Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A ja nie moge się doczekać kiedy znowu zobacze te maluszki i jak będa rosnać :)

a zgadnijcie kto te małe misie będzie miział :grins: ahhhh ja to się potrafię ustawić w życiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia nadal trzymam :kciuki: żeby nie było że tylko pasożytuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Waszka jak zwykle chwalipieta :evil_lol:
Trzymajcie dziewczyny mocno bardzo to spotka Was wielka nagroda ;)
Wasiu - a gdziezbym mogla byc? Pracuje na utrzymanie przyszłych maluchow :evil_lol: Pamietasz jak tamte mnie wycyckały? :evil_lol:
Fotki wstawie rano bo teraz TZ chrząka w drugim pokoju....
Dobranoc :)

Posted

malawaszka napisał(a):
byłam właśnie na psacerku pod Twoimi oknami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tak po ciemku siedzicie?? :razz: :p

A czy ktoś Ci mowił że siedzimy ?:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
byłam właśnie na psacerku pod Twoimi oknami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tak po ciemku siedzicie?? :razz: :p

przeciez pisala, ze TZ chrzakal :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']to jak TY TO robisz pisząc na kompie???? :crazyeye: :evil_lol:
A co? Uważasz że sie nie da ?:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o matko 500 strona a one tu o doopie marynie rozgadują się :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Waszka je tez se maluchy pomiziam
:eviltong:
Nawet nie zauważyłam kiedy to mineło :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :drink1: :beerchug: :drinking:
No to teraz muszą sie urodzic bo już mają dwie DGM-ciocie :lol:
Zaraz wstawiam fotki z okazji świeta ;)

Posted

W przedszkolu od razu najlepiej zaprzyjaźnic sie z panią kucharką ;)

W tej chwili jestem misiem :)

Fotka grupowa w jednej z grup :)

I czego wiecej do szcześcia trzeba ? :)

Jak miło sie przytulic do miekkiego futerka :)

Cudowne uczucie :)

Tyle rąk do głaskania:multi:

cdn

Posted

ojejku od rana pić i świętować
500 strona - brawo!!!!!!!!
:laola:
:popcorn::popcorn::popcorn::cunao::cunao:

Pysiu, ja tez strasznie nie mogę się doczekać tych szczeniaczków....
chciałoby się jednego....:placz::placz::placz:

Posted

Ewciu popraw posta...Za szeroki ;)
Nie dośc że to 500 strona to jeszcze dwa posty wcześniej był 5000 post
:drink1: :beerchug: :drinking: Nigdy bym nie pomyślała że aż tyle tego bedzie
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

AlKil napisał(a):
Co ja dzisiaj z tą szerokością..., mówiłam, że mam niedotlenienie po zawodach...

No to na co czekasz? Na spacer do lasu i to już!! ;)
Zachciewa Ci sie jeszcze jednego niedźwiadka? Nie wiem czy Twoja rodzina by to wytrzymała...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Killer też:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']co tak mało tych zdjęć z przedszkola? :shake:

Biedna Zmoreczka, opadł ją rój :evil_lol:
No dobra :) Wstawiam reszte :lol: Ale i tak jest ich mało bo albo pogadanki albo sesja ;) Fotki kiepskie ale są ;)
Jak można nazwac to futerko?

Muchy ;)

Czy widac Zmorke?

Poduszeczka cudo :)

Głaskają i głaskają

Niestrudzone dzieci ;)

Ech jak przyjemnie :loveu:

Weźmiemy ją sobie do domu ;)

Ta twarz mowi wszystko :)

Posted

Pysia napisał(a):
No to na co czekasz? Na spacer do lasu i to już!! ;)
Zachciewa Ci sie jeszcze jednego niedźwiadka? Nie wiem czy Twoja rodzina by to wytrzymała...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Killer też:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Chyba wybierzemy się na długi spacerek. Dzisiaj synkowi zrobiłam wolne od szkółki, bo za diabła nie mogłam go dobudzić....:sleep2:

Ja bym mogła mieć stado niedźwiadków...Killerek ma z Albercikiem tak dobrze, że też by sie zgodził...gorzej z TZ. Już mu marudzę, że mam za mały samochód, bo sie Albi musi garbić na tylnim siedzeniu i dzieci się nie mieszczą, a on uparty nie chce mi oddać swojego Patrola i gnieździmy się w starym golfiku. Musiałby dorobić mi przyczepkę na drugiego niufa - albo dla dzieci...żebym mogła pojechać z ferajną na działkę. :shake:

Posted

AlKil napisał(a):
Chyba wybierzemy się na długi spacerek. Dzisiaj synkowi zrobiłam wolne od szkółki, bo za diabła nie mogłam go dobudzić....:sleep2:

Ja bym mogła mieć stado niedźwiadków...Killerek ma z Albercikiem tak dobrze, że też by sie zgodził...gorzej z TZ. Już mu marudzę, że mam za mały samochód, bo sie Albi musi garbić na tylnim siedzeniu i dzieci się nie mieszczą, a on uparty nie chce mi oddać swojego Patrola i gnieździmy się w starym golfiku. Musiałby dorobić mi przyczepkę na drugiego niufa - albo dla dzieci...żebym mogła pojechać z ferajną na działkę. :shake:

No to nie wiesz co zrobic :crazyeye: ? Oddajesz golfa do komisu i kupujesz za to kombi :) Miejsca dużo ;)

Posted

mam już takie jedno kombi upatrzone...:cool3: zobaczymy...

a zdjęcia z przedszkola są bombowe!!!! wcale nie kiepskie. I tak się dziwię, że widać na nich też psa, a nie wielkie kłębowisko dzieciaków!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia świetne :multi: :multi: chłopaki fajne miny mają,już wiem co rodzicom powiedzieli po powrocie do domu ;) ;) a mogłabyś tak przyjść do mnie do pracy ??? hahaha poprzytulałabym się na zolu.. :multi: :multi:

Posted

Ania-k napisał(a):
Pysia świetne :multi: :multi: chłopaki fajne miny mają,już wiem co rodzicom powiedzieli po powrocie do domu ;) ;) a mogłabyś tak przyjść do mnie do pracy ??? hahaha poprzytulałabym się na zolu.. :multi: :multi:

To Ty nie wiesz że w pracy sie pracuje a nie przytula? :evil_lol: