Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
jeżeli ten glowny to mnie termin kompletnie nie odpowiada :shake:

Urlopu nie dostane :shake:

E tam :) Zrobi sie taki zeby urlop był ;)
PIKA napisał(a):

ja wiem co to,:lol: ale mówie jak to wyglada :lol:

Masz skojarzenia....:shake: :angryy: :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']No wiesz co :shake:

Tam mnie dręczyc :shake:
Jeszcze dwa miesiączki i będziemy wszyscy mieli tego pod dostatkiem :multi: :multi: :multi:
No dobra- koniec leniuchowania :)

Pora znowu na zabawe :)

Ukochaną ( już bardzo biedna) krówka

I tak znowu wygram ;)

Posted

Życzę wszystkim cudownego weekendu z pięknym wiosennym słoneczkiem, ciepełkiem i wspaniałym humorkiem :)
My jedziemy w plener :) Zmoroszelmy pojawią się dopiero jutro wieczorkiem :)
Trzymajcie się :) Głowa do góry, uśmiech na twarz :) Wiosna :):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Pysiu! :bye:
Czy masz coś przeciwko temu, abym czasem tu wpadała do Waszej niufkowej galeryjki? :cool3:
Goniu :) Zapraszamy Cię serdecznie o kazdej porze dnia i nocy :loveu: :loveu: :loveu: Witaj u Zmoroszelm :)
Pika - juz jestem :)
Dziękuję wszystkim za zyczenia "miłych plenerów". Było bosko :multi: POgoda marzenie :) Zmora z Szelmą szalały calutki czas a ja mam pod paznokciami czarno od plewienia :) Oczywiscie robiłam fotki ale tak z doskoku :) Sporo pracy w ogrodzie no i trzeba było pospacerować po lesie ;) Do lasu aparatu nie brałam bo nie wiemy czy leśniczym nadal jest ten sam człowiek ;) Zmoroszelmy do czasu az nie zrobimy wywiadu po lesie będą chodzić na smyczy :shake: Mam taka cichutką nadzieje ze w święta tez będzie tak ślicznie....
O MATKO!! A ja jeszcze nie mam pocztówek ze Zmorkami i zyczeniami ;( Ratujcie zdolni ludzie!!

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysiu witaj po weekendzie :p a co robi ten leśniczy, że musicie na smyczach chodzić?? haha czyżby uważał zmorowate na psy polujące :evil_lol:

Właśnie ze my mozemy biegać ale co roku wiosną najpierw dowiadujemy się czy się nic nie zmieniło ( patrz - inny leśniczy). Wolę wywiad przeprowadzić niz potem płakać jak jakiś id..ta sie trafi....
Zmniejszam fotki :) Zaraz wstawie wiosne :)

Posted

Ale śliczna wiosne macie :multi:

U nas leje :shake:

Pysia napisał(a):
Do lasu aparatu nie brałam bo nie wiemy czy leśniczym nadal jest ten sam człowiek ;-)

:hmmmm: a to ewentualny nowy lesniczy moze zabronic focenia? :crazyeye:

Posted

PIKA napisał(a):
Ale śliczna wiosne macie :multi:

U nas leje :shake:

:hmmmm: a to ewentualny nowy lesniczy moze zabronic focenia? :crazyeye:

A ta znowu łapie za słówka:mad: Nie focenia babo tylko spuszczania psów ze smyczy :eviltong: Ciekawe jakbyś tak aparat niosła trzymajac dwie Zmory na smyczy :eviltong:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:o rany jaka piękna wiosna

Cieszę sie ze Ci się podoba :) My mówimy ze jak trzmiel na kwiatku to wiosna króluje :multi: :multi: :multi:
Wdrapujemy się

Juz jestem

Ale pychoty

Malutkiej pszczółce też smakuje

Ale trzmiel jest większy

Na ślicznym kwiatuszku

Posted

PIKA napisał(a):
na szyji :evil_lol:

Na szyji to miałam ( goopia estem) wode dla Zmorek :evil_lol: A okazało sie że strumyk wylał i Zmoreczko-Szelmeczki miały wody az nadto......A ja dźwigałam...