Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Just-tea napisał(a):
Zapomniałam , a propos butelek to Veida zbiera wszystkie jakie (niestety)znajdzie na plaży :roll: :lol: do Green Peace musze ją zgłosić:evil_lol:

To samo jest ze Zmoreczką :) Czasam nawet pełnawody sobie wexmie jak jej sie nudzi :evil_lol: Zastanawiam sieczy robiąc nią potop w mieszkaniu nie sugeruje nam ze jest urodzonym psem ratownikiem :evil_lol: Zmorka 2 nasladuje we wszystkim Zmoreczke więc niedługo też pewnie będzie zbierać butelki a potem nawet je kraść ;)
Te moje mauuuuupki są przezabawne :) Ciągle odstawiaja jakiesnumery :) Ale na szczęście takie tylko do śmiechu ;)
Dzisiaj porobie domowe fotki moze :) Bo na dworze jakoś tak pochmurnie. Chyba spada ciśnienie bo jak przyszłam do domu to było krótkie przywitanie i....poszły spać !! Olały mnie poprostu :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Dzisiaj porobie domowe fotki moze :) Bo na dworze jakoś tak pochmurnie. Chyba spada ciśnienie bo jak przyszłam do domu to było krótkie przywitanie i....poszły spać !! Olały mnie poprostu :mad:
Właśnie, u nas w Warszawie chyba tez spada :angryy: Jak dziś wróciłam do domu, to Bugajski ucieszył się dopiero, kiedy weszłam do kuchni :angryy: (głodówkę wczoraj miał, na znak solidarności z Sabiną :evil_lol: )

Posted

asher napisał(a):
Właśnie, u nas w Warszawie chyba tez spada :angryy: Jak dziś wróciłam do domu, to Bugajski ucieszył się dopiero, kiedy weszłam do kuchni :angryy: (głodówkę wczoraj miał, na znak solidarności z Sabiną :evil_lol: )

No właśnie :angryy: Moje też dostająruchów dopiero jak ktoś do kuchni sie kieruje....:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake: to nie tutaj miały być domowe fotki :-o
Tutaj tutaj...Ale niecierpliwa kobieta :) Sparerowałyśmy sporo czasu i fotki na szybko ;) Zaraz wgram i wstawie ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Tutaj tutaj...Ale niecierpliwa kobieta :) Sparerowałyśmy sporo czasu i fotki na szybko ;) Zaraz wgram i wstawie ;)
;) no to dobra , pójdę z Ozzulcem na spacer i wpadnę po powrocie:razz:

Posted

Juz:)
Na wesoło :)

Zmorzaste

Z profilu

Siedzi sobie Tomiś

Zmorka go widzi i juz się oblizuje ;)

Tomiś w wyzszej partii mieszkania ;)

Seti po imprezce ;)

Z bliska

W całości ;)

Ta w lepszym stanie ;) Ma mocniejszy łeb :evil_lol:

Ale i tak kiepściutko ;)

Coraz gorzej ;)

Seti pierwsza wydobrzała ( alcaprim)

I zdziwiona że Kissi jeszcze trzyma kac ;)

Ha !!

Posted

Dziewczyny!! Alezona są strasznie rózne !!![SIZE=1] Mam racje bo moje litery zajmują więcej miejsca :eviltong:
Zaraz wstawiam następne domowe fotaski ;) Popatrzcie dobrze :)
Chociaz nie dziwiesiebo dla mnie murzyni tez są wszyscy tacy sami ;)

Posted

Umówmy się że Seti ( czyli ta co jest ta co jest u mnie od zawsze ;) ) to Zmoreczka a Kissi - Zmorka ;)
Zmoreczka

Złapany idąc( aparatem)

Tylko ogon

Zmorka acoto

Zmorka szczeniaczek:evil_lol:

Zmorka brzunio

Zmorka uśmiech

Zmorka poddańcza

Sęp

Poczęstunek :evil_lol:

Zmoreczka sępioreczka

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

PYSIU !!! JA TU NIE MOGĘ WCHODZIĆ ! [SIZE=5]NIE MOGĘ !!!! :loveu:
To tak jak ja do Ciebie :lol: Ale chłostam sie codziennie i to niejednokrotnie ;)