Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Witamy Wszystkich :) jo-jo - to nie ogonek :) Zmoreczka leży na baranicy :)To jej ulubione miejsce w pokoju. Zwłaszcza jak ma dziewczyna powod do przemysleń :lol: Sylwia - jestes oburzona ogolonym niufem a co powiesz na syberiana ogolonego? Mam całe rę ce zdrapane. Tommy nidgy nie miał aż takiem masy futra jak w ta zime. Teraz wszystko wyłazi a on dostaje szaleju jak chce go uczesać....Prze ostatnie trzy dni to ma juz fobie i ucieka od nas bo mysli ze chcemy mu "kuku" zrobic :placz: Ma juz kilka paskudnych kołtunów i chyba rzeczywiscie powycinam mu powolutku wszystko :placz: Dbam o Tommyego ale ja chce go czesac a on nie !! Boszeeeeeeee....Ja pragnę go czesać !!! Niestety on od małego jest innego zdania....:angryy: Quote
Hallauren Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Boże, czyż to kocisko nie jest przecudne! :loveu: Jaka poza...Bardzo mnie rozbawił :lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Pysia']Witamy Wszystkich :) jo-jo - to nie ogonek :) Zmoreczka leży na baranicy :)To jej ulubione miejsce w pokoju. Zwłaszcza jak ma dziewczyna powod do przemysleń :lol: Sylwia - jestes oburzona ogolonym niufem a co powiesz na syberiana ogolonego? Mam całe rę ce zdrapane. Tommy nidgy nie miał aż takiem masy futra jak w ta zime. Teraz wszystko wyłazi a on dostaje szaleju jak chce go uczesać....Prze ostatnie trzy dni to ma juz fobie i ucieka od nas bo mysli ze chcemy mu "kuku" zrobic :placz: Ma juz kilka paskudnych kołtunów i chyba rzeczywiscie powycinam mu powolutku wszystko :placz: Dbam o Tommyego ale ja chce go czesac a on nie !! Boszeeeeeeee....Ja pragnę go czesać !!! Niestety on od małego jest innego zdania....:angryy: No coś ty Syberian ogolony :-o - no teraz to już mnie nic mnie nie zdziwi :angryy: Ale co ogolili go dla fanaberii własnej ? ps. acha co do randki Gryfoników przesunięte na niedziele- mam nadzieje - bo siedze jak na szpilkach :diabloti: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No coś ty Syberian ogolony :-o - no teraz to już mnie nic mnie nie zdziwi :angryy: Ale co ogolili go dla fanaberii własnej ? ps. acha co do randki Gryfoników przesunięte na niedziele- mam nadzieje - bo siedze jak na szpilkach :diabloti: To ja Tommyego ogole jak dalej nie pozwoli sie wyczesac !! :mad: :mad: :mad: Przecież pod kołtunami mu sie skóra odparzy !! On nigdy nie miał kołtunów :placz: Mierza przed wyznaczeniem randki progesteron? Trzymam kciuki mocno :):):) Quote
sylwiaskalska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Pysia napisał(a):Mierza przed wyznaczeniem randki progesteron? Trzymam kciuki mocno :):):) Chyba tak ponieważ wczoraj mi napisała że środa to byłoby za wcześnie a niedziela będzie idealnie. Quote
sylwiaskalska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Aaaaaa Pysia tylko ty swojego kota to zostaw w spokoju :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Aaaaaa Pysia tylko ty swojego kota to zostaw w spokoju :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz mu pokarze tą fotkę to moze przestanie uciekać przede mna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dzisiaj u nas zrobiło sie wiosennie i śpioch Raptor postanowił isc na spacerek :) Był wieczor :) Słoneczko sie schowała ale i tak dalej było jasno :) Zmoreczka zadowolona że w końcu znalazła wiosne szła przed siebie :) Aby trawka szybciej rosła to ja troszke podlała ;) A potem dostała takiej gooooooooooopawki że aparat nie nadąrzał robic fot :placz: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='asher']Cudo :loveu: :loveu: :loveu: Ona to wieczna dziewczyneczka :) Nigdy nie wydorośleje z tymi minami :lol: Zmorka dokładnie sprawdza czy to rzeczywiscie wiosna :) Szybciutko sprawdza ;) A Raptor patrzy... Ciagle cos ucinam w fotkach :lol: A Raptor patrzy.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Zmoreczka czeka aż trawka urośnie :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Alu :) Porobiłam kilka fotek ze świnka :) Specjalnie dla Ciebie ;) Z nową świnka oczywiscie :lol: TYlko musze jeszcze wrzucic na kompa, zmniejszyc i wstawic a to duuuuuuuuuuuuużo roboty ;) Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Pysia napisał(a):Alu :) Porobiłam kilka fotek ze świnka :) Specjalnie dla Ciebie ;) Z nową świnka oczywiscie :lol: TYlko musze jeszcze wrzucic na kompa, zmniejszyc i wstawic a to duuuuuuuuuuuuużo roboty ;);)to mnie wyczułaś telepatycznie , bo właśnie chciałam o takie poprosić :p Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Jeszcze chwilka bo Zmorka miała takie pozy na łożku ze sie nie mogłam powstrzymac :lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Pysia']Jeszcze chwilka bo Zmorka miała takie pozy na łożku ze sie nie mogłam powstrzymac :lol:a u nas dziś zdjęciowa posucha .Myślę ,że jutro może uda się coś w plenerku ufocić / tylko nie wiem jaka pogoda bo czekałam na probnozę i zasnęłam :oops:/Poza tym miałam bardzo męczacy tydzień :cool3:ale nareszcie troszkę luzu ;) Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Foteczki zrobione na szybko specjalnie dla Ali :) Jakie sa takie są ale są ;) Przedstawiamy nową swinke Zmoreczki :) Zmoreczka ma znowu ciągle dobry humorek :) No pokaż Zmorko świnke :) Delikatnie bo cieniutka jak tamta :lol: Tez tak fajnie sie składa :) Nozki trzeba poprobowac :) Łapką przytrzymac Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :loveu: Zmoreczko tylko nie dawaj Panu Prosiaczka :razz: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu: Zmoreczko tylko nie dawaj Panu Prosiaczka :razz: Na 100% nie da :lol: Już ja dopilnuje tego ;) Nowa świnka Zmorki :) I powrot wiecznie usmiechnietego pychola :) Nozki trzeba powąchac Poprobowac :) W swoim zywiole :) Szcześliwa :) Znowu :lol: Nawet zasneła z ukochaną :) Quote
Alicja Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:MIODZIO!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 W całej okazałosci przy swojej przyjaciołce ( świnka oczywiscie ;) ) Strażniczka snu :) Śpij Zmoreczko spokojnie - Świnka czuwa !!:lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A to juz głeboki sen ;) Świnka spadła na podłoge ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 ojej to dopiero prawdziwa milość :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ojej to dopiero prawdziwa milość :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Sama widzisz...Miała mega doła jak tamtą zamordował TZ :evil_lol: Jedziemy na weekend na świerze powietrze :) Beda fotki jutro :) Miłego weekendu wszystkim zycze :) Quote
beria Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Pysia'] Szcześliwa :) Znowu :lol: Zmorka nie wypuszcza świnki z łapek :lol: Quote
Recommended Posts