Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu:łysiątko
:cool1:

[quote name='LAZY']No piękne te Twoje czarne potforki:loveu:
:loveu: Jeden potfforek ładniejszy jest z lewej ;) Dzięki LAZY :loveu:
Goopawka

Pieskowi się w główce pierniczy :evil_lol:

Tak biegała wkoło około pół godziny ze sznurkiem w pysku :evil_lol:

Za to Łysolka spowazniała bo ją ochrzaniłam :angryy: Chciała na moich oczach wykopać mi drzewko :mad:

Taka obrażona dama :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Obie są śliczne.....tylko która jest która??:razz::hmmmm::hmmmm::hmmmm::cooldevi:
O :diabloti: Następna :diabloti: A przecież one są różne i to diametralnie :evil_lol: Zmorka to kupa futra ;) Teraz na fotach wystarczy popatrzeć na pióra na przednich i tylnich łapach jeżeli czaszki nie widać ;)

[quote name='Medorowa']Jest takie powiedzenie:siara::siara::siara:
Jaka Pani taki pies:diabloti:
No to się cieszę bo wszyscy mnie ze Zmorką utożsamiają :evil_lol: Ups..... Już nic więcej nie powiem :diabloti:

Zaczepki

Do zabawy

Przestań się gniewać na Pysie

No dawaj

Nie to nie

Posted

[quote name='Doginka']jeja, przecież one obie mają koopę futra:crazyeye::crazyeye::crazyeye::razz::diabloti:
DOBRANOC:hand:
E tam :) Jedna ma wiecej a druga mniej ;)
Witajcie w deszczowy dzień ;)

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:widziałam oskalpowną Zmorzastą ;)
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l24-1.jpg
Szelme też widziałam
berek :p
Ja je obie widzę codziennie :diabloti:
Witaj Alu ;)

Chodź Zmorka

Znowu Cię zrobię w konia :evil_lol:

No łap

Wnikliwe spojrzenia

i.......

Posted

[quote name='Medorowa']Cześć Pysiu:grins: To JA:diabloti::evil_lol::evil_lol:
Cześć Magdo bez Medora :eviltong:

A to jest zdjęcie roku :evil_lol:

Czekam na komentarze :diabloti:

Posted

Hej Pyśku :multi: Widziałam prawie zapomniane suki ;) Opitoloną i łysolkę :loveu: I nawet poznałam, która jest która :evil_lol: ;) I widziałam też jakiegoś rogacza :diabloti:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Już zapomniałam jakie one piękne...

Ja nie zapominam :evil_lol: Mam je na codzień ;) Witaj Izuniu :loveu:

Medorowa napisał(a):
Ha ha widzisz Pysia, każdy zapomniał, że Ty masz psy...:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buhahhahahaha, dzielny pomocnik Mikołaja, Rudolf:turn-l:
A tak w ogóle, to powiedz JU, że mu ktoś rogi doprawia:diabloti::diabloti::diabloti:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l67-2.jpg

Hahahahahaha :evil_lol: Nie powiem mu :diabloti:

Pegaza napisał(a):
Cze Pyśka:p
kuna jakoś czasu brak na galeryjki:roll:

też mam takie rogi w domu :eviltong:
pozdrowienia

Też jakoś dziwnie..... Siedzę na Psach w potrzebie i zaczyna mnie szlag trafiać....
Doginka napisał(a):
A która to biednemu facetowi taaaakie rogi doprawiła?

Ciiiiiiiiiiiiiiiiii ;)

Paula_ napisał(a):
Hej Pyśku :multi: Widziałam prawie zapomniane suki ;) Opitoloną i łysolkę :loveu: I nawet poznałam, która jest która :evil_lol: ;) I widziałam też jakiegoś rogacza :diabloti:

:multi: Poznałaś Zmoroszelmy :multi: Zaraz wstawię dwa rogacze + Mikołaja ( na bani zresztą :evil_lol:)

Posted

Paula_ napisał(a):
Fajne te archiwalne filmiki :multi:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l75-1.jpg :D zgodne małżeństwo rogaczy :evil_lol: ;)

Fajnie tak popatrzeć :) Muszę odszukać ładowarke do badziewia bo nim się najlepiej filmiki robi ;)
Tak w ogóle to witajcie :multi:
Dzisiaj jestem na siebie zła :angryy: Wzięłam gadziny z Karolem na spacer. Zmorka ma już czarny meszek na łysinie więc tak się nie rzuca w oczy ;) Był Karol, więc i mogłam pofocić :p Dziewczyny się cudnie na łąkach bawiły, szalały za piłkami, kulały się po śniegu...Fotki porobiłam takie, jak nigdy na śniegu ;) Ale.... Zapełniłam całą karte i...chciałam powywalać powtarzajace się zeby dalej cykać. I....:cool3::angryy::cool1: W pewnym momencie zamiast skasować jedną fotke to zziębniętym palcem widocznie nacisnęłam ALL i ....:placz::placz::placz: Prawie 300 superaśnych fot poooooooooooooooooooooooooooszłoooooooooooooooo:placz::placz::placz:
Dziewczyny nie miały już ochoty na szaleństwa. Ja straciłam ochote na focenie. Karol stracił ochote na spacerowanie. Wróciliśmy do domu....
Prawda ze potrafię się świetnie obsługiwać aparatem? :angryy:
Idę sie upić - pa

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz::razz:wytrzeźwiałaś ....:grins:

Doberek :multi:
Nio :grins: Ale wstałam przed południem :megagrin::lying: Piłam pigwówke :drinking: Śpiewałam na balkonie u znajomych :stupid: Na dodatek piosenke " Po podwórku chodzą kaczki" :eek2: Nie wiem czy oni nie są już na przesłuchaniu :diabloti: