malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: fotki pt Wielki Błękit :lol: :lol: :lol: a Szelma jako qń wyścigowy jaka smukła i drobniutka wyszłą :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: fotki pt Wielki Błękit :lol: :lol: :lol: widocznie ten belejaki domek nad morzem jest :evil_lol:, Quote
beria Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Spóźniłam się :placz: Ala załapała się na domek nad morzem :razz: Zmorka, nie ciągnij Szelmy za uszy :mad: Quote
olcha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pysia napisał(a):Dość niespodziwanie wyglądało....50 kg. ciagnęło za ucho 65 kg:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dodatek ta biedna Szelma to ponoć killerka i dominantka - nie znosi innych suk:-o Znaczy sie Zmorka to prawdziwa ZMORA i zaczarowała Szelme :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biedactwo musiałam ratować przed sadystką bo już ucho zaczęło się urywać, Szelma piszczała a Zmorka ciągnęła dalej :mad: Chciałam to nagrać na kamere ale ktoś nie naładował w niej baterii:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: :mdleje: Ile one ważą! :eviltong: Ale Ci dobrze masz kogo wytargać za kudły i nawet nie poczuje. Może chcesz się wymienić na psa? Tequila też by sobie z Szelmowym uchem poradziła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: więc różnicy nie odczujesz :lol: Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 olcha napisał(a)::mdleje: Ile one ważą! :eviltong: Ale Ci dobrze masz kogo wytargać za kudły i nawet nie poczuje. Może chcesz się wymienić na psa? Tequila też by sobie z Szelmowym uchem poradziła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: więc różnicy nie odczujesz :lol: Pewnie bo wlazłaby do niego i biedna Szelma dostałaby spazmów jakby ją coś smyrało:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przeca pisałam ze mi się pokrętło w ustawieniach pokręciło i jakosik takosik dziwne wyszły...Na szczęście po serii zauważyłam i większosc jest mniej błękitnych ;) Alu !! NO przecież zapraszam Cię na tą belejaką działkę :) Zobacz ile miejsca do szaleństwa dla psów :multi: Piotrusiu - pewnie ze Blondaski sa najlepsiejsze bo są dumne że nimi są ;) Beria - nie spóźniłas sie :) To dopiero poczatek fotek :) Jest ich sporo ale wczoraj padłam....Świerze powietrze mi szkodzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pysiu , ja nie omieszkam skorzystać z zaproszenia tylko niech mi się czsowo wszystko pokłada ;) Koniecznie muszę Szelmozmorki w duecie zobaczyć i wymiziać :p Quote
olcha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pysia napisał(a):Pewnie bo wlazłaby do niego i biedna Szelma dostałaby spazmów jakby ją coś smyrało:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Były i zginęły ...pewnie na łaczkę poszły na to piffko :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Były i zginęły ...pewnie na łaczkę poszły na to piffko :evil_lol: Byłyśmy sobie na spacerku :) Szkoda wiosny na kompa ;) Zaraz powstawiam foteczki :) Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Szelma postanowiła unikac aparatu Spacerujemy sobie w słoneczny dzionek :) Gdzie jedna tam idzie druga ;) Wywąchac trzeba wszystko ;) A potem biegiem bo moze na stole jest coś ciekawego ;) O!! Jest kochana krowka :) Konik Szelma z krowką ;) I w nogi ( Zmorka może mi odebrac) Zmorka myśli o nieba błekicie Szelma na tle niebieskim ( twarzowym ;) ) I maszerująca ;) Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:lewa .....lewa.....lewa.... Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 bombowe sa te twoje niedźwiedzie:razz: :loveu: :cool3: Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Okropne te fotki:angryy: Ale potem bedą lepsze ;) Szelma i Zmorka - moje dwie dziewczynki:loveu: Szelma - potega uczuc :) Pies aportujący ;) Chodź kobieto z nami I to co Zmoroszelmy kochają najbardziej ... Znowu ( nieustannie) walka o zabawke ( biedna zabawka) I tak do wieczora... A w miedzyczasie to ;) Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pysia napisał(a): ale sliczne mordeczki :loveu::loveu::loveu: cudnie sie obie patrza :) Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cześć Blondi :p ... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:Ile Wy słońca macie? Byście się podzielili :razz: ... Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::lol:ale mają basenik ;) To kiedyś było nasze oczko wodne....Wybetonowalismy do pluskania sie ;) W gorące letnie dni to boska sprawa ale....kurcze od jakiegoś czasu pływają tam kudły :razz: Ciekawe dlaczego... Na razie mało wody ale trzeba najpierw oczyścic scianki bo brązowe Jak miło ;) Super Ani nam sie sni - nie wyjdziemy Nigdy wiecej nie patrz na mnie takim wzrokiem... Szelma nie wie- wyjśc czy nie wyjśc - oto jest pytanie Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Blondi :p ... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:Ile Wy słońca macie? Byście się podzielili :razz: ... Nie wiem czy zasłuzyłeś na słoneczko...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobacz jak świeci Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiem czy zasłuzyłeś na słoneczko...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobacz jak świeci Ja, ja nie zasłużyłem? :roll: :-( Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 malawaszka napisał(a):dzisiaj juz nie świeciło :placz: Bo do południa świeciło a Ty wstajesz po...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ta fotka bardzo mi sie podoba :) Przeoczyłam to jak ją wstawiałam :) Miała iśc osobno ... Quote
malawaszka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pysia napisał(a):Bo do południa świeciło a Ty wstajesz po...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :angryy: od 6 rano na nogach jestem i ani promyka nie było :mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 malawaszka napisał(a)::angryy: od 6 rano na nogach jestem i ani promyka nie było :mad: :mad: :mad: Lunatykujesz?:shake: Quote
Recommended Posts