Pysia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Vectra']Pysia ale macie wypasione oczko wodne :-o :-o super :loveu: :loveu: sierściuchy mają się gdzie moczyć. Tak wygląda oczko Zmoroszelm bez futer ;) A tak ze Zmorką i Szelmą ;) Zmorka nurkuje :) Szelma ma dość Zmorka wylewa się ;) Potem idzie za Szelmą :) Quote
Hanna R. Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Pysiu ! Wybrałam se Twoją Galerię żeby napisać swojego własnego 5000 -go posta ! No więc napiszę inteligentnie : DOBRY WIECZÓR !!! :p :p :p Quote
Pysia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu ! Wybrałam se Twoją Galerię żeby napisać swojego własnego 5000 -go posta ! No więc napiszę inteligentnie : DOBRY WIECZÓR !!! :p :p :p Jestem niesłychanie zaszczycona ;) oczywiście tym żeś " se wybrała " moją galerie :evil_lol: W końcu taka liczba przytrafia się tylko raz :multi: Dalia dla Ciebie A jako że lubisz widoczki to też dla Ciebie :) Nie mam takiego talentu ale za to szczere serce :) Quote
Hanna R. Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Pysia']Jestem niesłychanie zaszczycona ;) oczywiście tym żeś " se wybrała " moją galerie :evil_lol: W końcu taka liczba przytrafia się tylko raz :multi: Dalia dla Ciebie A jako że lubisz widoczki to też dla Ciebie :) Nie mam takiego talentu ale za to szczere serce :) Śliczne ! Dzięki ! :calus: Quote
Pysia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Haniu zazdraszam Ci bo masz dwa ogniki :cool1: Suszenie brzuszka Dobij mnie A jak nie to.... Walka tytanów Tym razem to Szelma górą ;) To była zmyłka :) I w nogi Tu nastąpiła wpadka na fotoreportera :evil_lol: Moje futra :) Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Pysia']Dobij mnie hahahaha ja tak dzisiaj wyglądam po grabieniu sianka :evil_lol: nikt mnie nie dobił, ale ganiać mi się nie chce :shake: Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Bry Wieczór i tu :evil_lol: Pysiu powiedz mi lepiej jak Ty te dwie pannice rozróżniasz??:razz: Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :razz:a nie przetrzepałaś jej przypadkiem na tej klopsztandze:cool3: bo jakaś taka płaska wyszła ;) Pysia ja myślę ,że już wiem co tam będzie za płotem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a nie przetrzepałaś jej przypadkiem na tej klopsztandze:cool3: bo jakaś taka płaska wyszła ;) Pysia ja myślę ,że już wiem co tam będzie za płotem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie przetrzepałam jej jeszcze nigdy choć wiele ray ochotę miałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skąd wiesz co będzie za płotem ? :razz: Moje paskudy ciągle brudzące :) Ale powiedzcie Jak ich nie kochać?:loveu: Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 no nie da się ich nie kochać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 a dlaczego ty piszesz, ze ciebie nie będzie przez jakiś czas? :shake: czyżby net w nowym domku, nie był PRIORYTETEM? :shake: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 LAZY napisał(a):Witajcie czarne Zmorko-Szelmy! Witaj Pysiu! Witaj LAZY i reszta moich DGManiackich znajomych :loveu: Maga :) Będzie ale nie zapomnij że muszę się przeprowadzić i urządzić..... Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Pyyysiaaaa jeny ja się już wpraszam na grillka :loveu: :loveu: :loveu: nie mogę się doczekać ja więc wyobrażam sobie jak Ty się musisz niecierpliwić :shake: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 malawaszka napisał(a):Pyyysiaaaa jeny ja się już wpraszam na grillka :loveu: :loveu: :loveu: nie mogę się doczekać ja więc wyobrażam sobie jak Ty się musisz niecierpliwić :shake: Jak licho :razz: Normalnie mnie skręca !! Wrzucić kilka fotek? Bo sama nie wiem po co.... Psów oczywiście :eviltong: Quote
nathaniel Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wrzucaj wrzucaj, to co może jednak skusisz się na Babę :evil_lol: jakiej rasy jest Tommy ? Mi sie podobają ragdolle, rosyjskie niebieskie i vany (tureckie, pływajace )... Quote
da-NUTKA Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Pysia napisał(a): ale nie zapomnij że muszę się przeprowadzić i urządzić..... Pysia, to nie problem :evil_lol: Zaproś dogomaniaków - my Tobie urządzimy dom, a nasze psy - ogród......... Danka Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 da-NUTKA napisał(a):Pysia, to nie problem :evil_lol: Zaproś dogomaniaków - my Tobie urządzimy dom, a nasze psy - ogród......... hahahaha :klacz: dawaj fotyyy :razz: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='nathaniel']Wrzucaj wrzucaj, to co może jednak skusisz się na Babę :evil_lol: jakiej rasy jest Tommy ? Mi sie podobają ragdolle, rosyjskie niebieskie i vany (tureckie, pływajace )... Tommy to kot syberyjski :) Fotki wrzucę ;) Baba odpada :) Ostatnio wymyśliłam miano : Paskuda :) Gnom itp ;) Śmojda :) Pomiot Diabelski :) To na tyle na razie :evil_lol: [quote name='da-NUTKA'] Cytat: Napisał(a) Pysia ale nie zapomnij że muszę się przeprowadzić i urządzić..... Pysia, to nie problem :evil_lol: Zaproś dogomaniaków - my Tobie urządzimy dom, a nasze psy - ogród......... Danka To ja może jednak sama sobie ten dom urządze....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A ogrodem na 100% zajmą się Zmoroszelmy ;) Nie mogę im tej radości zabrać :evil_lol: Fotki Pobawisz się ze mną? Szelma tylko miej nade mną litość ;) Dobra - będę udawać tylko że ciągnę ;) Wolę jednak ze Zmorką Nie muszę być delikatna ;) O kurcze... Dlaczego puściłaś :crazyeye: Quote
anetta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Alee fajnie maja z tym stawikiem ;p A wrzucaj, od przybytku glowa nie boli :lol: Quote
Agga Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Reweacyjne zdjęcia. Takie malutkie pieseczki:loveu: Quote
mar....ka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Witam!!!Jestem tu pierwszy raz-ale śliczności, duże śliczności:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A to za kare że mi sznur wlazł do gardła A masz Mało Ci ? Powoli - to ja miałam być górą Już lepiej ;) Dobrze Nawet wesoło :) I jakby tak... Teraz poprostu pogadać ? Quote
Recommended Posts