Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysiu ależ tu dzisiaj Zmorkowato :loveu:
;-) Tak sobie pomyślałam ze dam najpierw TZ-towi aby pomemlał to będzie tak samo pachniec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:też dobry pomysł

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ależ tu dzisiaj Zmorkowato :loveu:
;-) Tak sobie pomyślałam ze dam najpierw TZ-towi aby pomemlał to będzie tak samo pachniec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:też dobry pomysł
Bo Zmorka ma doła więc trzeba ją zabawiać ;):lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Widać komuś sie nie chciało czesac...Jezeli ma mieć kołtuny i odparzona skóre to wole go jednak w takim stanie ;)

No "dla zdrowia" to tak, ale dla własnej fanaberii to chyba lekka przesada :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
No "dla zdrowia" to tak, ale dla własnej fanaberii to chyba lekka przesada :roll:

Dokładnie ten Niuf był ścięty dla wałsnej fanaberi dlatego mnie to przeraziło :crazyeye: :crazyeye: a wogóle ja się zawsze zastanawiam po co ludzie biorą taką rasę jak później ją nie czeszą bo np. nie maja czasu :roll: :roll:

Posted

[quote name='sylwiaskalska'] a wogóle ja się zawsze zastanawiam po co ludzie biorą taką rasę jak później ją nie czeszą bo np. nie maja czasu :roll: :roll:
dla unikatowego charakteru :roll:
przynajmniej tak mi to asher wyjasnila :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
dla unikatowego charakteru :roll:
przynajmniej tak mi to asher wyjasnila :roll:

Tiaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll: to ja sobie walne tygrysa dla unikatowego charakteru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kurka coś humor dzisiaj mam szyderczy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Tiaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll: to ja sobie walne tygrysa dla unikatowego charakteru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kurka coś humor dzisiaj mam szyderczy :evil_lol: :evil_lol:

się smiej,:lol: ale ja od zawsze marze, zeby miec czarną panterę :oops:

Posted

Dokładnie ten Niuf był ścięty dla wałsnej fanaberi dlatego mnie to przeraziło :crazyeye: :crazyeye: a wogóle ja się zawsze zastanawiam po co ludzie biorą taką rasę jak później ją nie czeszą bo np. nie maja czasu :roll: :roll:

Zgadzam sie. To rasa z duza masa kudłow i jak sie chce ten cudny charater miec - to coś za cos!! Mam przekonane słodnkie wielgachne dziewczynki to za to musze o nie dbac!! :loveu: :loveu: :loveu: I wierzcie mi ze choc brak mi czasu to robie to :) Bo JA zdecydowałam ze one staną sie moimi poopiecznymi i to JA za nie jestem odpowiedzialna :)
Zresztąą jak wyjsc na spacer z zaniedbanym niufem ?? Fe...Wstyd wielki....:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oglądałam ta fotę i tak myślę ...po co kupili niufka jak to przecież cały urok i rozkosz wtulić sie w to cudne futerko:loveu:
A pomyśl jak ten pies musiał sie wstydzic golizny....Masakra :angryy: Ja bym takiej krzywdy swoim nie zrobiła...

Posted

Pysia napisał(a):
Zgadzam sie. To rasa z duza masa kudłow i jak sie chce ten cudny charater miec - to coś za cos!! Mam przekonane słodnkie wielgachne dziewczynki to za to musze o nie dbac!! :loveu: :loveu: :loveu: I wierzcie mi ze choc brak mi czasu to robie to :) Bo JA zdecydowałam ze one staną sie moimi poopiecznymi i to JA za nie jestem odpowiedzialna :)
Zresztąą jak wyjsc na spacer z zaniedbanym niufem ?? Fe...Wstyd wielki....:lol:

No święta Racja Pysiu :) ale to nie chodzi już o właścicieli chodzi mi o fryzjerów że nie wybijają mu to z głowy tylko ścięcie + pieniażki :angryy: = dziękuje

Posted

No święta Racja Pysiu :) ale to nie chodzi już o właścicieli chodzi mi o fryzjerów że nie wybijają mu to z głowy tylko ścięcie + pieniażki :angryy: = dziękuje

No coz...Z czegos musza zyc...To właściciel odpowiada i on prowadzi do fryzjera na ogolenie...

Posted

Pysia napisał(a):
A pomyśl jak ten pies musiał sie wstydzic golizny....Masakra :angryy: Ja bym takiej krzywdy swoim nie zrobiła...

Powinnam to niektorym na scianie wytapetowac :roll:

Posted

Ona sobie tutaj podskoczyła do gory :) Dlatego taka mina :) A wodą nie chlapie bo mokra tylko z wierzchu :) Niufy nie nasiąkają wodą :) Zaraz wgram fotki Tommyego :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no i co ze świnką:razz:
Świnka kupiona nowa :) Zmoreczka odzyskała humor i chodzi zadowolona ze świnka po domu ;) Pokazuje kazdemu i przy kazdym zapiszczy zabawka ;)Widac ze wyszła z dołka :lol: :lol: :lol: TZ ma zakaz dotykania świnki czymkolwiek :evil_lol:
Znowu bede dostawała w nocy zawału jak wejde na swinke piszczałke....A dwie nocy był spokoj....

Posted

[quote name='Pysia']Świnka kupiona nowa :) Zmoreczka odzyskała humor i chodzi zadowolona ze świnka po domu ;) Pokazuje kazdemu i przy kazdym zapiszczy zabawka ;)Widac ze wyszła z dołka :lol: :lol: :lol: TZ ma zakaz dotykania świnki czymkolwiek :evil_lol:
Znowu bede dostawała w nocy zawału jak wejde na swinke piszczałke....A dwie nocy był spokoj....:multi::multi::multi:Yupi yupi nareszcie Zmorka ma dobry humorek ......a TZ ma ........ma swoją :evil_lol:KAMERE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To zmoreczka jeszcze przed kupnem nowej swinki ...

Zasmucona bardzo...

Nawet baranica - przyjaciołka nie pomagała...

Nawet Tommy wołał " Chodz to Cie przytule..."

No chodź kochana...

Ramiona szeroko trzymał

Z Zmorka nic:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Yupi yupi nareszcie Zmorka ma dobry humorek ......a TZ ma ........ma swoją :evil_lol:KAMERE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I niech sie nią bawi!! Wara od świnki !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']To zmoreczka jeszcze przed kupnem nowej swinki ...

Czy te oczy mogą kłamać???:lol:
rozumiem że ten ogonek to wychodzi z pysia po zjedzeniu :lol: