Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

TZ zamordował Zmorkowa świnkę :placz:

haha, a ja pamietam jak Alicja załatwiła Gutkowego kurczaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
haha, a ja pamietam jak Alicja załatwiła Gutkowego kurczaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale na tej DGM się dzieją rzeczy....PIKA ma dzieci z Hanką, Alicja załatwia kurczaka a TZ morduje swinke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']haha, a ja pamietam jak Alicja załatwiła Gutkowego kurczaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:to był Kaczyński :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:to był Kaczyński :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jakby tak TZ KACZKE zamordował tobym mu wybaczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z powodu kaczej grypy oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jakby tak TZ KACZKE zamordował tobym mu wybaczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z powodu kaczej grypy oczywiscie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:razz:tylko tu jest kłopot Jola nie wiedziała gdzie szczątki wysłać czy do Puław czy do Stolycy :razz: i w końcu wywaliła na śmietnik :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Daguś :lol: To namiastka maluteńka tego co bedzie :lol: :lol: :lol: Za tydzien wyczesze z jednego jej uda poł worka na śmieci :lol: :lol: :lol:
To łapeczka Zmoreczki

Widziałam łapkę Szelmy, ta łapeczka też musi być niezła :cool3:
Zmorka tak długo się prosiaczkiem bawiła a TZ od razu załatwił :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Widziałam łapkę Szelmy, ta łapeczka też musi być niezła :cool3:
Zmorka tak długo się prosiaczkiem bawiła a TZ od razu załatwił :evil_lol:

Łapeczka Zmorki jest duzo mniejsza od szelmowskiej łapury :) Szelma jest niesłychanie grubokoscista i jak nabieże futra to nie bedzie pies tylko długowłosy konik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z gracją niedźwiedzia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:tylko tu jest kłopot Jola nie wiedziała gdzie szczątki wysłać czy do Puław czy do Stolycy :razz: i w końcu wywaliła na śmietnik :eviltong:

No i mamy epidemie teraz...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Łapeczka Zmorki jest duzo mniejsza od szelmowskiej łapury :) Szelma jest niesłychanie grubokoscista

No to normalnie strach się bać, jakie będą dzieci Szelmy, skoro z "drobnej" Zmorki były takie giganty:crazyeye:

Posted

Myślisz ze to proste zrobić im blisko fotke??:angryy: Onre jak widza aparat to rozbiegaja się w dwie różne strony :angryy: No...moze nie rozbiegaja ale odchodzą:evil_lol:
Po świnke lece jutro bo Zmoreczka tęskni za nią bardzo i ciągle ją szuka :-(
Myślicie zre skapnie sie ze to nie tamta? :cool3:

Posted

Zmoreczka po deszczowej piosence ;)

Jeszcze mysli ze pada ;)

Brodzenie w błocie czasem bywa męczace

Ale jak tylko nóż się na desce odezwie...

To Zmorka gotowa ;)

Guest bernulka
Posted

Ona tu wygląda jak szczeniaczek:loveu: :cool3:

paździoszki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']O jakie mokre scurecko :loveu:
Dobrze ze ona tego nie przeczytała :lol: :lol: :lol: Jeszcze by sie obraziła i co?:lol: :lol: :lol:
Jeszcze scurek

Sirota

Hooop :)

Guest bernulka
Posted

[quote name='Pysia']

łiii jaki pyś :angel:\

[quote name='Pysia']
Sirota

ŁIII ZMORCIA JUŻ PO CIEBIE LECE :angel: :lol: ale minka :lol:

[quote name='Pysia']
Hooop :)

Świetne hahaha :lol: Pysia, ale chyba po tym skoku troche wycierania było, co? :lol:

paździoszki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no dobra niech będzie Mokre kurczątko , a co do świnki ...hmmm zapach będzie inny ale Zmorce chyba o formę bardziej idzie ;)
Tak sobie pomyślałam ze dam najpierw TZ-towi aby pomemlał to będzie tak samo pachniec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bernulka']wow :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o
no comments...

paździoszki

Widać komuś sie nie chciało czesac...Jezeli ma mieć kołtuny i odparzona skóre to wole go jednak w takim stanie ;)

Guest bernulka
Posted

W sumie też racja... ale dziwnie tak niufek wygląda... przypomina mi mastiffa ;)

paździoszki