asiunia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Hej!! Pysiu nie obrazilabys sie gdybysmy sprezentowali taka podobna swinke Zmoreczce? Swinka ma juz coprawda rok,ale zaden z moich psow ani razu jej w mordulce nie mial-nie trafiony zupelnie prezent?:roll: Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Pysiu nie obrazilabys sie gdybysmy sprezentowali taka podobna swinke Zmoreczce? Swinka ma juz coprawda rok,ale zaden z moich psow ani razu jej w mordulce nie mial-nie trafiony zupelnie prezent?:roll: Asiuniu - no jasne ze sie nie obrazimy :) Bedzie druga na zapas jakby sie znowu TZ do tej dobrał ;) A Zmoreczka jak widzisz świnke kocha bardzo :lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Narobiłam dzisiaj mase fotek Zmoro - Szelmom :) Szalały wiosennie na dworze :) Właśnie wgrywam i zobacze czy nadal ich nie widac tylko czarne plamy ;) Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 hahaha moje wyglądaja podobnie po wiejskich dzisiejszych wojażach :lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Pysia']Narobiłam dzisiaj mase fotek Zmoro - Szelmom :) Szalały wiosennie na dworze :) Właśnie wgrywam i zobacze czy nadal ich nie widac tylko czarne plamy ;):pwpadnę rano pooglądać :razz: Quote
beria Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Pysia']Sen Zmorki Zwinęła jakiś trunek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 kurde a ja byłam na wsi bez aparatu dziś :placz: a też bym natrzaskała fotek spacerkowych Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 beria napisał(a):Zwinęła jakiś trunek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaczynam zastanawiac sie czy rzeczywiscie nie gwizdneła naszego winka ....Bo robiliśmy podłoge w jednym z pokoi na działce i powynosiliśmy wszystko na dwor co w nim było :lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Pobudka Wstawaj kobieto :) Ale jestem senna... No dobra - juz schodze... Jutro wstawie fotki z szaleństw dzisiejszych :) Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']Cześć coś jej fafel się znieksztalcil :lol: Mam z tym problem :evil_lol: Bo jak zwisa głowa to boje sie ze jej tak zostanie :evil_lol: Hmmmmmmm...Od czego by tu zacząc...Moze od początku? NO dobra ;) Początek był taki : Zmoreczka linieje... A teraz troche martwej Zmoreczki ;) c.d. nastąpi... Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia']Mam z tym problem :evil_lol: Bo jak zwisa głowa to boje sie ze jej tak zostanie :evil_lol: Hmmmmmmm...Od czego by tu zacząc...Moze od początku? NO dobra ;) Początek był taki : Zmoreczka linieje... A teraz troche martwej Zmoreczki ;) c.d. nastąpi...:placz::placz::placz::placz::placz:oskubałaś Zmoreczkę :placz: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz::placz::placz:oskubałaś Zmoreczkę :placz: Mowiłam Ci - przyjeżdzaj szybko to zobaczysz ofutrzonego niufa :lol: A tak to zobaczysz goldka z wielką głowa, grubymi koścmi i wazacego 50 kg..... Acha - czarnego ;) Zmorka!! Szybko!! Chodź zobacz!! Znalazłam WIOSNE !! Już biegne zobaczyc !! Z radości nie moge sie powstrzymac... No chodźże Popatrz:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :multi::multi::multi:ale szczęśliwe psinki ;) PYSIA TY specjalnie oskubałaś Zmoreczkę :razz: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ale szczęśliwe psinki ;) PYSIA TY specjalnie oskubałaś Zmoreczkę :razz: Ja ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nigdy w zyciu !!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja przy każdej wylince płacze bo....mi pies znika :placz: :placz: :placz: A teraz radośc !! Wiosna ludzie!! Wiosna!!:multi: Kto pierwszy? Nie szkodzi ze woda tryska - tak ciekawiej ;) Wiatr w uszach i szczeście w pycholu :multi: No prawie Zmorke mam Nie udało sie...tym razem ;) Ale dorwe ja Zmora !! Czekaj!! Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :loveu:rany jak ja lubię jak piesy tak szaleją , wiatr w faflach ...uszy jak sztandary ..nogi poplątane ....cudooooooooooo Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 dzień dobry ;) ale śliczne niedźwiadki :loveu: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:rany jak ja lubię jak piesy tak szaleją , wiatr w faflach ...uszy jak sztandary ..nogi poplątane ....cudooooooooooo Ja też to kocham :) Niunie choc niufki też szalec potrafią:lol: :lol: :lol: No co? Ścigasz sie jeszcze? I tak nie wygrasz :evil_lol: No teraz to mnie Zmoro wkurzyłas :angryy: Wstretna liniejąca Zmora:mad: Dopadne Cie a wtedy... Zobaczysz kto silniejszy O!! Mam cie!!:multi: Bedziesz dalej sie chwalisz żes szybsza?:mad: No dobra - nie bede :) Aleś wrazliwa ;) Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ło matko ile tego jest :o :evil_lol:. To ja powiem, ze koło mnie w wiezowcu mieszka sobie niufek :lol:. Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Cimi'] ło matko ile tego jest :o :evil_lol:. To ja powiem, ze koło mnie w wiezowcu mieszka sobie niufek :lol:. Tak bedzie przez około 10 dni a potem pies zniknie :evil_lol: Jaki jest? Z jakiej hodowli? Wiesz cos? Nie zapominaj ze ja jestem starsza Zmorko ;) Dobra dobra :) Ja tam moge byc z tyłu ( ale nie w biegach ;) ) Teraz idziemy chwilke odpocząc ( bo Szelma zmeczyła sie ;) ) Na tarasie bajzel bo w pokoju kładą panele :) Ciekawe po co jak my je i tak zniszczymy :evil_lol: Nalej kobieto wody do miski!! Popieram Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia'] hahaha ja nie mogę z tego zdjęcia - Zmorka podczas porodu w biegu :lol: :lol: :lol: urodziła wieeelkiegooo niufa :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:one są rewelacyjne Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Pysia napisał(a): Tak bedzie przez około 10 dni a potem pies zniknie :evil_lol: E tam tylko 10 dni :evil_lol:. Pysia napisał(a):Jaki jest? Z jakiej hodowli? Wiesz cos? Jest czarny i kilka lat ma na pewno. Mieszka ze starszymi ludźmi, ale rzadko ich widze. Tak raz na dwa lub 3 miesiace. Quote
Recommended Posts