PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ............. Bałwanek :lol: :lol: :lol: ... Quote
Pysia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ'] ............. Bałwanek :lol: :lol: :lol: ... Sam jestes bałwanek :eviltong: To Yetyfundland :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Pysia napisał(a):Sam jestes bałwanek :eviltong: To Yetyfundland :evil_lol: Jeśli ja jestem bałwanek to Ty też :evil_lol: ... Przynajmniej Zmorka nie będzie się czuć osamotniona :evil_lol: ... Quote
malawaszka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 super super :loveu: Zmorki są prześliczne i strasznie miziaste - wczoraj obie wymiziałam za wszystkie czasy do następnego spotkania :loveu: cudownie się do nich przytula:cool1: Quote
Pysia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jeśli ja jestem bałwanek to Ty też :evil_lol: ... Przynajmniej Zmorka nie będzie się czuć osamotniona :evil_lol: ... O nie !! Ja jestem blondynka....;) Bałwankiem jesteśjednak sam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Pysia napisał(a):O nie !! Ja jestem blondynka....;) Bałwankiem jesteśjednak sam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Droga Pysiu, ja przecież blondynem jestem ;) ... Czyli tylko Zmorka jest bałwanek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Droga Pysiu, ja przecież blondynem jestem ;) ... Czyli tylko Zmorka jest bałwanek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: No to witamy w klubie :megagrin::megagrin::megagrin: Dobranoc wszystkim :) Miłych snów dla Bałwanków i dla Blondi ;) Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Pysiu, moja droga, dlaczego ja Zmorki - Bałwanki z końca trzeciej strony muszę wyciągać? :mad: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :shock: Pysiu coś Ty z misiem ślicznym zrobiłaś :-o hahaha no nie, fotki gites :lol: :loveu: Kochaniutkie niedzwiadki... Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Pysiu , co TO ma znaczyć :mad::mad::mad: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Pysiu , co TO ma znaczyć :mad::mad::mad: yyy czy Ty chcesz psa pod śniegiem zakopać?? :shock: :shake: :shake: :shake: :lol: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Pysiu, moja droga, dlaczego ja Zmorki - Bałwanki z końca trzeciej strony muszę wyciągać? :mad: No bo ja musiałam reanimować faceta który przyszedł do nas z pizza...Przywitały go dwie Zmorki....Teraz pewnie zwolnił sie z pracy i poszedł do domu leczyć sieprochami uspokajającymi:evil_lol: mrowka i Alicjarydzewska Ja przecieżna tym zdjęciu już ją odkopałam :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kilka fotek :) Moje malusie :) Lubia zwiedzać świat :) Czasami udaja dumne :) A czasem pokazują prawdziwa twarz ;) Lub inne... części ciała ;) Quote
Just-tea Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Pięęęęękne te Twoje niufeczki Pysiu:loveu: Pozazdrościć takich miśków:p Może załapie się na jakiś nastepny miot:razz: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Just-tea']Pięęęęękne te Twoje niufeczki Pysiu:loveu: Pozazdrościć takich miśków:p Może załapie się na jakiś nastepny miot:razz: Zapraszam :) I dziękuję za pochwałe :oops: :oops: :oops: Dzisiaj rano schodząc z łóżka macałam nogą czy nie nazdepnę na psa. Wyliczyłam że skoro brzuszek ma w tym miejscu to mogę zrobić odpowiedniego kroka i....pies jakos mi się wydłużył i to baaaaaaaaaaaaaaardzo :lol: :lol: :lol: Miałam miękkie lądowanie a one nagłe przebudzenie ;) Fajnie mieć dwa psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biegusiem Jakoś się oddalam ;) A ja tam wolę spokojniej ;) Żebractwo ( ponoć karalne ;) ) Najlepsza zabawka No popatrz Tak sie to robi Popatrz uważnie ;) Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dalszy ciąg... Patrzyłaś uważnie ? Teraz pokaż co potrafisz Brawo! Mówiłam Ci że to fajna zabawa ;) Dobrze to robisz :) Popilnuję czy nie za bardzo Na dwa pyszczki Zdziwiona ;) Super zabawa :) Trzymaj dobrze Tylko nie puść Pełne kumpelstwo I zupełny brak samolubstwa :) Jak dwie suki?? Nie!! Jak przyjaciółki ;) Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Widzę, że Zmorki tak jak Loco za buteleczką przepadają :p ... Quote
Just-tea Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Pysiu ja tu próbuje sobie wytłumaczyć,ze jeszcze troszkę musze się wstrzymać z tym kupowaniem niufeczka a Ty mi te swoje piękności pokazujesz :placz: ;) ojojojojjj Quote
Just-tea Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Zapomniałam , a propos butelek to Veida zbiera wszystkie jakie (niestety)znajdzie na plaży :roll: :lol: do Green Peace musze ją zgłosić:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Just-tea się objawiła :multi: Ozzy też konfiskuje butelki :razz:czasem nawet pełne:evil_lol: Quote
Just-tea Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ala ja na dogo się pojawiam ale głównie o żarełku czytam i nawet czasem jakies mądrości o pieskach powypisuje ;) teraz galerie będę cześciej odwiedzac bo tyle psich pękności mnie ominęło... Veida do Gree Peace a Ozzy może do AA?:lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Just-tea']Ala ja na dogo się pojawiam ale głównie o żarełku czytam i nawet czasem jakies mądrości o pieskach powypisuje ;) teraz galerie będę cześciej odwiedzac bo tyle psich pękności mnie ominęło... Veida do Gree Peace a Ozzy może do AA?:lol:nie nie Ozzy abstynent , tylko towarzystwo w galerii jakieś rozhulane :oops::evil_lol: Quote
beria Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Widzę, że Zmorki tak jak Loco za buteleczką przepadają :p ... Bo nie ma nic lepszego, niż dwie czarnule i flaszka :evil_lol: Quote
Recommended Posts