Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wiesz, jak to się nazywa ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szkoda ze nie udało mi się Zmoreczki prześwietlićna tyle zeby była widoczna. Robienie fotem czarnemu psu to masakra :) Ale jaka słodziutka ;) Quote
Just-tea Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A oprócz wyżebranych jabłek to co jedzą te Twoje psiska Pysiu zdradź swój sekrecik:p (nio wiesz takie pytanko do hodowcy;) ) Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Just-tea napisał(a):A oprócz wyżebranych jabłek to co jedzą te Twoje psiska Pysiu zdradź swój sekrecik:p (nio wiesz takie pytanko do hodowcy;) ) Takie poważne pytanie....;) Royal, mięso wołowe, drobiowe ( tylko chude), marchewke, jogurty, chude sery, otręby pszenne ( tylko z mieskiem i to troszkę)itp oraz witaminki. Do tego kradną: dzisiaj np kopytka z żeberkami ( wieprzowina ) i buraczki; wczoraj połowę usmażonych faworków; jeszcze sernik na zimno, banana ( obrały sobie), chyba ze trzy godziny minęły jak pojadły orzechów łuskanych....Lubia słonecznik i...no Zmoreczka lubi wszystko a Zmorka prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja na resztkach po nich....:lol: :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Pysia'] Poczęstunek :evil_lol: Poczęstunek... :cool3: akurat... POCAŁUNEK TO JEST !!! Quote
beria Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pysia napisał(a): Do tego kradną: dzisiaj np kopytka z żeberkami ( wieprzowina ) i buraczki; wczoraj połowę usmażonych faworków; jeszcze sernik na zimno, banana ( obrały sobie), chyba ze trzy godziny minęły jak pojadły orzechów łuskanych....Lubia słonecznik i...no Zmoreczka lubi wszystko a Zmorka prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja na resztkach po nich....:lol: :lol: :lol: Bo kradzione nie tuczy :eviltong: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 beria napisał(a):Bo kradzione nie tuczy :eviltong: Widać nie bo Zmoreczka kradnąc razem ze Zmorką nabrała w koncu linii modelki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :loveu: moje cudne Zmorki :loveu: właśnie wróciłam ze spacerku z Lunką i z nimi :loveu: boszzz jakbyście wiedzieli jakie one są boskie na żywo :multi: HA!!! ale TYLKO JA to wiem :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Waszeńko - troszkę Zmoreczki dla Ciebie ;) Z profilu Zaciekawiona Naburmuszona ;) Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :crazyeye: a co to oko ma takie czerwone???? :crazyeye: moja Zmoreńka śliczna :loveu: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: a co to oko ma takie czerwone???? :crazyeye: moja Zmoreńka śliczna :loveu: Oj zaszkodziło Ci zaszkodziło ...:evil_lol: Jak szumek w głowie to i nie widzi się że fotki prześwietlone :lol: Zmoreczka ma nawet inny kolor :P Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 malawaszka napisał(a):ŻE NIBY CO???!!! :mad: :mad: :mad: A to że jak Ci będęmatryczke wyrabiać to nadam imie ALKOHOLIC :evil_lol: Quote
Baha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 kurka, Pysia, te Twoje Zmoreczkowate sa baardzo fotogeniczne:-) Ja nie mam czasu na tyle fot, a zazdrosze:-) nawet nie mam na tyle czasu, aby wstawiac je:) Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Pysia']Dziewczyny!! Alezona są strasznie rózne !!![SIZE=1] Mam racje bo moje litery zajmują więcej miejsca :eviltong: Za późno, zostałaś przegłosowana:lol: Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysia, jak Tomiś był mały to mu chyba ten ogon ciągnęłaś, że taki ma długaśny:lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='r_2005'] Pysia, jak Tomiś był mały to mu chyba ten ogon ciągnęłaś, że taki ma długaśny:lol: Chciałam ale sie nie dał:evil_lol: To syberian a one majawielkie puszyste ogony ;) [quote name='r_2005']Za późno, zostałaś przegłosowana:lol: Nie zarządzałam głosowania!! Ono jest nielegalne !!:mad: :mad: :mad: [quote name='Baha']kurka, Pysia, te Twoje Zmoreczkowate sa baardzo fotogeniczne:smile: Ja nie mam czasu na tyle fot, a zazdrosze:smile: nawet nie mam na tyle czasu, aby wstawiac je:smile: Ja pracuję, mam wiele zajęć, ciągle spaceruję ale robienie fot to taka wielka przyjemność ;) Za to nigdy nie oglądam telewizji :lol: Mam dla Ciebie radę. Stare przysłowie japońskie mówi: " Nie masz czasu? Znajdź sobie dodatkowe zajęcie " :lol: U mnie się sprawdza ;) Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Pysia']Chciałam ale sie nie dał:evil_lol: To syberian a one majawielkie puszyste ogony ;) Ale takie dłuuugie?:crazyeye: :lol: Nie zarządzałam głosowania!! Ono jest nielegalne !!:mad: :mad: :mad: Jak najbardziej legalne:mad: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 r_2005 napisał(a):Ale takie dłuuugie?:crazyeye: :lol: Jak najbardziej legalne:mad: NIELEGALNE!! Nikt pisma mi nie przedstawiał o pozwolenie głosowania :eviltong: Tommy ma proporcjonalny ogon tylko to takie zdjęcie że łaba nie widać;) Idę na spacerek. Dzień pochmurny ale trzeba :) Jedna Zmorka pojechała na wieś a druga została bo jest atrakcyjna i zbiegłaby się calutka wieś:lol: Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):NIELEGALNE!! Nikt pisma mi nie przedstawiał o pozwolenie głosowania :eviltong: Wysłałyśmy listem poleconym:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 r_2005 napisał(a):Wysłałyśmy listem poleconym:evil_lol: Pewnie żeście adres pomyliły !!:mad: :mad: :mad: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Pysia']A to że jak Ci będęmatryczke wyrabiać to nadam imie ALKOHOLIC :evil_lol: Pysiu !!! JAK CI NIE WSTYD ! :p Pamiętajcie dziewczyneczki - NIE SPOŻYWAJCIE Z PYSIĄ !!! Bo wam bedzie imputować ! :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Pysia'] Usypiam... Jak miło w takim puchu Jestem w niebie .... ............. Reanimacja :evil_lol: :-o :-o :-o o rany spi snem lodowatym (sniegowatym) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysiu, czy Ty wiesz, że udzielając TOBIE informacji Debeściara drastycznie odróżowiła geziową galerię ??? Leć do nas NATYCHMIAST i ZOBACZ !!! :p :p :p Quote
Recommended Posts