malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pysia napisał(a): SKOK ale nie Szewczyka tylko Szelmusi ;) Tym razem SKOK Zmoreczki ;) ojjj kochaniutka Ty to chyba masz za dużo czasu jednak i chcesz się jeszcze na aferę SKOKową załapać :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pysia napisał(a):Vectra :mad: Ty chcesz chyba żebym Ci skóre przetrzepała :mad:: tak kcem , kcem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 malawaszka napisał(a):ojjj kochaniutka Ty to chyba masz za dużo czasu jednak i chcesz się jeszcze na aferę SKOKową załapać :evil_lol: Bosze ! Waszka ! Ty pracuj , jak ojciec przykazali ! Od polityki trzymaj się z daleka ! SKOKiem do pracy ! Szybciutko ! :razz: Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Bosze ! Waszka ! Ty pracuj , jak ojciec przykazali ! Od polityki trzymaj się z daleka ! SKOKiem do pracy ! Szybciutko ! :razz: Ojciec kazali jak byłam piękna i młoda znaleźć sobie bogatego męża i odpoczywać całe zycie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie posłuchałam.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Pysiu, wpadłam do Waszej galerii i przekazuję pozdrowionka od Alicji R.:loveu: i buziaki dla dziewczynek :buzi::buzi:. ślicznie wyszły na tym zdjęciu :loveu: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Pysia'] O toż te niufy, które będą mi wypożyczone :diabloti: Dzień Dobry Pysiu, fotki super:multi: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Cześć Czarnulki :razz::p Jak z chałupką i garażem dla mnie i domkiem letnim dla Waszki Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Sylwuś, Alu, jo-jo i Alicjo - witam :loveu: Innych też witam ;) Sylwia- Zmorka poprostu postanowiła doskoczyć do cienia ;) Alka - Dziewczynki wycałowane ( ja przez nie też ;) ) a pozdrowionka przyjmuję tym bardziej że dwa posty dalej widzę Alicje :multi: :multi: :multi: jo-jo ;) Już się nie mogę doczekać kiedy je zabierzesz :diabloti: Alicjo :crazyeye: To Ty chcesz garaż dla siebie :crazyeye: Nie wiem czy Ju pozwoli na to :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dla Weszki wybudujemy szopke albo ustawimy plandeke :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Pysia napisał(a): jo-jo ;) Już się nie mogę doczekać kiedy je zabierzesz :diabloti: Aż tak chcesz się ich pozbyć? :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Vectra napisał(a):Witaj Pysiu i pusiaste ZmoroSzelmy :loveu: Witaj Vectra i różne takie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jo-jo ;) Tak jakoś się składa że ja WIEM że bardzo szybko byś mi je oddała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Vectra i różne takie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jo-jo ;) Tak jakoś się składa że ja WIEM że bardzo szybko byś mi je oddała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj nie sądze, takie dwie piękne dziewczynki z tak dużą ilością futra? Nigdy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Pysia napisał(a):Dla Weszki wybudujemy szopke albo ustawimy plandeke :evil_lol: a mnie to obiecywałaś coś innego :obrazic: Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='malawaszka']a mnie to obiecywałaś coś innego :obrazic: No dobra ale załatw jakąś starą kanape ;) :evil_lol: jo-jo :) Myślę że jednak byś je oddała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kilka fotek paskud ( mam ich jeszcze ogrom a jutro będę szaleć znowu z aparatem....) To co Zmoroszelmy lubią najbardziej robić razem ;) Oddawaj !! Nigdy!! I tak to będzie moje Po dłuuuuuuuuuugiej chwili :evil_lol: Po jeszcze dłuuuuuuuuuuzszej :evil_lol: Ale żadna nie odpuści :evil_lol: Chwila zmyłkowego memlania Twarzą w twarz :evil_lol: Prawie finał ;) Ale nie!! Mistrzostwa w toku :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Pysia Ty je na jakieś zawdody wyślij z tym przeciąganiem :razz: :razz: Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Z przykrością powiadamiam że nie umiem sobie zrobić nowego albumu w Photobuckecie a ten jest pełny......:placz: :placz: :placz: Quote
Teklunia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Pysia'] skojarzyły mi sie z zawodnikami sumo :lol: Quote
Vectra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 To może na Fotosik.pl załóż konto ?? tam nie ma ograniczeń :lol: Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Teklunia']skojarzyły mi sie z zawodnikami sumo :lol: No nie ;) Jedna znowu szczupła a druga ciągle szczupła ;) Vectra - już Weszka uratowała :loveu: Wiem ze ciągle to samo ale to ich wina ;) Zauważcie że to wieczór :evil_lol: Kombinacje Kraksy :evil_lol: I różne takie ;) A to co :crazyeye: Zmorka jak zwykle zaczepna ;) Dobrze że Szelma ma nad nią litość :evil_lol: Chociaż często myślę że Zmorka litości nie ma... Nie uważacie? Ups ... Trza w nogi :razz: Moje dziewczynki Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Pysia'] Zauważcie że to wieczór :evil_lol: :hmmmm: a po czym to widać??? :roll: Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='malawaszka']:hmmmm: a po czym to widać??? :roll: Po braku okropnego palącego słońca..... No i po cieniach jak już ono jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo ja wiem gdzie tam jest zachód ;) Idziemy sobie Trochę czarnych plam ;) No i.... Wieczorna kąpiel ;) Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 no to ja niewiem czy mam Ci się teraz wstrzeliwać z fot pogoriowymi??? :cool1: o! na przykład takimi :loveu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Pysia'] Trochę czarnych plam ;) ahhh ten zMorkowy ogon jest niesamowicie BOSKI :loveu: Quote
Pysia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='malawaszka']no to ja niewiem czy mam Ci się teraz wstrzeliwać z fot pogoriowymi??? :cool1: o! na przykład takimi :loveu: Wstrzelaj :multi: :multi: :multi: Uwielbiam te paskudy :loveu: Powiem Ci coś w zaufaniu ;) Wierz że mnie nie zależy na super jakości fot? A wiesz dlaczego ? Bo ja tak uwielbiam te dwie czarne paskudy że mogę patrzeć nawet na 1000 fot ich codziennie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dlatego dawaj foty :evil_lol: Quote
Recommended Posts