PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Zmoreczka linieje... Hahaha mam to samo :evil_lol: Tylko, ze Saba jeszcze nie zaczęła lnieć, kurcze :shake: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']Hahaha mam to samo :evil_lol: Tylko, ze Saba jeszcze nie zaczęła lnieć, kurcze :shake: Zacznie zacznie ;) Nie martw sie :eviltong: No szybciej z tą wodą bo Zmorka wszystko wypiła !! No i nalała ale Zmorka znowu pierwsza.... Nareszcie moja kolej ;) Wypije teraz ja wszystko :p Ale mi dobrze :) Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A teraz ide dalej szukac wiosny :) Znalazłam tulipany I skalniaka :) A Zmorka jak zwykle sciemnia A ja szukam dalej A ta pozuje zamiast pracowac !! Quote
LAZY Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ŚLIczne czarnulki a pozuja wrecz genialnie:multi: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia']Pobudka Wstawaj kobieto :) Ale jestem senna... No dobra - juz schodze... Pysiu, ale masz dwa cuda w domku :multi::multi: A ta mina śpiocha w łóżeczku super! Ja bym ją zacałowała :evil_lol: Tylko...,która to jest? :hmmmm: A te zabawy w ogrodzie!..........ja też kcem ogródek :placz: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 mmbaj - no jeszcze się nie nauczyłaś, że tylko Zmorka ma delfinka na języku?? :lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześć Pysiula :lol: ... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dech mi zaparło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='malawaszka']mmbaj - no jeszcze się nie nauczyłaś, że tylko Zmorka ma delfinka na języku?? :lol: :lol: :lol: Ojjjjjjjjjjj bo my tu za rzadko bywamy Quote
ewelinabuck Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 pysiu z ta sierscia podobienstwo niesamowite:multi: :eviltong: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia']Ja ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nigdy w zyciu !!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja przy każdej wylince płacze bo....mi pies znika :placz: :placz: :placz: A teraz radośc !! Wiosna ludzie!! Wiosna!!:multi: Kto pierwszy? Nie szkodzi ze woda tryska - tak ciekawiej ;) Wiatr w uszach i szczeście w pycholu :multi: No prawie Zmorke mam Nie udało sie...tym razem ;) Ale dorwe ja Zmora !! Czekaj!! Ale galopują :crazyeye::lol: Świetne zdjęcia i jeszcze ładniejsze niufy :loveu: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Pysia nie ma czasu nic napisać, po przędzie czarną wełnę :lol: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Ojjjjjjjjjjj bo my tu za rzadko bywamy Zapraszam cześciej bo fotki teraz beda wyraźniejsze ;) Nie czarne na białym :) A ta zaspana to Zmorka - tylko ona wchodzi na łożko ;) Na szczescie....:lol: Z futerka są super poduszki do schronisk :) SZyje sie z byle czego i potem zawozi i bez zbednych słow zostawia :) Niufa siersc ma to do siebie ze nie chłonie wody i bardzo grzeje wiec taka podusia to świetna przytulanka dla maluchow. Jutro dalsza czesc fotek bo dzisiaj szkoda było czasu na siedzenie w domu:) POgoda marzenie :) Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia']Zapraszam cześciej bo fotki teraz beda wyraźniejsze ;) Nie czarne na białym :) A ta zaspana to Zmorka - tylko ona wchodzi na łożko ;) Na szczescie....:lol: Z futerka są super poduszki do schronisk :) SZyje sie z byle czego i potem zawozi i bez zbednych słow zostawia :) Niufa siersc ma to do siebie ze nie chłonie wody i bardzo grzeje wiec taka podusia to świetna przytulanka dla maluchow. Jutro dalsza czesc fotek bo dzisiaj szkoda było czasu na siedzenie w domu:) POgoda marzenie :):crazyeye:rany Pysiu nawet bym na to nie wpadła z tymi podusiami ....jak dobrze że masz 2 niufki to maluchy mają ciepłe poduszeczki Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:rany Pysiu nawet bym na to nie wpadła z tymi podusiami ....jak dobrze że masz 2 niufki to maluchy mają ciepłe poduszeczki no, ja też pierwsze słyszę, ale super sprawa! I nie wiedziałam, że ich sierść nie chłonie wody! Pysiu, z przyjemnością będę tu zaglądać :lol: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 iufa siersc ma to do siebie ze nie chłonie wody i bardzo grzeje wiec taka podusia to świetna przytulanka dla maluchow. ale super wykorzystanie :multi: Nie wpadlabym na to :oops: Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='evaxon']Witaj Pysiu:multi: super foteczki:cool3: Witajcie :) Jak Zmora pozuje to popatrzcie :) Ja też potrafie ;) Odejdz Zmorka!! Ładnie stoje? Dora Szelmo - starczy tego pozowania Szukamy dalszych śladow wiosny Ja to chyba jestem zmeczona... c.d. nastąpi Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :evil_lol::evil_lol:ale się Kissi zawzięła z tym pozowaniem :cool1: Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Witam Pysiu :) :multi: Witaj :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:ale się Kissi zawzięła z tym pozowaniem :cool1: No w końcu pokazała co potrafi ;) :lol: Szelma zmeczona...trudno- trza odpocząc Tyle ciekawych rzeczy a ona poszła sobie Ufff..Nareszcie chwila relaksu ;) A to moje kochane gluty ;) Dodam że tylko czasem wiszą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Pysia'] A to moje kochane gluty ;) Dodam że tylko czasem wiszą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Noooo :lol:, "nam" wiszą na każdym spacerze :evil_lol:.....skutki niuchania :eviltong: Witaj Pysiu! :multi: Quote
Recommended Posts