Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): TZ zamordował Zmorkowa świnkę :placz: haha, a ja pamietam jak Alicja załatwiła Gutkowego kurczaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:przecież to jej szczeniaczek był :-( A TZ zagryzł szczeniaczka :placz: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alka napisał(a):haha, a ja pamietam jak Alicja załatwiła Gutkowego kurczaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale na tej DGM się dzieją rzeczy....PIKA ma dzieci z Hanką, Alicja załatwia kurczaka a TZ morduje swinke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alka']haha, a ja pamietam jak Alicja załatwiła Gutkowego kurczaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:to był Kaczyński :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:to był Kaczyński :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby tak TZ KACZKE zamordował tobym mu wybaczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z powodu kaczej grypy oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pysia napisał(a):Jakby tak TZ KACZKE zamordował tobym mu wybaczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z powodu kaczej grypy oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:tylko tu jest kłopot Jola nie wiedziała gdzie szczątki wysłać czy do Puław czy do Stolycy :razz: i w końcu wywaliła na śmietnik :eviltong: Quote
beria Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Pysia']Daguś :lol: To namiastka maluteńka tego co bedzie :lol: :lol: :lol: Za tydzien wyczesze z jednego jej uda poł worka na śmieci :lol: :lol: :lol: To łapeczka Zmoreczki Widziałam łapkę Szelmy, ta łapeczka też musi być niezła :cool3: Zmorka tak długo się prosiaczkiem bawiła a TZ od razu załatwił :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 beria napisał(a):Widziałam łapkę Szelmy, ta łapeczka też musi być niezła :cool3: Zmorka tak długo się prosiaczkiem bawiła a TZ od razu załatwił :evil_lol: Łapeczka Zmorki jest duzo mniejsza od szelmowskiej łapury :) Szelma jest niesłychanie grubokoscista i jak nabieże futra to nie bedzie pies tylko długowłosy konik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z gracją niedźwiedzia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:tylko tu jest kłopot Jola nie wiedziała gdzie szczątki wysłać czy do Puław czy do Stolycy :razz: i w końcu wywaliła na śmietnik :eviltong: No i mamy epidemie teraz...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pysiu już wiem gdzie widziałam klon świnki Setulkowej :lol: w tym sklepiku przy molickim - byłm tam dziś i widziałam świnkę :cool3: Quote
r_2005 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pysia napisał(a):Łapeczka Zmorki jest duzo mniejsza od szelmowskiej łapury :) Szelma jest niesłychanie grubokoscista No to normalnie strach się bać, jakie będą dzieci Szelmy, skoro z "drobnej" Zmorki były takie giganty:crazyeye: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pysia a zrób może łapcie dziewczyn obok ...tak dla porównania :razz: no i wyślij TZta po świnkę :mad: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Myślisz ze to proste zrobić im blisko fotke??:angryy: Onre jak widza aparat to rozbiegaja się w dwie różne strony :angryy: No...moze nie rozbiegaja ale odchodzą:evil_lol: Po świnke lece jutro bo Zmoreczka tęskni za nią bardzo i ciągle ją szuka :-( Myślicie zre skapnie sie ze to nie tamta? :cool3: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Zmoreczka po deszczowej piosence ;) Jeszcze mysli ze pada ;) Brodzenie w błocie czasem bywa męczace Ale jak tylko nóż się na desce odezwie... To Zmorka gotowa ;) Quote
Guest bernulka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ona tu wygląda jak szczeniaczek:loveu: :cool3: paździoszki Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']O jakie mokre scurecko :loveu: Dobrze ze ona tego nie przeczytała :lol: :lol: :lol: Jeszcze by sie obraziła i co?:lol: :lol: :lol: Jeszcze scurek Sirota Hooop :) Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 no dobra niech będzie Mokre kurczątko , a co do świnki ...hmmm zapach będzie inny ale Zmorce chyba o formę bardziej idzie ;) Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='bernulka'] Ona tu wygląda jak szczeniaczek:loveu: :cool3: paździoszki Bo to moja córeczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest bernulka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Pysia'] łiii jaki pyś :angel:\ [quote name='Pysia'] Sirota ŁIII ZMORCIA JUŻ PO CIEBIE LECE :angel: :lol: ale minka :lol: [quote name='Pysia'] Hooop :) Świetne hahaha :lol: Pysia, ale chyba po tym skoku troche wycierania było, co? :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no dobra niech będzie Mokre kurczątko , a co do świnki ...hmmm zapach będzie inny ale Zmorce chyba o formę bardziej idzie ;) Tak sobie pomyślałam ze dam najpierw TZ-towi aby pomemlał to będzie tak samo pachniec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pysia ja mma pytanie Co myslisz o obstrzyżeniu niufka na krotko, na bardzo krótko ? Tu jest taki :crazyeye: I niektorym sie to podoba, a co więcej nie widza w tym nic zlego :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1306300&postcount=35 Quote
Guest bernulka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PIKA']Pysia ja mma pytanie Co myslisz o obstrzyżeniu niufka na krotko, na bardzo krótko ? Tu jest taki :crazyeye: I niektorym sie to podoba, a co więcej nie widza w tym nic zlego :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1306300&postcount=35 wow :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o no comments... paździoszki Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Archiwalne - jeszcze ze świnka Raaatunkuu!! Morduja!! Zostałam zdominowana :mad: I...zjedzona :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='bernulka']wow :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o no comments... paździoszki Widać komuś sie nie chciało czesac...Jezeli ma mieć kołtuny i odparzona skóre to wole go jednak w takim stanie ;) Quote
Guest bernulka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 W sumie też racja... ale dziwnie tak niufek wygląda... przypomina mi mastiffa ;) paździoszki Quote
Recommended Posts