Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ale za to jak będzie DOBRZE wyglądać :p jak MY :p

O tak, tak ! ONI WYGLĄDAJĄ ŚLICZNIE ! Naprawdę !!! Trza szybko zjeżdżać - może to ssliczne wygladanie zakaźne jest ! :p :p :p

Posted

[quote name='malawaszka']ale za to jak bedzie DOBRZE wyglądac:p jak MY:p :megagrin: :-D :evilbat: :biggrina: :grin: :roflt: :bigcool: A po moim wyglądałaby jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

pysia ale ci sie psina spociła przy tym agrescie :eviltong:
Bo ponoc " Na złodzieju czapka gore " :evil_lol:

Ktory słodszy

Ten pachnie najlepiej ;)

Posted

[quote name='Pysia']
I...strych :)

Jaki fajnisty strych :loveu: Jeśli nikt go jeszcze nie zarezerwował, to chętnie wezmę :p I wyżywienie na miejścu :cool3: Zacznę się już pakować :cool3:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O tak, tak ! ONI WYGLĄDAJĄ ŚLICZNIE ! Naprawdę !!! Trza szybko zjeżdżać - może to ssliczne wygladanie zakaźne jest ! :p :p :p

Haniu nie wiem czy wiesz ale zapraszasz wszystkich do mojego domku na Weszki utrzymanie :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
aga - ja Ci dobrze radze. Zobacz po Lunetce i po Bolusiu....Albo bedziesz wciąż pyskowac albo burczec po Weszkowym jedzeniu ;)

:hmmmm: poczekam, zobaczę jak Wy będziecie wyglądać.;) :cool1:
Dzięki Pysiu :buzi:

Posted

[quote name='beria']Jaki fajnisty strych :loveu: Jeśli nikt go jeszcze nie zarezerwował, to chętnie wezmę :p I wyżywienie na miejścu :cool3: Zacznę się już pakować :cool3:
Beria - strych jest Karola :razz: Chciałam tam zrobic nietuzinkowy salon ale ten młody człowiek powiedział ze nie!! Strych jest wyłącznie jego :placz:
Ale zapomniał smarkacz że może pomieszka kilka lat i wyfrunie z gniazdka :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Haniu nie wiem czy wiesz ale zapraszasz wszystkich do mojego domku na Weszki utrzymanie :evil_lol:

Tak, Tak, Tu się rześko kontroluję - a więc spoko , bec paniki ! TWÓJ DOM _ BO ŚLICZNY .WWESZKA SLICZNA GOTUJE ŚWIETNIE ! Ala w kotłowni - będzie więc ciepło
....Może jeszcze rozdzielisz parę zadań. Ihaha - bylre nie kuchennych. POMOŻECIE ???
Organizuję zapisy :p :p :p

Posted

[quote name='Pysia']
Ale zapomniał smarkacz że może pomieszka kilka lat i wyfrunie z gniazdka :diabloti:

I z tego powodu pozwoliłam Klaudii wybrać sobie pokój :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Tak, Tak, Tu się rześko kontroluję - a więc spoko , bec paniki ! TWÓJ DOM _ BO ŚLICZNY .WWESZKA SLICZNA GOTUJE ŚWIETNIE ! Ala w kotłowni - będzie więc ciepło
....Może jeszcze rozdzielisz parę zadań. Ihaha - bylre nie kuchennych. POMOŻECIE ???
Organizuję zapisy :p :p :p

Haniu jezeli chodzi o podział zadań to ja myśle ze mogłabyś zorganizowac kilka albo kilkanaście obrazkow bo musze coś fajnego na scianach powiesic :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ale Klaudia to ma ciutke dalej do wyprowadzki niż Karol :razz:

W sumie tak :roll: Może jej się jakaś extra teściowa trafi i strych odstąpi :grins:

Posted

beria napisał(a):
W sumie tak :roll: Może jej się jakaś extra teściowa trafi i strych odstąpi :grins:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha zapomnij :evil_lol: Pysia??? odstąpić??? :turn-l:

Posted

[quote name='beria']W sumie tak :roll: Może jej się jakaś extra teściowa trafi i strych odstąpi :grins:
Witajcie kochane :loveu:
beria - Karol ma swoje mieszkanie wiec strych bedzie moj za kilka lat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dom na wichurce też jego ;) My w sumie to mamy tam tylko dożywotnie nocowanie weekendowe ;)
Vectra - dzieki :loveu:
Czarne w czarnym ;)

Posted

Pysia napisał(a):
...Camara - 3 km. od domku jest wielki zalew ;) Taki basen im wystarczy :) Nauczona doświadczeniem ze jak jest woda na podworku to paskudy nie schną tylko butwieją nie zrobie im :cool3:
Działka jest malutka strasznie. Ma 909 m2 :) W stosunku do tej na wichurce to maleńki kawałek podworka....

jak wygląda zbutwiały niuf :stupid:
bo zardzewiały to wiem :fadein: to te brązowe :evil_lol:

a działeczka i tak większa od mojej :roll:

tak w wogóle, to poczytałam ostatnie strony i... Pysiu, to gdzie Ty będziesz mieszkac :???: przecież wszytkie pomieszczenia już zaanektowane przez dogomaniaczki :evil_lol:

Posted

Camara napisał(a):
jak wygląda zbutwiały niuf :stupid:
bo zardzewiały to wiem :fadein: to te brązowe :evil_lol:

a działeczka i tak większa od mojej :roll:

tak w wogóle, to poczytałam ostatnie strony i... Pysiu, to gdzie Ty będziesz mieszkac :???: przecież wszytkie pomieszczenia już zaanektowane przez dogomaniaczki :evil_lol:

Nie wszystkie ;) 3 pokoje zostawiam dla siebie :evil_lol: I kuchnie i łazienki :eviltong:
Zbutwiały niuf wygląda tak samo jak nie zbutwiały tylko pachnie inaczej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A właściwie zaczyna wydzielac zapach podobny do szmaty co za długo leżała w wodzie ;)

Posted

czyli zbutwiały niuf jest dobry na dzikich lokatorów :evil_lol: wrzuca się takiego do pokoju... i gość rano pakuje manatki :lol:

słyszycie dziewczyny???? :cool3: Pysia ma patent, na ocalenie reszty pomieszczeń dla siebie :eviltong:

Posted

Camara napisał(a):
czyli zbutwiały niuf jest dobry na dzikich lokatorów :evil_lol: wrzuca się takiego do pokoju... i gość rano pakuje manatki :lol:

słyszycie dziewczyny???? :cool3: Pysia ma patent, na ocalenie reszty pomieszczeń dla siebie :eviltong:

A pomyśl sobie jakie cuda mogą zdziałac dwa zbutwiałe niufy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AlKil - witaj :multi: Jak Weszka mi nie pomoże to apartament sprzedamy :evil_lol:

Posted

Pysiu, gratuluję domku. Ale w ogródku masz za ładnie :cool3: Naprawdę nie chcesz, żeby mój Basterek przekopał Ci go trochę??????????? Po co masz sama się męczyc :evil_lol: , albo męczyc dwie zbutwiałe niufki - daj im trochę odpocząc :mad:

Danka

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Pysiu, gratuluję domku. Ale w ogródku masz za ładnie :cool3: Naprawdę nie chcesz, żeby mój Basterek przekopał Ci go trochę??????????? Po co masz sama się męczyc :evil_lol: , albo męczyc dwie zbutwiałe niufki - daj im trochę odpocząc :mad:

Danka

Znając Zmoroszelmy to one z przyjemnością to wszystko przekopią :evil_lol: Dla Basterka nic nie zostanie..... Ich wizja przestrzenna w ogrodzie zawsze sie rożni od mojej :mad: