło żeby TZ sie cieszył ;) Ale czy mi sie uda go namowic aby pasikonik stał w blaszanym garażu na dworze :razz: ?.....
Ściany są we wszystkich pokojach....rozowe :cool1: Takie jak bielizna damska..... A fotek urządzenia nie bedzie chyba że za 10 lat kiedy to skończe to urządzanie :evil_lol: Ale wtedy pewnie zaczne od nowa :evil_lol:
I tak bedą Zmoroszelmy na fotach w domu to zobaczycie :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Ściany są we wszystkich pokojach....rozowe :cool1: Takie jak bielizna damska.

eetam ściany :p
ja dzisiaj widzialam kobitke, taka kiele 50-tki z takimi własnie włosami :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Różowe ściany :crazyeye: :crazyeye: Pysia kto tam mieszkał ?? klan barbie ??

no daj foty :evil_lol: :evil_lol:

Mieszkało małzeństwo przed 40-stką z corką 17-letnią ;)
Dobra :) Znajde ściany to wstawie :)
PIKA - ludzie na ulicy mogą miec nawet seledynowe ale ja ich nie musze malowac ;) Ciekawe czy ten bieliznowy roż farba bez problemu pokryje....
A może jakieś pomysły na kolory ścian ?