madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 pysia ale ci sie psina spociła przy tym agrescie :eviltong: Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):ale za to jak będzie DOBRZE wyglądać :p jak MY :p O tak, tak ! ONI WYGLĄDAJĄ ŚLICZNIE ! Naprawdę !!! Trza szybko zjeżdżać - może to ssliczne wygladanie zakaźne jest ! :p :p :p Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']ale za to jak bedzie DOBRZE wyglądac:p jak MY:p :megagrin: :-D :evilbat: :biggrina: :grin: :roflt: :bigcool: A po moim wyglądałaby jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] pysia ale ci sie psina spociła przy tym agrescie :eviltong: Bo ponoc " Na złodzieju czapka gore " :evil_lol: Ktory słodszy Ten pachnie najlepiej ;) Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia'] I...strych :) Jaki fajnisty strych :loveu: Jeśli nikt go jeszcze nie zarezerwował, to chętnie wezmę :p I wyżywienie na miejścu :cool3: Zacznę się już pakować :cool3: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O tak, tak ! ONI WYGLĄDAJĄ ŚLICZNIE ! Naprawdę !!! Trza szybko zjeżdżać - może to ssliczne wygladanie zakaźne jest ! :p :p :p Haniu nie wiem czy wiesz ale zapraszasz wszystkich do mojego domku na Weszki utrzymanie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):aga - ja Ci dobrze radze. Zobacz po Lunetce i po Bolusiu....Albo bedziesz wciąż pyskowac albo burczec po Weszkowym jedzeniu ;) :hmmmm: poczekam, zobaczę jak Wy będziecie wyglądać.;) :cool1: Dzięki Pysiu :buzi: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='beria']Jaki fajnisty strych :loveu: Jeśli nikt go jeszcze nie zarezerwował, to chętnie wezmę :p I wyżywienie na miejścu :cool3: Zacznę się już pakować :cool3: Beria - strych jest Karola :razz: Chciałam tam zrobic nietuzinkowy salon ale ten młody człowiek powiedział ze nie!! Strych jest wyłącznie jego :placz: Ale zapomniał smarkacz że może pomieszka kilka lat i wyfrunie z gniazdka :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Pysia napisał(a):Haniu nie wiem czy wiesz ale zapraszasz wszystkich do mojego domku na Weszki utrzymanie :evil_lol: Tak, Tak, Tu się rześko kontroluję - a więc spoko , bec paniki ! TWÓJ DOM _ BO ŚLICZNY .WWESZKA SLICZNA GOTUJE ŚWIETNIE ! Ala w kotłowni - będzie więc ciepło ....Może jeszcze rozdzielisz parę zadań. Ihaha - bylre nie kuchennych. POMOŻECIE ??? Organizuję zapisy :p :p :p Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Pysia'] Ale zapomniał smarkacz że może pomieszka kilka lat i wyfrunie z gniazdka :diabloti: I z tego powodu pozwoliłam Klaudii wybrać sobie pokój :p Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 beria napisał(a):I z tego powodu pozwoliłam Klaudii wybrać sobie pokój :p ale Klaudia to ma ciutke dalej do wyprowadzki niż Karol :razz: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Tak, Tak, Tu się rześko kontroluję - a więc spoko , bec paniki ! TWÓJ DOM _ BO ŚLICZNY .WWESZKA SLICZNA GOTUJE ŚWIETNIE ! Ala w kotłowni - będzie więc ciepło ....Może jeszcze rozdzielisz parę zadań. Ihaha - bylre nie kuchennych. POMOŻECIE ??? Organizuję zapisy :p :p :p Haniu jezeli chodzi o podział zadań to ja myśle ze mogłabyś zorganizowac kilka albo kilkanaście obrazkow bo musze coś fajnego na scianach powiesic :p Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):ale Klaudia to ma ciutke dalej do wyprowadzki niż Karol :razz: W sumie tak :roll: Może jej się jakaś extra teściowa trafi i strych odstąpi :grins: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 beria napisał(a):W sumie tak :roll: Może jej się jakaś extra teściowa trafi i strych odstąpi :grins: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha zapomnij :evil_lol: