Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Sam jestes bałwanek :eviltong: To Yetyfundland :evil_lol:

Jeśli ja jestem bałwanek to Ty też :evil_lol: ... Przynajmniej Zmorka nie będzie się czuć osamotniona :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Jeśli ja jestem bałwanek to Ty też :evil_lol: ... Przynajmniej Zmorka nie będzie się czuć osamotniona :evil_lol: ...

O nie !! Ja jestem blondynka....;) Bałwankiem jesteśjednak sam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
O nie !! Ja jestem blondynka....;) Bałwankiem jesteśjednak sam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Droga Pysiu, ja przecież blondynem jestem ;) ... Czyli tylko Zmorka jest bałwanek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Droga Pysiu, ja przecież blondynem jestem ;) ... Czyli tylko Zmorka jest bałwanek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: No to witamy w klubie :megagrin::megagrin::megagrin:
Dobranoc wszystkim :)
Miłych snów dla Bałwanków i dla Blondi ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Pysiu , co TO ma znaczyć :mad::mad::mad:
yyy czy Ty chcesz psa pod śniegiem zakopać?? :shock: :shake: :shake: :shake: :lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Pysiu, moja droga, dlaczego ja Zmorki - Bałwanki z końca trzeciej strony muszę wyciągać? :mad:
No bo ja musiałam reanimować faceta który przyszedł do nas z pizza...Przywitały go dwie Zmorki....Teraz pewnie zwolnił sie z pracy i poszedł do domu leczyć sieprochami uspokajającymi:evil_lol:
mrowka i Alicjarydzewska
Ja przecieżna tym zdjęciu już ją odkopałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Just-tea']Pięęęęękne te Twoje niufeczki Pysiu:loveu: Pozazdrościć takich miśków:p
Może załapie się na jakiś nastepny miot:razz:
Zapraszam :) I dziękuję za pochwałe :oops: :oops: :oops:
Dzisiaj rano schodząc z łóżka macałam nogą czy nie nazdepnę na psa. Wyliczyłam że skoro brzuszek ma w tym miejscu to mogę zrobić odpowiedniego kroka i....pies jakos mi się wydłużył i to baaaaaaaaaaaaaaardzo :lol: :lol: :lol: Miałam miękkie lądowanie a one nagłe przebudzenie ;) Fajnie mieć dwa psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Biegusiem

Jakoś się oddalam ;)

A ja tam wolę spokojniej ;)

Żebractwo ( ponoć karalne ;) )

Najlepsza zabawka

No popatrz

Tak sie to robi

Popatrz uważnie ;)

Posted

Dalszy ciąg...
Patrzyłaś uważnie ?

Teraz pokaż co potrafisz

Brawo! Mówiłam Ci że to fajna zabawa ;)

Dobrze to robisz :)

Popilnuję czy nie za bardzo

Na dwa pyszczki

Zdziwiona ;)

Super zabawa :)

Trzymaj dobrze

Tylko nie puść

Pełne kumpelstwo

I zupełny brak samolubstwa :)

Jak dwie suki??

Nie!! Jak przyjaciółki ;)

Posted

Ala ja na dogo się pojawiam ale głównie o żarełku czytam i nawet czasem jakies mądrości o pieskach powypisuje ;) teraz galerie będę cześciej odwiedzac bo tyle psich pękności mnie ominęło...
Veida do Gree Peace a Ozzy może do AA?:lol:

Posted

[quote name='Just-tea']Ala ja na dogo się pojawiam ale głównie o żarełku czytam i nawet czasem jakies mądrości o pieskach powypisuje ;) teraz galerie będę cześciej odwiedzac bo tyle psich pękności mnie ominęło...
Veida do Gree Peace a Ozzy może do AA?:lol:nie nie Ozzy abstynent , tylko towarzystwo w galerii jakieś rozhulane :oops::evil_lol: