Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witamy Wszystkich :)
jo-jo - to nie ogonek :) Zmoreczka leży na baranicy :)To jej ulubione miejsce w pokoju. Zwłaszcza jak ma dziewczyna powod do przemysleń :lol:
Sylwia - jestes oburzona ogolonym niufem a co powiesz na syberiana ogolonego? Mam całe rę ce zdrapane. Tommy nidgy nie miał aż takiem masy futra jak w ta zime. Teraz wszystko wyłazi a on dostaje szaleju jak chce go uczesać....Prze ostatnie trzy dni to ma juz fobie i ucieka od nas bo mysli ze chcemy mu "kuku" zrobic :placz: Ma juz kilka paskudnych kołtunów i chyba rzeczywiscie powycinam mu powolutku wszystko :placz:
Dbam o Tommyego ale ja chce go czesac a on nie !!
Boszeeeeeeee....Ja pragnę go czesać !!!
Niestety on od małego jest innego zdania....:angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Witamy Wszystkich :)
jo-jo - to nie ogonek :) Zmoreczka leży na baranicy :)To jej ulubione miejsce w pokoju. Zwłaszcza jak ma dziewczyna powod do przemysleń :lol:
Sylwia - jestes oburzona ogolonym niufem a co powiesz na syberiana ogolonego? Mam całe rę ce zdrapane. Tommy nidgy nie miał aż takiem masy futra jak w ta zime. Teraz wszystko wyłazi a on dostaje szaleju jak chce go uczesać....Prze ostatnie trzy dni to ma juz fobie i ucieka od nas bo mysli ze chcemy mu "kuku" zrobic :placz: Ma juz kilka paskudnych kołtunów i chyba rzeczywiscie powycinam mu powolutku wszystko :placz:
Dbam o Tommyego ale ja chce go czesac a on nie !!
Boszeeeeeeee....Ja pragnę go czesać !!!
Niestety on od małego jest innego zdania....:angryy:

No coś ty Syberian ogolony :-o - no teraz to już mnie nic mnie nie zdziwi :angryy: Ale co ogolili go dla fanaberii własnej ?

ps. acha co do randki Gryfoników przesunięte na niedziele- mam nadzieje - bo siedze jak na szpilkach :diabloti:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No coś ty Syberian ogolony :-o - no teraz to już mnie nic mnie nie zdziwi :angryy: Ale co ogolili go dla fanaberii własnej ?

ps. acha co do randki Gryfoników przesunięte na niedziele- mam nadzieje - bo siedze jak na szpilkach :diabloti:

To ja Tommyego ogole jak dalej nie pozwoli sie wyczesac !! :mad: :mad: :mad: Przecież pod kołtunami mu sie skóra odparzy !! On nigdy nie miał kołtunów :placz:
Mierza przed wyznaczeniem randki progesteron?
Trzymam kciuki mocno :):):)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Aaaaaa Pysia tylko ty swojego kota to zostaw w spokoju :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zaraz mu pokarze tą fotkę to moze przestanie uciekać przede mna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzisiaj u nas zrobiło sie wiosennie i śpioch Raptor postanowił isc na spacerek :)

Był wieczor :) Słoneczko sie schowała ale i tak dalej było jasno :)

Zmoreczka zadowolona że w końcu znalazła wiosne szła przed siebie :)

Aby trawka szybciej rosła to ja troszke podlała ;)

A potem dostała takiej gooooooooooopawki że aparat nie nadąrzał robic fot :placz:

Posted

[quote name='asher']Cudo :loveu: :loveu: :loveu:
Ona to wieczna dziewczyneczka :) Nigdy nie wydorośleje z tymi minami :lol:
Zmorka dokładnie sprawdza czy to rzeczywiscie wiosna :)

Szybciutko sprawdza ;)

A Raptor patrzy...

Ciagle cos ucinam w fotkach :lol:

A Raptor patrzy....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alu :) Porobiłam kilka fotek ze świnka :) Specjalnie dla Ciebie ;) Z nową świnka oczywiscie :lol: TYlko musze jeszcze wrzucic na kompa, zmniejszyc i wstawic a to duuuuuuuuuuuuużo roboty ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Alu :) Porobiłam kilka fotek ze świnka :) Specjalnie dla Ciebie ;) Z nową świnka oczywiscie :lol: TYlko musze jeszcze wrzucic na kompa, zmniejszyc i wstawic a to duuuuuuuuuuuuużo roboty ;)
;)to mnie wyczułaś telepatycznie , bo właśnie chciałam o takie poprosić :p

Posted

[quote name='Pysia']Jeszcze chwilka bo Zmorka miała takie pozy na łożku ze sie nie mogłam powstrzymac :lol:a u nas dziś zdjęciowa posucha .Myślę ,że jutro może uda się coś w plenerku ufocić / tylko nie wiem jaka pogoda bo czekałam na probnozę i zasnęłam :oops:/Poza tym miałam bardzo męczacy tydzień :cool3:ale nareszcie troszkę luzu ;)

Posted

Foteczki zrobione na szybko specjalnie dla Ali :) Jakie sa takie są ale są ;)
Przedstawiamy nową swinke Zmoreczki :)

Zmoreczka ma znowu ciągle dobry humorek :)

No pokaż Zmorko świnke :)

Delikatnie bo cieniutka jak tamta :lol:

Tez tak fajnie sie składa :)

Nozki trzeba poprobowac :)

Łapką przytrzymac

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:
Zmoreczko tylko nie dawaj Panu Prosiaczka :razz:
Na 100% nie da :lol: Już ja dopilnuje tego ;)
Nowa świnka Zmorki :)

I powrot wiecznie usmiechnietego pychola :)

Nozki trzeba powąchac

Poprobowac :)

W swoim zywiole :)

Szcześliwa :) Znowu :lol:

Nawet zasneła z ukochaną :)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:MIODZIO!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

ojej to dopiero prawdziwa milość :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Sama widzisz...Miała mega doła jak tamtą zamordował TZ :evil_lol:
Jedziemy na weekend na świerze powietrze :) Beda fotki jutro :)
Miłego weekendu wszystkim zycze :)