Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Just-tea napisał(a):Zapomniałam , a propos butelek to Veida zbiera wszystkie jakie (niestety)znajdzie na plaży :roll: :lol: do Green Peace musze ją zgłosić:evil_lol: To samo jest ze Zmoreczką :) Czasam nawet pełnawody sobie wexmie jak jej sie nudzi :evil_lol: Zastanawiam sieczy robiąc nią potop w mieszkaniu nie sugeruje nam ze jest urodzonym psem ratownikiem :evil_lol: Zmorka 2 nasladuje we wszystkim Zmoreczke więc niedługo też pewnie będzie zbierać butelki a potem nawet je kraść ;) Te moje mauuuuupki są przezabawne :) Ciągle odstawiaja jakiesnumery :) Ale na szczęście takie tylko do śmiechu ;) Dzisiaj porobie domowe fotki moze :) Bo na dworze jakoś tak pochmurnie. Chyba spada ciśnienie bo jak przyszłam do domu to było krótkie przywitanie i....poszły spać !! Olały mnie poprostu :mad: Quote
asher Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pysia napisał(a):Dzisiaj porobie domowe fotki moze :) Bo na dworze jakoś tak pochmurnie. Chyba spada ciśnienie bo jak przyszłam do domu to było krótkie przywitanie i....poszły spać !! Olały mnie poprostu :mad:Właśnie, u nas w Warszawie chyba tez spada :angryy: Jak dziś wróciłam do domu, to Bugajski ucieszył się dopiero, kiedy weszłam do kuchni :angryy: (głodówkę wczoraj miał, na znak solidarności z Sabiną :evil_lol: ) Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 asher napisał(a):Właśnie, u nas w Warszawie chyba tez spada :angryy: Jak dziś wróciłam do domu, to Bugajski ucieszył się dopiero, kiedy weszłam do kuchni :angryy: (głodówkę wczoraj miał, na znak solidarności z Sabiną :evil_lol: ) No właśnie :angryy: Moje też dostająruchów dopiero jak ktoś do kuchni sie kieruje....:angryy: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :shake: to nie tutaj miały być domowe fotki :-o Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: to nie tutaj miały być domowe fotki :-o Tutaj tutaj...Ale niecierpliwa kobieta :) Sparerowałyśmy sporo czasu i fotki na szybko ;) Zaraz wgram i wstawie ;) Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pysia napisał(a):Tutaj tutaj...Ale niecierpliwa kobieta :) Sparerowałyśmy sporo czasu i fotki na szybko ;) Zaraz wgram i wstawie ;);) no to dobra , pójdę z Ozzulcem na spacer i wpadnę po powrocie:razz: Quote
Just-tea Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ja też zcekam z niecierpliwością!! Byłam na stronie Zmoreczek ( nie pierwszy raz zreszta:cool3: ) i tak się rozmarzyłam czytając zapowiedź miotu...:p Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Juz:) Na wesoło :) Zmorzaste Z profilu Siedzi sobie Tomiś Zmorka go widzi i juz się oblizuje ;) Tomiś w wyzszej partii mieszkania ;) Seti po imprezce ;) Z bliska W całości ;) Ta w lepszym stanie ;) Ma mocniejszy łeb :evil_lol: Ale i tak kiepściutko ;) Coraz gorzej ;) Seti pierwsza wydobrzała ( alcaprim) I zdziwiona że Kissi jeszcze trzyma kac ;) Ha !! Quote
r_2005 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Przecudne te mordki:loveu: Takie prosto do całowania (a jest w co):lol: Że nie wspomnę o Tomisiu:loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jeszcze nie wyszłam a już się załapałam na fotki :multi::multi::multi: Pysiu , jak ty je rozpoznajesz :-o bo ja nie umię :oops: Quote
r_2005 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pysia mówiła, że one są zupełnie różne:roll: Ja jej nie wierzę:eviltong: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='r_2005']Pysia mówiła, że one są zupełnie różne:roll: Ja jej nie wierzę:eviltong: :shake: ja też nie Quote
r_2005 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: ja też nie 2 : 1 - my mamy rację:lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='r_2005']2 : 1 - my mamy rację:lol::evil_lol: Pysia przegrała i nie ma racji :razz: Quote
r_2005 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: Pysia przegrała i nie ma racji :razz: No cóż, takie prawo dżungli:evil_lol: Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A co to? :crazyeye: Mialo być czarne na bialym a tu biale na czarnym jest :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dziewczyny!! Alezona są strasznie rózne !!![SIZE=1] Mam racje bo moje litery zajmują więcej miejsca :eviltong: Zaraz wstawiam następne domowe fotaski ;) Popatrzcie dobrze :) Chociaz nie dziwiesiebo dla mnie murzyni tez są wszyscy tacy sami ;) Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Umówmy się że Seti ( czyli ta co jest ta co jest u mnie od zawsze ;) ) to Zmoreczka a Kissi - Zmorka ;) Zmoreczka Złapany idąc( aparatem) Tylko ogon Zmorka acoto Zmorka szczeniaczek:evil_lol: Zmorka brzunio Zmorka uśmiech Zmorka poddańcza Sęp Poczęstunek :evil_lol: Zmoreczka sępioreczka Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 PYSIU !!! JA TU NIE MOGĘ WCHODZIĆ ! [SIZE=5]NIE MOGĘ !!!! :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] PYSIU !!! JA TU NIE MOGĘ WCHODZIĆ ! [SIZE=5]NIE MOGĘ !!!! :loveu: NO NIE MOGĘ ! I JUŻ !!!!! Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] PYSIU !!! JA TU NIE MOGĘ WCHODZIĆ ! [SIZE=5]NIE MOGĘ !!!! :loveu: To tak jak ja do Ciebie :lol: Ale chłostam sie codziennie i to niejednokrotnie ;) Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Pysia']To tak jak ja do Ciebie :lol: Ale chłostam sie codziennie i to niejednokrotnie ;) Wiesz, jak to się nazywa ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Poczęstunek :evil_lol: smacznego :evil_lol: Quote
Recommended Posts