beria Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Przepraszam, która jest dominująca Zmorka czy Szelma :roll: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 noo Szelma przecież to agresywna i dominująca sucz :lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 beria napisał(a):Przepraszam, która jest dominująca Zmorka czy Szelma :roll: Beria - Zmorka nawet nad mucha nie ma ochoty dominować.....Szelma nie jest dominantką w całym tego słowa znaczeniu. Jest normalnym psem który nie lubi innych - ważniejszych :) Do ludzi super dziewczyna :) Niestety do wszystkich ludzi jest kochajaca....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Pysia napisał(a): Do ludzi super dziewczyna :) Niestety do wszystkich ludzi jest kochajaca....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zauważyłam na wystawie, kochana przylepa z Szelmy :loveu: Ale nie lizała po twarzy :placz: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Witaj Pysiu :multi: Przez ten wczorajszy permanentny busy serwer :angryy: jakos nie udalo mi się do was wejść :roll: A foteczki faktycznie lepsze :razz: jak tego bialego tla juz nie ma :multi: Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='beria']Zauważyłam na wystawie, kochana przylepa z Szelmy :loveu: Ale nie lizała po twarzy :placz: Szelma była w "total stresie". Normalnie by zalizała :lol: Witajcie w ten ciut pochmurny ale jednak wiosenny poranek :) Ja wczoraj też miałam busy serwer i mnie szlag trafiał:angryy: :angryy: :angryy: Ta zabawka jest moja tą zabawkę nie oddam... Oddasz oddasz... Będę lepsza Już prawie mam I w nogi!! c.d.n. Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Wklejam te foty 8 raz!! Wywala mnie:angryy: :angryy: :angryy: Moze tym razem.... Mam Cie!! Oddaj Zmoro krówke Ani mi się śni!! Dawaj mówię Zapomnij Bo ci się pychol wydłuzy A nie mówiłam? Ale Szelma uparta I tak jej nie oddam ;) Jak potrząsnę łbem to moze puści? Nie pusciła c.d.n. Quote
Basia&Safi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 jak bede w okolicach Dabrowy G. no musze Cie odwiedzic i wysciskac Twoje misie :):):) Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 basiulka22tychy napisał(a):jak bede w okolicach Dabrowy G. no musze Cie odwiedzic i wysciskac Twoje misie :):):) Zapraszam serdecznie :) Misie kochają być ściskane :) Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Zmorka mnie wykończy:angryy: Kurna...mniejsza a ma tyle siły... A ja je trace... Jak pchła Spryciula jedna Jeszcze spróbuję Och jak sie to zapiera Muszę sie sprężyc Nic nie pomaga A moze z zaskoczenia? Guzik...to mądra bestyjka Prawie mam!! Eeeee...Tylko mi się wydawało... A Sonia jako typowy sznaucer sobek moze tylko popatrzeć Mam dość- Zmora jest niewyzyta... Wygrałam z Szelmą !!:multi: Oddała mi...Ja bym nie popuściła ;) A niech się Zmorka cieszy ;) Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :evil_lol:uff aż się spociłam dopingując Kissi :evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ale sie czarnulki kłuca:lol: trzeba bylo kupic dwie zabaweczki:lol: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale sie czarnulki kłuca:lol: trzeba bylo kupic dwie zabaweczki:lol: a po co ? :evil_lol: Jak tak ciekawiej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Pysia']A Sonia jako typowy sznaucer sobek moze tylko popatrzeć :placz: :placz: :placz: biedna Sonieczka nie dali się pobawić :placz: Quote
LAZY Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ale fajnie sie ze sobą dogaduja! Rewelacja...:multi: Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Pysia ..czytałaś :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23925&page=5 Quote
beria Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Pysia'] Oddasz oddasz... Już wiem :multi: Po prawej stronie stoi Szelma, a Zmorka jest ta bardziej włochata. Quote
Pysia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysia ..czytałaś :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23925&page=5 Wiem, widziałam i chyba już są propozycje adopcji....Zabiłabym i tyle tego kogoś kto ją do tego doprowadził :angryy: Ale zobaczcie - po takich "przygodach" niufa nie straciła swojego niufowego, przyjaznego charakteru :) CZyli to typowy niuf !!:multi: Czy nikt nie zauwazył ze to Zmorka wygrała? A Szelma ( dominantka) odpuściła? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Oj, Pysiu, poczytałam o tej niufce i mało mnie szlag nie trafił! Jej oczy... Trzymam kciuki, żeby znalazła kochający domek. A Twoje niufeczki jak zwykle wspaniałe..:lol: Quote
Pysia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='AlKil'] A Twoje niufeczki jak zwykle wspaniałe..:lol: Dzieki i wpadaj czesciej :) Niufy to moja pasja :) Chciałabym jeszcze małego gryfona i hiszpańskiego psa dowodnego:) Ale to ostatnie marzenie raczej sie nie spełni bo hodowle dobre są w Szwecji, Hiszpanii i Portugalii:placz: Zmoreczka z trofeum A niech se ma Zmora jedna Jestem mniejsza ale za to sprytniejsza ;) Bede udawac ze Zmory nie ma... A ja jestem jestem ;) Quote
Pysia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Podrażnie sie z Szelmą ;) Poudaje ze jej zjadam krowke Padła i nic ją nie rusza ;) A niech sie smarkata Zmora cieszy ;) W końcu to ja znalazłam to: I to: A teraz pomyśle troche Quote
AlKil Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 No myśleć to niufki uwielbiają. Albert mógłby tak całe dni spędzić... Quote
Pysia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 AlKil napisał(a):No myśleć to niufki uwielbiają. Albert mógłby tak całe dni spędzić... Zmorka jak nie śpi to uwielbia sie bawic. To taka wesolutka dziewczyna. Szelma jest bardziej myśląca ;) Quote
Recommended Posts