Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):jeżeli ten glowny to mnie termin kompletnie nie odpowiada :shake: Urlopu nie dostane :shake: E tam :) Zrobi sie taki zeby urlop był ;) PIKA napisał(a): ja wiem co to,:lol: ale mówie jak to wyglada :lol: Masz skojarzenia....:shake: :angryy: :mad: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Pysia napisał(a): Masz skojarzenia....:shake: :angryy: :mad: :evil_lol: jak zawsze :evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Pysia']Masz za kare :) No wiesz co :shake: Tam mnie dręczyc :shake: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']No wiesz co :shake: Tam mnie dręczyc :shake: Jeszcze dwa miesiączki i będziemy wszyscy mieli tego pod dostatkiem :multi: :multi: :multi: No dobra- koniec leniuchowania :) Pora znowu na zabawe :) Ukochaną ( już bardzo biedna) krówka I tak znowu wygram ;) Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:biedna krówka ;) No wiesz...To była nasza tajemnica ale Zmorki lubią wołowinkę :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Życzę wszystkim cudownego weekendu z pięknym wiosennym słoneczkiem, ciepełkiem i wspaniałym humorkiem :) My jedziemy w plener :) Zmoroszelmy pojawią się dopiero jutro wieczorkiem :) Trzymajcie się :) Głowa do góry, uśmiech na twarz :) Wiosna :):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Życzymy miłych plenerów i do zobaczenia!!!:loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 sliczne fotki piekne zmoireczki jak zawsze mojej mamie bardzo sie podobaja niufy ;) Quote
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 ojj cos się mijamy ostatnio :shake: my też zaraz zmykamy w plenerki :multi: piękne słonko jest :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dzien dobry Pysiu! :bye: Czy masz coś przeciwko temu, abym czasem tu wpadała do Waszej niufkowej galeryjki? :cool3: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Pysiu! :bye: Czy masz coś przeciwko temu, abym czasem tu wpadała do Waszej niufkowej galeryjki? :cool3: Goniu :) Zapraszamy Cię serdecznie o kazdej porze dnia i nocy :loveu: :loveu: :loveu: Witaj u Zmoroszelm :) Pika - juz jestem :) Dziękuję wszystkim za zyczenia "miłych plenerów". Było bosko :multi: POgoda marzenie :) Zmora z Szelmą szalały calutki czas a ja mam pod paznokciami czarno od plewienia :) Oczywiscie robiłam fotki ale tak z doskoku :) Sporo pracy w ogrodzie no i trzeba było pospacerować po lesie ;) Do lasu aparatu nie brałam bo nie wiemy czy leśniczym nadal jest ten sam człowiek ;) Zmoroszelmy do czasu az nie zrobimy wywiadu po lesie będą chodzić na smyczy :shake: Mam taka cichutką nadzieje ze w święta tez będzie tak ślicznie.... O MATKO!! A ja jeszcze nie mam pocztówek ze Zmorkami i zyczeniami ;( Ratujcie zdolni ludzie!! Quote
malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pysiu witaj po weekendzie :p a co robi ten leśniczy, że musicie na smyczach chodzić?? haha czyżby uważał zmorowate na psy polujące :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 malawaszka napisał(a):Pysiu witaj po weekendzie :p a co robi ten leśniczy, że musicie na smyczach chodzić?? haha czyżby uważał zmorowate na psy polujące :evil_lol: Właśnie ze my mozemy biegać ale co roku wiosną najpierw dowiadujemy się czy się nic nie zmieniło ( patrz - inny leśniczy). Wolę wywiad przeprowadzić niz potem płakać jak jakiś id..ta sie trafi.... Zmniejszam fotki :) Zaraz wstawie wiosne :) Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Na początek wkleję prawdziwą wiosne :) Coś małego :) I coś większego ;) Sporo większego ;) Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 I jeszcze kilka znalazłam :) Smakują mu moje kwiatuszki:loveu: Tu wygląda bosko ;) I tu Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ale śliczna wiosne macie :multi: U nas leje :shake: Pysia napisał(a):Do lasu aparatu nie brałam bo nie wiemy czy leśniczym nadal jest ten sam człowiek ;-) :hmmmm: a to ewentualny nowy lesniczy moze zabronic focenia? :crazyeye: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):Ale śliczna wiosne macie :multi: U nas leje :shake: :hmmmm: a to ewentualny nowy lesniczy moze zabronic focenia? :crazyeye: A ta znowu łapie za słówka:mad: Nie focenia babo tylko spuszczania psów ze smyczy :eviltong: Ciekawe jakbyś tak aparat niosła trzymajac dwie Zmory na smyczy :eviltong: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Pysia napisał(a): Ciekawe jakbyś tak aparat niosła trzymajac dwie Zmory na smyczy :eviltong: na szyji :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:o rany jaka piękna wiosna Cieszę sie ze Ci się podoba :) My mówimy ze jak trzmiel na kwiatku to wiosna króluje :multi: :multi: :multi: Wdrapujemy się Juz jestem Ale pychoty Malutkiej pszczółce też smakuje Ale trzmiel jest większy Na ślicznym kwiatuszku Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):na szyji :evil_lol: Na szyji to miałam ( goopia estem) wode dla Zmorek :evil_lol: A okazało sie że strumyk wylał i Zmoreczko-Szelmeczki miały wody az nadto......A ja dźwigałam... Quote
Recommended Posts