Pysia??? odstąpić??? :turn-l: Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dobranoc wszystkim potencjalnym Współspaczom :p :p :p Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='beria']W sumie tak :roll: Może jej się jakaś extra teściowa trafi i strych odstąpi :grins: Witajcie kochane :loveu: beria - Karol ma swoje mieszkanie wiec strych bedzie moj za kilka lat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dom na wichurce też jego ;) My w sumie to mamy tam tylko dożywotnie nocowanie weekendowe ;) Vectra - dzieki :loveu: Czarne w czarnym ;) Quote
Camara Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysia napisał(a):...Camara - 3 km. od domku jest wielki zalew ;) Taki basen im wystarczy :) Nauczona doświadczeniem ze jak jest woda na podworku to paskudy nie schną tylko butwieją nie zrobie im :cool3: Działka jest malutka strasznie. Ma 909 m2 :) W stosunku do tej na wichurce to maleńki kawałek podworka.... jak wygląda zbutwiały niuf :stupid: bo zardzewiały to wiem :fadein: to te brązowe :evil_lol: a działeczka i tak większa od mojej :roll: tak w wogóle, to poczytałam ostatnie strony i... Pysiu, to gdzie Ty będziesz mieszkac :???: przecież wszytkie pomieszczenia już zaanektowane przez dogomaniaczki :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Camara napisał(a):jak wygląda zbutwiały niuf :stupid: bo zardzewiały to wiem :fadein: to te brązowe :evil_lol: a działeczka i tak większa od mojej :roll: tak w wogóle, to poczytałam ostatnie strony i... Pysiu, to gdzie Ty będziesz mieszkac :???: przecież wszytkie pomieszczenia już zaanektowane przez dogomaniaczki :evil_lol: Nie wszystkie ;) 3 pokoje zostawiam dla siebie :evil_lol: I kuchnie i łazienki :eviltong: Zbutwiały niuf wygląda tak samo jak nie zbutwiały tylko pachnie inaczej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A właściwie zaczyna wydzielac zapach podobny do szmaty co za długo leżała w wodzie ;) Quote
AlKil Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Witaj Pysiu!!!! Domek jest fajowy, zieleń boska, apartament Waszki odlotowy!!!!:multi::multi::multi: Quote
Camara Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 czyli zbutwiały niuf jest dobry na dzikich lokatorów :evil_lol: wrzuca się takiego do pokoju... i gość rano pakuje manatki :lol: słyszycie dziewczyny???? :cool3: Pysia ma patent, na ocalenie reszty pomieszczeń dla siebie :eviltong: Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Camara napisał(a):czyli zbutwiały niuf jest dobry na dzikich lokatorów :evil_lol: wrzuca się takiego do pokoju... i gość rano pakuje manatki :lol: słyszycie dziewczyny???? :cool3: Pysia ma patent, na ocalenie reszty pomieszczeń dla siebie :eviltong: A pomyśl sobie jakie cuda mogą zdziałac dwa zbutwiałe niufy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: AlKil - witaj :multi: Jak Weszka mi nie pomoże to apartament sprzedamy :evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pysiu, gratuluję domku. Ale w ogródku masz za ładnie :cool3: Naprawdę nie chcesz, żeby mój Basterek przekopał Ci go trochę??????????? Po co masz sama się męczyc :evil_lol: , albo męczyc dwie zbutwiałe niufki - daj im trochę odpocząc :mad: Danka Quote
Pysia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 da-NUTKA napisał(a):Pysiu, gratuluję domku. Ale w ogródku masz za ładnie :cool3: Naprawdę nie chcesz, żeby mój Basterek przekopał Ci go trochę??????????? Po co masz sama się męczyc :evil_lol: , albo męczyc dwie zbutwiałe niufki - daj im trochę odpocząc :mad: Danka Znając Zmoroszelmy to one z przyjemnością to wszystko przekopią :evil_lol: Dla Basterka nic nie zostanie..... Ich wizja przestrzenna w ogrodzie zawsze sie rożni od mojej :mad: Quote
Recommended Posts