Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pysiu ależ tu dzisiaj Zmorkowato :loveu: ;-) Tak sobie pomyślałam ze dam najpierw TZ-towi aby pomemlał to będzie tak samo pachniec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:też dobry pomysł Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ależ tu dzisiaj Zmorkowato :loveu: ;-) Tak sobie pomyślałam ze dam najpierw TZ-towi aby pomemlał to będzie tak samo pachniec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:też dobry pomysł Bo Zmorka ma doła więc trzeba ją zabawiać ;):lol: :lol: :lol: Quote
beria Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Pysia'] Hooop :) Uwielbiam sępy kuchenne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale zainteresowana, aż uszy poszły w górę :cool3: Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Pysia'] Widać komuś sie nie chciało czesac...Jezeli ma mieć kołtuny i odparzona skóre to wole go jednak w takim stanie ;) No "dla zdrowia" to tak, ale dla własnej fanaberii to chyba lekka przesada :roll: Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 PIKA napisał(a):No "dla zdrowia" to tak, ale dla własnej fanaberii to chyba lekka przesada :roll: Dokładnie ten Niuf był ścięty dla wałsnej fanaberi dlatego mnie to przeraziło :crazyeye: :crazyeye: a wogóle ja się zawsze zastanawiam po co ludzie biorą taką rasę jak później ją nie czeszą bo np. nie maja czasu :roll: :roll: Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] a wogóle ja się zawsze zastanawiam po co ludzie biorą taką rasę jak później ją nie czeszą bo np. nie maja czasu :roll: :roll: dla unikatowego charakteru :roll: przynajmniej tak mi to asher wyjasnila :roll: Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 PIKA napisał(a):dla unikatowego charakteru :roll: przynajmniej tak mi to asher wyjasnila :roll: Tiaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll: to ja sobie walne tygrysa dla unikatowego charakteru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurka coś humor dzisiaj mam szyderczy :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Tiaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll: to ja sobie walne tygrysa dla unikatowego charakteru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurka coś humor dzisiaj mam szyderczy :evil_lol: :evil_lol: się smiej,:lol: ale ja od zawsze marze, zeby miec czarną panterę :oops: Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 PIKA napisał(a):się smiej,:lol: ale ja od zawsze marze, zeby miec czarną panterę :oops: Pika to moje marzenie moje było - czarna pantera :) byłam fanką Księgi Dżungli :) Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Dokładnie ten Niuf był ścięty dla wałsnej fanaberi dlatego mnie to przeraziło :crazyeye: :crazyeye: a wogóle ja się zawsze zastanawiam po co ludzie biorą taką rasę jak później ją nie czeszą bo np. nie maja czasu :roll: :roll: Zgadzam sie. To rasa z duza masa kudłow i jak sie chce ten cudny charater miec - to coś za cos!! Mam przekonane słodnkie wielgachne dziewczynki to za to musze o nie dbac!! :loveu: :loveu: :loveu: I wierzcie mi ze choc brak mi czasu to robie to :) Bo JA zdecydowałam ze one staną sie moimi poopiecznymi i to JA za nie jestem odpowiedzialna :) Zresztąą jak wyjsc na spacer z zaniedbanym niufem ?? Fe...Wstyd wielki....:lol: Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 oglądałam ta fotę i tak myślę ...po co kupili niufka jak to przecież cały urok i rozkosz wtulić sie w to cudne futerko:loveu: Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oglądałam ta fotę i tak myślę ...po co kupili niufka jak to przecież cały urok i rozkosz wtulić sie w to cudne futerko:loveu: A pomyśl jak ten pies musiał sie wstydzic golizny....Masakra :angryy: Ja bym takiej krzywdy swoim nie zrobiła... Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pysia napisał(a):Zgadzam sie. To rasa z duza masa kudłow i jak sie chce ten cudny charater miec - to coś za cos!! Mam przekonane słodnkie wielgachne dziewczynki to za to musze o nie dbac!! :loveu: :loveu: :loveu: I wierzcie mi ze choc brak mi czasu to robie to :) Bo JA zdecydowałam ze one staną sie moimi poopiecznymi i to JA za nie jestem odpowiedzialna :) Zresztąą jak wyjsc na spacer z zaniedbanym niufem ?? Fe...Wstyd wielki....:lol: No święta Racja Pysiu :) ale to nie chodzi już o właścicieli chodzi mi o fryzjerów że nie wybijają mu to z głowy tylko ścięcie + pieniażki :angryy: = dziękuje Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No święta Racja Pysiu :) ale to nie chodzi już o właścicieli chodzi mi o fryzjerów że nie wybijają mu to z głowy tylko ścięcie + pieniażki :angryy: = dziękuje No coz...Z czegos musza zyc...To właściciel odpowiada i on prowadzi do fryzjera na ogolenie... Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pysia napisał(a):A pomyśl jak ten pies musiał sie wstydzic golizny....Masakra :angryy: Ja bym takiej krzywdy swoim nie zrobiła... Powinnam to niektorym na scianie wytapetowac :roll: Quote
KaRa_ Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Hihi mokry pies to szczesliwy pies szczegolnie w kuchni:lol: Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ona sobie tutaj podskoczyła do gory :) Dlatego taka mina :) A wodą nie chlapie bo mokra tylko z wierzchu :) Niufy nie nasiąkają wodą :) Zaraz wgram fotki Tommyego :) Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no i co ze świnką:razz: Świnka kupiona nowa :) Zmoreczka odzyskała humor i chodzi zadowolona ze świnka po domu ;) Pokazuje kazdemu i przy kazdym zapiszczy zabawka ;)Widac ze wyszła z dołka :lol: :lol: :lol: TZ ma zakaz dotykania świnki czymkolwiek :evil_lol: Znowu bede dostawała w nocy zawału jak wejde na swinke piszczałke....A dwie nocy był spokoj.... Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Pysia']Świnka kupiona nowa :) Zmoreczka odzyskała humor i chodzi zadowolona ze świnka po domu ;) Pokazuje kazdemu i przy kazdym zapiszczy zabawka ;)Widac ze wyszła z dołka :lol: :lol: :lol: TZ ma zakaz dotykania świnki czymkolwiek :evil_lol: Znowu bede dostawała w nocy zawału jak wejde na swinke piszczałke....A dwie nocy był spokoj....:multi::multi::multi:Yupi yupi nareszcie Zmorka ma dobry humorek ......a TZ ma ........ma swoją :evil_lol:KAMERE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 To zmoreczka jeszcze przed kupnem nowej swinki ... Zasmucona bardzo... Nawet baranica - przyjaciołka nie pomagała... Nawet Tommy wołał " Chodz to Cie przytule..." No chodź kochana... Ramiona szeroko trzymał Z Zmorka nic:-( Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Yupi yupi nareszcie Zmorka ma dobry humorek ......a TZ ma ........ma swoją :evil_lol:KAMERE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I niech sie nią bawi!! Wara od świnki !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Pysia']To zmoreczka jeszcze przed kupnem nowej swinki ... Czy te oczy mogą kłamać???:lol: rozumiem że ten ogonek to wychodzi z pysia po zjedzeniu :lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Pysia'] Nawet Tommy wołał " Chodz to Cie przytule..." No chodź kochana... Ramiona szeroko trzymał Z Zmorka nic:-( hahahahahahahhahahaaaa:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Extra :) Witaj Pysiu :) Quote
Recommended Posts