Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia'] Psy brudzą !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Są tylko w patologicznych rodzinach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oczywiście, że tak! A czy my wszystkie nie nadajemy się idealnie do terapeuty? A czemu ja na wakacje jadę do domu na bezludziu? Żeby Leonowi było tam dobrze! :evil_lol:

Posted

agabass napisał(a):
no ale ja to dobry terapeuta patologizujący posiadający dwa psy i kota więc może mi się udać :razz: warto spróbować :evil_lol:

No to będziemy się razem resocjalizować bo ja mam dwa psy ( waga razem 115 kg.) +kota+złotą rybke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']oczywiście, że tak! A czy my wszystkie nie nadajemy się idealnie do terapeuty? A czemu ja na wakacje jadę do domu na bezludziu? Żeby Leonowi było tam dobrze! :evil_lol:
A ja zamiast weekendy spędzać tak jak dawno temu w górach i na wycieczkach po starych miastach to jeżdżę do domu :) A po co? Aby psy miały dobrze :evil_lol:

Dwa ogony :)

Kilka kfiatków ;)

Posted

[quote name='Pysia']A ja zamiast weekendy spędzać tak jak dawno temu w górach i na wycieczkach po starych miastach to jeżdżę do domu :) A po co? Aby psy miały dobrze :evil_lol:

i dlatego wolny czas spędzamy tu. Bo nigdzie indziej nie znajdujemy zrozumienia :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']i dlatego wolny czas spędzamy tu. Bo nigdzie indziej nie znajdujemy zrozumienia :evil_lol:
Jak tak się zastanowić to moja ciotka miała sporo racji - toż to patologia :evil_lol:
Dla przypomnienia - Tommy czyli kot z rodziny patologicznej ;)

Dawaj palca

Zakąszacz palcowy ;)

Uciekł palec...

I wielka miłość :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']

Tommy śliczny jak zawsze :loveu: Ale on jest duży :crazyeye: Zgniecie Karola :placz:
Pysiu jak na Twojej działce zielono :cool3: Pięknie :loveu: Tak lubię roślinki :multi:

Posted

[quote name='beria']Tommy śliczny jak zawsze :loveu: Ale on jest duży :crazyeye: Zgniecie Karola :placz:
Pysiu jak na Twojej działce zielono :cool3: Pięknie :loveu: Tak lubię roślinki :multi:
Sirściuch jest rzeczywiście wielki :) Dodam że Karol ma 190 cm. wzrostu....
Owszem - zielono :) Zmoroszelmom nie udało się jeszcze całej zieleni załatwić ale są na dobrej drodze....
Ostatni podkop Zmoroszelm

Posted

[quote name='Pysia']
Owszem - zielono :) Zmoroszelmom nie udało się jeszcze całej zieleni załatwić ale są na dobrej drodze....
Ostatni podkop Zmoroszelm

Czego nie obsikają, to wykopią :razz: Oj biedne przy nich są iglaczki :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']600 stronka :multi::multi::multi::multi::multi:

ale Tommy ma super oczęta

Oczęta to on ma bursztynowe ale lampa błyskowa zazieleniła je :)
Fajnie -600!!:multi: :multi: :multi: Ciekawe kto napisze 6000 post :)

Posted

[quote name='beria']:drinking: :drinking: :drinking: Za 600 stronkę :laola:
Brawo beria!!!! Napisałaś właśnie u mnie 6000 post :multi: :multi: :multi: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :drinka: :knajpa: :chlup: :chlup: :drinking: :laola: :drink1: :drink1:

Posted

Pysia napisał(a):
One zawsze są zwichrowane bo należą do patologicznej rodziny czyli do nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ponoć patologią jest posiadanie dwóch niufek, kota i złotej rybki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakby moja ciotka przeczytała ze chętnie jeszcze miałabym jakiegoś szkita podkołdernika toby padła trupem od razu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A fe!! Psy brudzą !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Są tylko w patologicznych rodzinach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

fajna ciocia :evil_lol: :evil_lol: o tym brudzeniu to jak moja teściowa ma zdanie :angryy:
u mnie patologia na maxa - terapii poddawać się nie będe :p :p

a chlupne se za tą 600 stronke :drinka: :drinka: :drinka:

Posted

Pysia napisał(a):
Dodam że Karol ma 190 cm. wzrostu....

:crazyeye: osz kurde nie zauważyłam, że On taki wielki :oops: :crazyeye: chyba urósł przez ten ostatni tydzień :crazyeye:

a biegające Zmory superaśne :loveu: stęskniłam się za tymi futrami i tą patologią :multi:

Posted

Witaj Pysiu!
Przegapiłam imprę....:placz:i patologię....:placz:
ale kłopoty z netem minęły i skończyłam trzydniowe balowanie na działeczce i grzecznie nadrobiłam galeryjkę Zmoroszelm...:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: osz kurde nie zauważyłam, że On taki wielki :oops: :crazyeye: chyba urósł przez ten ostatni tydzień :crazyeye:

a biegające Zmory superaśne :loveu: stęskniłam się za tymi futrami i tą patologią :multi:

A ja paskudo jedna stęskniłam się za Tobą....:oops:
A Karol rzeczywiścvie ma 190 cm. wzrostu :) Tylko chudy jak patyk :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AlKil napisał(a):
Witaj Pysiu!
Przegapiłam imprę....:placz:i patologię....:placz:
ale kłopoty z netem minęły i skończyłam trzydniowe balowanie na działeczce i grzecznie nadrobiłam galeryjkę Zmoroszelm...:lol:

Patologi nie przegapiłaś bo ona jest calutki czas wśród nas :evil_lol: Ty też ją masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witajcie dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: I chłopcy jeżeli jakiś tu się zapląta ;)
Za dwa tygodnie jak tylko wszystkie papiery popodpisujemy to umrę na jakiś czas dla DGM ;) Potrzebna mi armia ludzi do pomocy ;) Zgłasza się ktoś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: