Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiesz, jak to się nazywa ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wiem....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Szkoda ze nie udało mi się Zmoreczki prześwietlićna tyle zeby była widoczna. Robienie fotem czarnemu psu to masakra :) Ale jaka słodziutka ;)

Posted

Just-tea napisał(a):
A oprócz wyżebranych jabłek to co jedzą te Twoje psiska Pysiu zdradź swój sekrecik:p (nio wiesz takie pytanko do hodowcy;) )

Takie poważne pytanie....;)
Royal, mięso wołowe, drobiowe ( tylko chude), marchewke, jogurty, chude sery, otręby pszenne ( tylko z mieskiem i to troszkę)itp oraz witaminki.
Do tego kradną: dzisiaj np kopytka z żeberkami ( wieprzowina ) i buraczki; wczoraj połowę usmażonych faworków; jeszcze sernik na zimno, banana ( obrały sobie), chyba ze trzy godziny minęły jak pojadły orzechów łuskanych....Lubia słonecznik i...no Zmoreczka lubi wszystko a Zmorka prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja na resztkach po nich....:lol: :lol: :lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Do tego kradną: dzisiaj np kopytka z żeberkami ( wieprzowina ) i buraczki; wczoraj połowę usmażonych faworków; jeszcze sernik na zimno, banana ( obrały sobie), chyba ze trzy godziny minęły jak pojadły orzechów łuskanych....Lubia słonecznik i...no Zmoreczka lubi wszystko a Zmorka prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja na resztkach po nich....:lol: :lol: :lol:

Bo kradzione nie tuczy :eviltong:

Posted

beria napisał(a):
Bo kradzione nie tuczy :eviltong:

Widać nie bo Zmoreczka kradnąc razem ze Zmorką nabrała w koncu linii modelki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: a co to oko ma takie czerwone???? :crazyeye: moja Zmoreńka śliczna :loveu:

Oj zaszkodziło Ci zaszkodziło ...:evil_lol: Jak szumek w głowie to i nie widzi się że fotki prześwietlone :lol: Zmoreczka ma nawet inny kolor :P

Posted

kurka, Pysia, te Twoje Zmoreczkowate sa baardzo fotogeniczne:-)
Ja nie mam czasu na tyle fot, a zazdrosze:-) nawet nie mam na tyle czasu, aby wstawiac je:)

Posted

[quote name='Pysia']Dziewczyny!! Alezona są strasznie rózne !!![SIZE=1] Mam racje bo moje litery zajmują więcej miejsca :eviltong:

Za późno, zostałaś przegłosowana:lol:

Posted

[quote name='r_2005']

Pysia, jak Tomiś był mały to mu chyba ten ogon ciągnęłaś, że taki ma długaśny:lol:
Chciałam ale sie nie dał:evil_lol: To syberian a one majawielkie puszyste ogony ;)
[quote name='r_2005']Za późno, zostałaś przegłosowana:lol:
Nie zarządzałam głosowania!! Ono jest nielegalne !!:mad: :mad: :mad:
[quote name='Baha']kurka, Pysia, te Twoje Zmoreczkowate sa baardzo fotogeniczne:smile:
Ja nie mam czasu na tyle fot, a zazdrosze:smile: nawet nie mam na tyle czasu, aby wstawiac je:smile:
Ja pracuję, mam wiele zajęć, ciągle spaceruję ale robienie fot to taka wielka przyjemność ;) Za to nigdy nie oglądam telewizji :lol:
Mam dla Ciebie radę. Stare przysłowie japońskie mówi: " Nie masz czasu? Znajdź sobie dodatkowe zajęcie " :lol: U mnie się sprawdza ;)

Posted

[quote name='Pysia']Chciałam ale sie nie dał:evil_lol: To syberian a one majawielkie puszyste ogony ;) Ale takie dłuuugie?:crazyeye: :lol:

Nie zarządzałam głosowania!! Ono jest nielegalne !!:mad: :mad: :mad:
Jak najbardziej legalne:mad:

Posted

r_2005 napisał(a):
Ale takie dłuuugie?:crazyeye: :lol:
Jak najbardziej legalne:mad:

NIELEGALNE!! Nikt pisma mi nie przedstawiał o pozwolenie głosowania :eviltong:
Tommy ma proporcjonalny ogon tylko to takie zdjęcie że łaba nie widać;)
Idę na spacerek. Dzień pochmurny ale trzeba :) Jedna Zmorka pojechała na wieś a druga została bo jest atrakcyjna i zbiegłaby się calutka wieś:lol:

Posted

[quote name='Pysia']A to że jak Ci będęmatryczke wyrabiać to nadam imie ALKOHOLIC :evil_lol:

Pysiu !!! JAK CI NIE WSTYD ! :p Pamiętajcie dziewczyneczki - NIE SPOŻYWAJCIE Z PYSIĄ !!! Bo wam bedzie imputować ! :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Pysia']

Usypiam...

Jak miło w takim puchu

Jestem w niebie

....

.............

Reanimacja :evil_lol:

:-o :-o :-o o rany spi snem lodowatym (sniegowatym) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: