Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] He he skąd ja to znam :) :evil_lol: Z autopsji?:evil_lol: [quote name='mmbbaj']Noooo :lol:, "nam" wiszą na każdym spacerze :evil_lol:.....skutki niuchania :eviltong: Witaj Pysiu! :multi: Nam czasami po szaleństwie i jak sie baaaaaaaaardzo chce pic ;) Coz robic..Szelma odpoczywa to ja też Nie rob mi fotek bo linieje Moze pojdziemy na drugą strone domu? Gdzieby tu isc Musze pomyślec Ale fajna kałuza tam jest Pod karmnikiem zawsze coś dobrego jest Czyzby nas wołali na jedzenie? Ide zobaczyc jak tam truskawki Uf!! Rosną ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 O jak rosną truskawki to zawitała wiosna :multi: :multi: co widać po zdjęciach :) Niech Zmorki pilnują tej wiosny a Zimę :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='sylwiaskalska']O jak rosną truskawki to zawitała wiosna :multi: :multi: co widać po zdjęciach :) Niech Zmorki pilnują tej wiosny a Zimę :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Zmorki pilnują pilnie ;) Co on tam robi w tym domu? Dowiemy sie - cierpliwosci Szelmo Hmmmmmmmm....no dobrze - bede cierpliwa Usiadx spokojnie na chwile Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Pysia'] A to moje kochane gluty ;) Dodam że tylko czasem wiszą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a fuj :lol: ja tylko czekam az Tigrze takie cuda beda wisiec:lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 A to moje kochane gluty ;) Dodam że tylko czasem wiszą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czasami fruwają w powietrzu :evil_lol: Quote
Koma Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Cudowne sunieczki! :loveu: Baaardzo lubię niufki ;) Quote
madziasto4 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dzień dobry ;) śliczne niedźwiadki :loveu: napatrzeć się nie mogę :loveu: Quote
malawaszka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :loveu: Zmorzaste rozbiegane kochane :loveu: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='evaxon']a fuj :lol: ja tylko czekam az Tigrze takie cuda beda wisiec:lol: Beda i to wieksze :) Witajcie Wszyscy :) Wczoraj total- brak ...czasu oczywiscie :) Powstawiam do obiadku fotki a potem wybywam. Co by tu robic? A ta znowu foci... Odpoczne sobie spokojnie Fajną mam łopate? A ja z checią bym coś zbroiła Porozwalam gałezie ;) Nie wiem po licho one leżą na kupce:evil_lol: Powinny byc wszedzie Jeszcze ta gałązka Niechcący odkryłam nastepny ślad wiosny :) Szelma zobacz Jesuuuuuuu...a ta znowu gdzie - ide jej szukac Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No tutaj jesteś :) Chodź coś Ci pokaże :) Zobacz... Quote
Guest bernulka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 One oby dwie są cudowne :loveu: Wspaniałe zdjęcia i te opisy hhihi supeell :p paździoszki Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='bernulka']One oby dwie są cudowne :loveu: Wspaniałe zdjęcia i te opisy hhihi supeell :p paździoszki Ciesze sie ze Ci sie podobają :loveu: Musze pomyślec Poszalejemy? No przestań sie lenic Moze nas na spacer zabierze? Szelma pomoż mi ja namowic No chodź kobieto!! Nie to nie - same sobie znajdziemy zajecie Patrz Zmorka !! Zabawka !! C.d. szaleństw z zabawka nastąpi Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Pysia']Ciesze sie ze Ci sie podobają :loveu: Musze pomyślec Poszalejemy? No przestań sie lenic Moze nas na spacer zabierze? Szelma pomoż mi ja namowic No chodź kobieto!! Nie to nie - same sobie znajdziemy zajecie Patrz Zmorka !! Zabawka !! C.d. szaleństw z zabawka nastąpi Strasznie są kochane. Spojrzenia mają powalające:lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Tak....Zwłaszcza jak im tych oczow nie widac :lol: Dawaj zabawke Moja!! A nie bo moja!! Jestem wieksza A ja sprytniejsza ;) Sie uparła baba Nie dam!! Aż uszy fruwaja :lol: Szelmo - ona prawie moja ;) A teraz mnie goń :) Zamiana Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Pysia']Tak....Zwłaszcza jak im tych oczow nie widac :lol: Jak nie, jak tak?:lol: Widać, guziczki, takie czarne...:loveu: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']Jak nie, jak tak?:lol: Widać, guziczki, takie czarne...:loveu: Moze masz i racje ;) Sylwia - super :) Teraz czekamy :) Ja rownież z niecierpliwoscią ;) Nawet nie zauważyłam wczesniej ze jej fafle też latają Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :pmoje puchate / jeszcze :cool3:/ dziewczynki :multi: ale ma dylemat ..który patyczek wybrać :razz: Quote
Guest bernulka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Napatrzec sie na te cudda nie moge :loveu: super normalnie. Sama słodycz wchodzić do tej galeryjki :loveu: Większa jest Szelma, tak? :) Jakie słodkie buzi buzi hihi :buzi: paździoszki Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pmoje puchate / jeszcze :cool3:/ dziewczynki :multi: ale ma dylemat ..który patyczek wybrać :razz: Ciagle mnie wywala z DGM:angryy: :angryy: :angryy: Szelma juz od miesiaca nie puchata :) Teraz odrasta :) Zmorka łysieje NO W rodzinie panuje równowaga ;) Tyle ile trzeba siersci jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Patyczek rzeczywiscie wybierała :evil_lol: JUtro dalszy ciag wariacji z zabawką :) Quote
Patka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 cudowności :loveu: mają wynilową krówkę :cool3: taka jak Lilith tylko większą :lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='bernulka']Napatrzec sie na te cudda nie moge :loveu: super normalnie. Sama słodycz wchodzić do tej galeryjki :loveu: Większa jest Szelma, tak? :) Jakie słodkie buzi buzi hihi :buzi: paździoszki Tak - większa to Szelma :) Alu - chciałam łapki porównać :) Proszę bardzo :) Które grubsze? Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Patka napisał(a):cudowności :loveu: mają wynilową krówkę :cool3: taka jak Lilith tylko większą :lol: Patko :) Ona " była" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba nie wytrzymała jak ja 115 kg. przeciągało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Pysia'] buuuahahha koń by się uśmiał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na ten uśmiech Szelma by nielada ogiera poderwała :lol: :lol: :lol: rewelacja - jak ta dominująca suka się bawi :lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahha koń by się uśmiał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na ten uśmiech Szelma by nielada ogiera poderwała :lol: :lol: :lol: rewelacja - jak ta dominująca suka się bawi :lol: Jak wstawię jutro ciag dalszy to dopiero się zdziwisz :lol: :lol: :lol: Kurcze ;) Musimy z Szelmą do stadniny isć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko pójdziemy do kucyków :) Podobieństwo zaskakujace :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts