coztego Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Mokka napisał(a):Wczoraj w Pęcicach na zawodach agility :kciuki: Kapitalne zdjęcie :D
aga_ostaszewska Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 W galerii tez chcialysmy zagoscic, ale wieksza prcyjka zdjec na walijczykach :wink:
Jura Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='Flaire']Miód na moje starcze serce i kulawą nogę! :D Flaire, co z Tobą? Kulawą nogę to faktycznie masz, ale starcze serce :o Aga, dlaczego Czika tak drwiąco spogląda?
bogula Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Drwiąco?---chyba zawadiacko i figlarnie, i psotnie :D aga---Czikulka na tym zdjeciu cudna!
aga_ostaszewska Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ja tak sobie myślę, że Czika gdyby mogła, to powiedziałaby: "Odczep się z tymi zdjęciami! Siad, piłka... Nienormalna ta moja pancia!" Kolejny wyjazd na działeczkę się kroi, to może i kolejne foty będą!
Eclairs Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Właśnie wróciliśmy z nieplanowanego wypadu na Jurę. Byliśmy w takiej uroczej dziurze zwanej Kostkowice. Są tam cztery domy i cztery jeziora i mnóstwo lasu. Eklersik wyszalał się za wszystkie czasy, a teraz padł i udaje, że nic nie widzi i nic nie słyszy :wink: Foty trochę rozmazane ale trudno było uchwycić szalejącego byczka Fernando :lol: A tak bawiła się nasza "terierka bardzo ozdobna"
INA Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Eclairs - toż Twoj Eklerek - to już wielki facet...my też mamy czerwoną bandamkę :lol: --to twarzowy kolor dla AT :P powiem Ci że tak z fotki... to Vigo wygląda jak braciszek blizniak Twojego Eklerka :lol: Czy wasza Dama ---toleruje młodzieńca??? ( oczywiśie chodzi mi o Ekleraka a nie tego ze zdjęcia hi, hi,hi )
Eclairs Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 INA: Ten ze zdjęcia z Moną to nie taki młodzieniec :lol: Poważny, rozsądny chłop zaczyna się już z niego robić Wiem, że Vigo ma czerwoną bandamke. W jakimś starym poście (o zasłanianiu nie całkiem wytrymowanego karczycha) właśnie ty mi przypomniałaś, że erdelki bosko wyglądają w apaszkach! Dzięki
Eclairs Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Parsork: Pysk sam się śmieje do tego zdjęcia Wojtek: Śliczna panienka. Jaką ma poczciwą dobroduszną minkę.
niedzwiedzica Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 parsonrk, wojtek :-jeszcze !!!!!!!!!!!!! oba zdjecia cudne, choc każde inne :D
niedzwiedzica Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Eclairs- twój szczeniak stanowczo przestaje być...szczeniakiem. teraz to psi podlotek :D gdyby był facetem, byłby pewnie pryszczaty i pyskaty :evil: jak dobrze. że to pies .. :D ile problemów wychowawczych mniej :evilbat: Na focie "miłość jak bambosz " 2 ras terierrów, czyli terriery klatkowe :wink:
Eclairs Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 niedzwiedzica napisał(a):Eclairs- twój szczeniak stanowczo przestaje być...szczeniakiem. teraz to psi podlotek :D gdyby był facetem, byłby pewnie pryszczaty i pyskaty :evil: Pryszczaty nie, ale pyskaty to on jest! Już nas sobie wychował. Nie wolno na niego krzyczeć ani wydawać komend zbyt podniesionym głosem, bo pokazuje na co go stać. Ze wszystkich sił stara się zagłuszyć, to co się do niego mówi. Drze japę niemiłosiernie :wink: :lol: Wystarczy na moment zamilknąć po czym wypowiedzieć komendę prawie szeptem i całkiem spokojnie, to Eklerek też milknie i robi co się mu każe. Ale odpyskować to se musi :evil: Zdjęcie - REWELKA!
niedzwiedzica Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Eclairs-on taki pyskaty rodzinnie :wink: jego półsiostrzyczka tez lubi jazgać :evilbat: jedziemy np na spacer, jadą ulica samochody i trzeba poczekac. Każę paskudom siedzieć-to mała siedzi i dziamga..pysk rozdziawiony i protestuje, czemu ma czekać :evilbat: Jak do kumpelki-irlandki jedzie autem, to juz kilka kilometrów wcześniej zaczyna pyskowac z radości. Taka zołza akustyczna :D
Wojtek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Niedźwiedzico, fajne terriery klatkowe :D Czy mogłabyś napisac trochę o tej irlandce? Może jakieś porównanie airedale/irland? Jestem fanem tych psiaków :D
niedzwiedzica Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Wojtku, irlandy to przemiłe psiaki..ta sunia na zdjeciu to najlepsza przyjaciólka mojej Heksi-jest od niej młodsza o 3 m-ce,znają sie od dawna i zgadzaja idealnie. A charakter irlanda ...mysle,że stereotypowa nazwa"czerwony diabeł" krzywdzi te psy. Znam psy z hodowli Machagony- stąd właśnie pochodzi Ajra ( rodowodowo -Celinka )- to miłe i spokojne w domu psy,żyjace w zgodzie z kotami i innymi psami -airedalami. Problemy sa z nimi, jak z większościa terrierów :evil: -przy spotkaniach z innymi, obcymi psami. Testosteron robi swoje i samce lubia sprawdzać swoje siły. Ale przeciez i airedale i foxy i welshe takie własnie bywają :evilbat: Po prostu terriery. Szata irlandów jest niekłopotliwa i łatwa w pielęgnacji-nalezy je co jakis czas gruntownie wyskubac, wtedy bywaja naprawdeę rudo-czerwone, włos jest lśniący i szorstki. To naprawdę wspaniały pies dla miłośnika terrerów, szukającego zawsze aktywnego,wesołego a jednoczesnie niezbyt duzego psa. :D
PARSONRK Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 niedzwiedzica napisał(a): Problemy sa z nimi, jak z większościa terrierów :evil: -przy spotkaniach z innymi, obcymi psami. Testosteron robi swoje i samce lubia sprawdzać swoje siły. :evilbat: Po prostu terriery. zawsze aktywnego,wesołego a jednoczesnie niezbyt duzego psa. :D Takie są chyba wszystkie terrierowate, ale są wyjątki :D Z moją terrierką chadzałam na dogoterapię i się sprawdziła, o dziwo :o Ale reszta to terrierowe zarazy :evilbat:
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 niedzwiedzica napisał(a):To naprawdę wspaniały pies dla miłośnika terrerów, szukającego zawsze aktywnego,wesołego a jednoczesnie niezbyt duzego psa. :DA ja wczoraj na wystawie widziałam teriera irlandzkiego, samca, wyższego od Api :o ! A z Api kawał baby jest... Foksa gładkiego jednego takiego rozmiarowego też widziałam - Fuka, Urwis to miniaturka przy tym psie.
niedzwiedzica Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wojtek-specjalnie dla ciebie pozdrowienia od irlandki Ajry i mini-repotaż pt "Irland w 4 odsłonach ".. Ps-sporo tych zdjęc, więc wstawiłam tylko pogladowe, do powiekszenia wedle woli :D
niedzwiedzica Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 BO;ja już Wojtkowi pisałam,że Ajra to CELINKA Machagony !!! Iza może byc z niej dumna -to i sliczna i mądra sunia !!! A Heksia po każdej jej wizycie ma potem chorobe sierocą, bo tęski do niej :D Ichzabawy sa rerwrelacyje-a to przeciez 2 dorosłe suki, chowane oddzielnie, widujace się czasami raz,czasami 2 razy w miesiącu :o
Eclairs Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wszystkie Machagony są śliczne i mądre :lol: :wink: 8)
Recommended Posts