Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:ale grubas :evil_lol::evil_lol: To na moim wikcie tak wygląda :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pysia napisał(a):To na moim wikcie tak wygląda :lol: :lol: :lol::crazyeye:o to on taki duży jak Szelmozmorki urośnie :razz: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o to on taki duży jak Szelmozmorki urośnie :razz: :mdleje: :shocked!: Postanowiłam powyrywac kwiatki....:roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Zmorka z Szelmą tez wystraszone wizja trzmiela mutanta... Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o to on taki duży jak Szelmozmorki urośnie :razz: :roflt::roflt::roflt: A ja czekam na filmik :cool3: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pysia napisał(a):Zmorka z Szelmą tez wystraszone wizja trzmiela mutanta... :loveu: :razz:ale bidulki przerażone ;) Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu: :razz:ale bidulki przerażone ;) A ja to myślę ze Zmorka juz cos szeptała przeciw trzmielowi Szelmie doucha...To taka łobuzica ze az strach :evil_lol: Pokazała wczoraj prawdziwe oblicze :cool1: Zamęczyła Szelme a potem jak ta padła to złapała ją za ucho i ciągnęła po trawie... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 A ja zawsze myślałam ze Zmorka jest grzeczniejsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 olcha napisał(a)::roflt::roflt::roflt: A ja czekam na filmik :cool3: Widzisz...Z tym to juz wiecej pracy :) Moze jutro mi sie uda ;) Jak pomocnik bedzie na necie ;) Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A ja zawsze myślałam ze Zmorka jest grzeczniejsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pysia napisał(a):A ja to myślę ze Zmorka juz cos szeptała przeciw trzmielowi Szelmie doucha...To taka łobuzica ze az strach :evil_lol: Pokazała wczoraj prawdziwe oblicze :cool1: Zamęczyła Szelme a potem jak ta padła to złapała ją za ucho i ciągnęła po trawie... Hahahahah cudownie to musiało wyglądać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pysia napisał(a):a szyji to miałam ( goopia estem) wode dla Zmorek :evil_lol: wode, to ja w plecaczku na pleckach nosze :evil_lol: Pysia napisał(a): Zamęczyła Szelme a potem jak ta padła to złapała ją za ucho i ciągnęła po trawie... :crazyeye::crazyeye: i przeciagnęła? :crazyeye: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 olcha napisał(a):Hahahahah cudownie to musiało wyglądać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dość niespodziwanie wyglądało....50 kg. ciagnęło za ucho 65 kg:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek ta biedna Szelma to ponoć killerka i dominantka - nie znosi innych suk:-o Znaczy sie Zmorka to prawdziwa ZMORA i zaczarowała Szelme :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biedactwo musiałam ratować przed sadystką bo już ucho zaczęło się urywać, Szelma piszczała a Zmorka ciągnęła dalej :mad: Chciałam to nagrać na kamere ale ktoś nie naładował w niej baterii:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):wode, to ja w plecaczku na pleckach nosze :evil_lol: :crazyeye::crazyeye: i przeciagnęła? :crazyeye: No kurna przeciez piszę ze ciagnęła !! Ona jak juz zaczyna to skończyc musi - prawdziwy uparty niuf :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na szczęście byłam w poblizu i nie pozwoliłam na długi dystans :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Pysiu :lol: ... Śliczna wiosna na fotkach, ale gdzie zdjęcia dziewczyn? :razz: Quote
AlKil Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Z Albertem pewnie poszłoby jej trudniej, w zeszłym roku ważył ponad 7 dych... Quote
malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 buuuahahaha ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: może Zmorce brakuje do mamlania ucha wędzonego i chciała upolować? :lol: a takich pściółek i ćmieli więcej nie wklejaj :shake: bo aż zaczynam puchnąć na sam widoq :shake: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Pysiu :lol: ... Śliczna wiosna na fotkach, ale gdzie zdjęcia dziewczyn? :razz: No prosze :lol: Ten co wstawia codziennie sto fotek... Dobrze ;) Kilka specjalnie dla Ciebie ;) Tylko bez narzekań bo mi się pokrętło przestawiło w ustawieniach i dziwne foty wyszły Szelma jako koń wyscigowy Namawiaja sie A teraz biegną na mnie...aaaaaaaa...... To nasz belejaki domeczek na belejakiej działeczce Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 AlKil napisał(a):Z Albertem pewnie poszłoby jej trudniej, w zeszłym roku ważył ponad 7 dych... Ewo...To niuf :lol: Kilka kilo w tą czy w inną strone nie robi różnicy :lol: :lol: :lol: Wasia - będe wstawiać trzmiele i pszczółki :loveu: Są śliczne :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pysia napisał(a):Tylko bez narzekań bo mi się pokrętło przestawiło w ustawieniach i dziwne foty wyszły Tłumaczysz się jak Blondynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
AlKil Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 To prawda, pewnie Alberta ucho krócej by wytrzymało...:lol: I daj nam Boże wszystkim takie belejakie domki i działki !!!!:placz: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tłumaczysz się jak Blondynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Bo nią Piotrusiu jestem :lol: Zawsze to podkreślam :lol: Ewciu - tak piszę bo zawsze mówię - jadę na działke :) "Odchowałam szczenięta na działce" :evil_lol: I dostałam opieprz ze trzymałam maluchy w altance na malutkiej działeczce pośród marchwki i krzeków róż :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 dobra dawaj tą belejaką działkę , dom też moze być , psinki też mozesz zostawić:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pysia napisał(a):Bo nią Piotrusiu jestem :lol: Zawsze to podkreślam :lol: Wiadomo, Blondaski są najlepsiejsze :p ... Quote
Recommended Posts