Pysia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 No - odpoczełam Posuńsie bo tam coś pachnie Moze znowu poszalejemy? No rusz tą cieżka dooopke Kobieto!! Powiem Ci cos na ucho Słuchaj uwaznie Poszalejemy tylko nie trzep sie Pewnie przeszło na mnie :evil_lol: Zaraz cie dorwe Zapomnij o tym :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Witaj Pysiu Nie moge się napatrzeć na Twoje dziewczynki :loveu: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :multi:o moje ukochane futrzaczki rozszalały sie w galerii:loveu: Pysiu ja muszę te cuda znowu wyściskać :p Quote
malawaszka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :loveu: rewelacyjnie szaleją :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witamy :iloveyou: Co dzisiaj słychać u Zmorki i Szelmy? Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Pysiu Nie moge się napatrzeć na Twoje dziewczynki :loveu: Latem zrobimy ze się na zywo napatrzysz ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:o moje ukochane futrzaczki rozszalały sie w galerii:loveu: Pysiu ja muszę te cuda znowu wyściskać :p No to na co czekasz? Sobota zapowiada się piekna :) Łap Rydzewskiego i zapychajcie na wycieczke na Jure :) Psiaki poszaleją :) [quote name='AlKil']I od nas je wycałuj !!! One to juz takie wycałowane że dziwię się ze pycholów jeszcze przed nami nie chowają:evil_lol: Ale zrobione i powiedziane że od cicioci Ewy :) [quote name='malawaszka']:loveu: rewelacyjnie szaleją :multi: :multi: :multi: A cos Ty myslała ze to figurki woskowe ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz wyobraź sobie je dwie i malutkiego pieska w szaleństwach pomiędzy nimi..... Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 AlKil napisał(a):Witamy :iloveyou: Co dzisiaj słychać u Zmorki i Szelmy? Śpią jak zabite po spacerku :) Pogoda robi się cudna:multi: Słoneczko świeci a niebo takie piękne...Ech :loveu: Kocham wiosenne słoneczko :multi: Zaraz powstawiam kilka fotek Zmoroszelm :) Tylko poczesze Zmorke:lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Zgrzałam się nieco :) Czas się ochłodzić :) Zmorka bo dostaniesz zapalenia płuc E tam...gooopoty gadasz Jak przyjemnie...Chyba zaraz zasnę A tak to wygląda z bliska ;) Quote
AlKil Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 No tak, znam to upodobanie do moczenia się w kałuży...:cool3: Ale jak sobie przypominam to Albert jako szczeniaczek podczas spacerków w deszczu właził w każde bajoro, ale wejść na mokrą trawkę żeby zrobić siusiu nie chciał...:eviltong: Kochane niufki... Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='AlKil']No tak, znam to upodobanie do moczenia się w kałuży...:cool3: Ale jak sobie przypominam to Albert jako szczeniaczek podczas spacerków w deszczu właził w każde bajoro, ale wejść na mokrą trawkę żeby zrobić siusiu nie chciał...:eviltong: Kochane niufki... Zmorka w mieście błotko omija szerokim łukiem :lol: Prawdziwa z niej dama ;) Ale na wsi....:evil_lol: Szelma to wieśniaczka i wszystko jej jedno ;) Chociaz deszczu wyjatkowo nie znosi i w te pędy zmyka do domku :lol: :lol: :lol: A tak to potem wygląda z bliska :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 fuuujjjj mam nadzieje, że mój młody nie będzie miał tej miłości do bagna w sobie po niufach :mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 malawaszka napisał(a):fuuujjjj mam nadzieje, że mój młody nie będzie miał tej miłości do bagna w sobie po niufach :mad: :mad: :mad: Będzie będzie :evil_lol: Już Zmorka się o to postara :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Pogamy Zmorka w piłke? E tam...to zajęcie dla facetów ;) A moze jednak dasz się skusić? Nie lubię "piłkarskiego pokera" ;) Wolę poszaleć bez zbędnych emocji :) Pomocujemy się Szelma!! Jeszcze Cię nie dotkłam a Ty juz lezysz??:crazyeye: A może Ci się coś stało? Wolę odejsć bo będzie na mnie... Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Blondyneczko :lol: ... Ja nie wiem, że też chce Ci się tyle tych fotek wstawiać :shake: ... Ja to się ostatnio leniwy zrobiłem :roll: ... Quote
beria Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Pysia'] A moze jednak dasz się skusić? Najpierw meczyk, potem rozróba :cool3: Niufy - pseudokibice :eviltong: [quote name='malawaszka']fuuujjjj mam nadzieje, że mój młody nie będzie miał tej miłości do bagna w sobie po niufach :mad: :mad: :mad:[quote name='Pysia']Będzie będzie :evil_lol: Już Zmorka się o to postara :evil_lol: Zmorka zadba o wyrobienie prawidłowych nawyków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , a i Lunka pomoże ;) Wyczesywanie błotka z takiego dużego młodego, to będzie wyzwanie :lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:BLEEEEE Co Ci sie niepodoba? Zbutwiała trawka i listki? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Pysia']Co Ci sie niepodoba? Zbutwiała trawka i listki? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:siakoś nieapetycznie to wygląda Ja pamiętam jak mi się Kama w Nacynie skąpała :shake: oj to był odlot / i smród i zawartość wody w rzece :angryy:/ Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Pysia'] Latem zrobimy ze się na zywo napatrzysz ;-) na miedzynarodowke w lipcu przyjedziesz :multi: [quote name='Pysia'] przepraszam, ale ona tu wygląda jakby ją ktos obrzygal :oops: :lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 beria napisał(a):Rozczesywanie :razz: Zmorka ma jakąś taką siersć ze nie kosmaci sie i nie kołtuni wcale :) Obeschło szybciutko podczas szaleństw i wyczesałam w 5 minut :) Zapaszku wcale bo to poprostu tawka i woda czysta jurajska :lol: :lol: :lol: A tak w ogóle to jestem szczęśliwa ze Zmorka nie znosi się w smrodkach tarzać ani kapać :) Szelma...jeszcze nie wiem ;) Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):na miedzynarodowke w lipcu przyjedziesz :multi: Nie ale moze jakis dogomaniacki zlocik? PIKA napisał(a): przepraszam, ale ona tu wygląda jakby ją ktos obrzygal :oops: :lol: Babo!! TO TRAWA I WODA !! JURAJSKA ZRESZTA!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Pysia napisał(a): Nie ale moze jakis dogomaniacki zlocik? jeżeli ten glowny to mnie termin kompletnie nie odpowiada :shake: Urlopu nie dostane :shake: Pysia napisał(a): Babo!! TO TRAWA I WODA !! JURAJSKA ZRESZTA!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja wiem co to,:lol: ale mówie jak to wyglada :lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wiedziałam ze się w końcu zmęczysz :razz: A ja teraz się posmieję ;) I pomarzę ...bo Zmora nie dawała mi spokoju ;) Quote
Recommended Posts