anetta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Frodo jest genialny 8-) Juz sobie wyobrazam te tlumy dzieciakow na Zmorce :megagrin: Quote
sylwiaskalska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 anetta napisał(a):Frodo jest genialny 8-) Juz sobie wyobrazam te tlumy dzieciakow na Zmorce :megagrin: A ja nie moge się doczekać kiedy znowu zobacze te maluszki i jak będa rosnać :) Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Pysia wracaj i dawaj fotki:placz:coś się należy za te bolące paluszki:razz: Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A ja nie moge się doczekać kiedy znowu zobacze te maluszki i jak będa rosnać :) a zgadnijcie kto te małe misie będzie miział :grins: ahhhh ja to się potrafię ustawić w życiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia nadal trzymam :kciuki: żeby nie było że tylko pasożytuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Czesc Pysiu :multi: My tez trzymamy kciuki :kciuki: Quote
Pysia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Waszka jak zwykle chwalipieta :evil_lol: Trzymajcie dziewczyny mocno bardzo to spotka Was wielka nagroda ;) Wasiu - a gdziezbym mogla byc? Pracuje na utrzymanie przyszłych maluchow :evil_lol: Pamietasz jak tamte mnie wycyckały? :evil_lol: Fotki wstawie rano bo teraz TZ chrząka w drugim pokoju.... Dobranoc :) Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 byłam właśnie na psacerku pod Twoimi oknami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tak po ciemku siedzicie?? :razz: :p Quote
Pysia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 malawaszka napisał(a):byłam właśnie na psacerku pod Twoimi oknami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tak po ciemku siedzicie?? :razz: :p A czy ktoś Ci mowił że siedzimy ?:evil_lol: Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 malawaszka napisał(a):byłam właśnie na psacerku pod Twoimi oknami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tak po ciemku siedzicie?? :razz: :p przeciez pisala, ze TZ chrzakal :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Pysia napisał(a):A czy ktoś Ci mowił że siedzimy ?:evil_lol: to jak TY TO robisz pisząc na kompie???? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :cool3:o matko 500 strona a one tu o doopie marynie rozgadują się :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Waszka je tez se maluchy pomiziam :eviltong: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='malawaszka']to jak TY TO robisz pisząc na kompie???? :crazyeye: :evil_lol: A co? Uważasz że sie nie da ?:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o matko 500 strona a one tu o doopie marynie rozgadują się :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Waszka je tez se maluchy pomiziam :eviltong: Nawet nie zauważyłam kiedy to mineło :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :drink1: :beerchug: :drinking: No to teraz muszą sie urodzic bo już mają dwie DGM-ciocie :lol: Zaraz wstawiam fotki z okazji świeta ;) Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 W przedszkolu od razu najlepiej zaprzyjaźnic sie z panią kucharką ;) W tej chwili jestem misiem :) Fotka grupowa w jednej z grup :) I czego wiecej do szcześcia trzeba ? :) Jak miło sie przytulic do miekkiego futerka :) Cudowne uczucie :) Tyle rąk do głaskania:multi: cdn Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ojejku od rana pić i świętować 500 strona - brawo!!!!!!!! :laola: :popcorn::popcorn::popcorn::cunao::cunao: Pysiu, ja tez strasznie nie mogę się doczekać tych szczeniaczków.... chciałoby się jednego....:placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ewciu popraw posta...Za szeroki ;) Nie dośc że to 500 strona to jeszcze dwa posty wcześniej był 5000 post :drink1: :beerchug: :drinking: Nigdy bym nie pomyślała że aż tyle tego bedzie :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Co ja dzisiaj z tą szerokością..., mówiłam, że mam niedotlenienie po zawodach... Quote
Maga100 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 co tak mało tych zdjęć z przedszkola? :shake: Biedna Zmoreczka, opadł ją rój :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 AlKil napisał(a):Co ja dzisiaj z tą szerokością..., mówiłam, że mam niedotlenienie po zawodach... No to na co czekasz? Na spacer do lasu i to już!! ;) Zachciewa Ci sie jeszcze jednego niedźwiadka? Nie wiem czy Twoja rodzina by to wytrzymała...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Killer też:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Maga100']co tak mało tych zdjęć z przedszkola? :shake: Biedna Zmoreczka, opadł ją rój :evil_lol: No dobra :) Wstawiam reszte :lol: Ale i tak jest ich mało bo albo pogadanki albo sesja ;) Fotki kiepskie ale są ;) Jak można nazwac to futerko? Muchy ;) Czy widac Zmorke? Poduszeczka cudo :) Głaskają i głaskają Niestrudzone dzieci ;) Ech jak przyjemnie :loveu: Weźmiemy ją sobie do domu ;) Ta twarz mowi wszystko :) Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Pysia napisał(a):No to na co czekasz? Na spacer do lasu i to już!! ;) Zachciewa Ci sie jeszcze jednego niedźwiadka? Nie wiem czy Twoja rodzina by to wytrzymała...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Killer też:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba wybierzemy się na długi spacerek. Dzisiaj synkowi zrobiłam wolne od szkółki, bo za diabła nie mogłam go dobudzić....:sleep2: Ja bym mogła mieć stado niedźwiadków...Killerek ma z Albercikiem tak dobrze, że też by sie zgodził...gorzej z TZ. Już mu marudzę, że mam za mały samochód, bo sie Albi musi garbić na tylnim siedzeniu i dzieci się nie mieszczą, a on uparty nie chce mi oddać swojego Patrola i gnieździmy się w starym golfiku. Musiałby dorobić mi przyczepkę na drugiego niufa - albo dla dzieci...żebym mogła pojechać z ferajną na działkę. :shake: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 AlKil napisał(a):Chyba wybierzemy się na długi spacerek. Dzisiaj synkowi zrobiłam wolne od szkółki, bo za diabła nie mogłam go dobudzić....:sleep2: Ja bym mogła mieć stado niedźwiadków...Killerek ma z Albercikiem tak dobrze, że też by sie zgodził...gorzej z TZ. Już mu marudzę, że mam za mały samochód, bo sie Albi musi garbić na tylnim siedzeniu i dzieci się nie mieszczą, a on uparty nie chce mi oddać swojego Patrola i gnieździmy się w starym golfiku. Musiałby dorobić mi przyczepkę na drugiego niufa - albo dla dzieci...żebym mogła pojechać z ferajną na działkę. :shake: No to nie wiesz co zrobic :crazyeye: ? Oddajesz golfa do komisu i kupujesz za to kombi :) Miejsca dużo ;) Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 mam już takie jedno kombi upatrzone...:cool3: zobaczymy... a zdjęcia z przedszkola są bombowe!!!! wcale nie kiepskie. I tak się dziwię, że widać na nich też psa, a nie wielkie kłębowisko dzieciaków!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anushka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Pysia świetne :multi: :multi: chłopaki fajne miny mają,już wiem co rodzicom powiedzieli po powrocie do domu ;) ;) a mogłabyś tak przyjść do mnie do pracy ??? hahaha poprzytulałabym się na zolu.. :multi: :multi: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ania-k napisał(a):Pysia świetne :multi: :multi: chłopaki fajne miny mają,już wiem co rodzicom powiedzieli po powrocie do domu ;) ;) a mogłabyś tak przyjść do mnie do pracy ??? hahaha poprzytulałabym się na zolu.. :multi: :multi: To Ty nie wiesz że w pracy sie pracuje a nie przytula? :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dalsze fotki z przedszkola :) Ja też bym sie chciała dopchac... Jak miło Nie oddam jej Quote
Recommended Posts