borsaf Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Niedzwiedzica powaliły mnie dwa erdele w samochodzie i dwa erdele w falach. A bagaże jechały na dachu? I jeszcze jedno pytanie: - czy po tej słonej kąpieli to pieski trzeba wykąpać w domciu? Jak one obeschły na plaży to były chyba białe od soli? Czy słona woda im smakuje?
Flaire Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 A mnie najbardziej podobają się te zdjęcia przebijania sie przez fale. Jak to nie jest pasja, to ja nie wiem, co jest!
swallow Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Niedźwiedzica piękne psy, piękne zdjęcia. A jeśli chodzi o trymowanie to na palcach jednej ręki możnaby tu w Polsce znaleźć osoby, które potrafią tak pięknie jak Ty przygotować psa.
Wojtek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Niedźwiedzico, jak zawsze powalasz mnie swoimi fotami :D Nie masz tam gdzieś też jakiejś rudzielki? :wink:
niedzwiedzica Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Słuchajcie,zaraz wejde pod stół :oops: :oops: :oops: Ale szczerze mówiąc, mi się też te moje kudłacze w wersji wodno-piaskowej podobają :D Dlatego pisałam,że nie wiem które zdjecia wybrać i dałam az tyle...A piasek to się pewnie dalej sypie z suń, bo ja to jeszcze wszędzie go znajduję :evilbat: a piechów po wakacjcach nie kąpałam-Bałtyk az taki słony nie jest, włos maja ok. Niestety, zaprzyjaznionego irlanda z nami nie było-może w którys weekend uda mi sie spotkać z Ajra i jej panią-paskudy się ucieszą, jak kumpelkę spotkaję :D
Eclairs Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Niedzwiedzica :buzi: Dzięki za uprzyjemnienie poranka! Super takie piękne "kancioki" z rana pooglądać :lol: Wszyscy to wiedzą i mówią ale i tak się powtórzę: Ty to masz talent do fotek :ylsuper:
niedzwiedzica Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Eclairs-miło mi,że twój ranek nie był tak paskudny,jak bywaja ranki w pracy, po wakacjach. Co do zdjęc, to ręke do nich i profesjonalne podejście ma Wind. Jej zdjecia to dopiero przyjemnie oglądac, mnie do niej daaaaaaaaaaaaleko :(
INA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Nedzwiedzica - mogę tylko powiedzieć o twich fotkach cudo, dokładnie obejrze jak mi Neostradę naprawią
INA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Niedzwiedzica - Obejrzałam fotki i to bardzo dokładnie...one chyba były robione jakąś profesjonalną lustrzanką - prawdziwe zawodowstwo ja zrobiłam 15 w piachu i żadne mi się nie podoba wszystkie prawie wyrzuciłam a tu takie cuda :eek2: Już Ci kiedyś pisałam że zawsze masz takie przemyślane foty Wspaniala pamiątka.
Brozia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Walker <Łoker> po fryzjerze..wreszcie wygląda jak west..na tym zdjęciu ma 8 miesięcy
Minio Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 A oto nasza KORA w swoje 1-sze urodziny :new-bday:
Flaire Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Minio, Korcia super! Sama ją tak ślicznie trymujesz? :D Aż mi wstyd, bo moja Misia teraz strasznie zarośnięta... :oops: Nawet Mokka, która normalnie narzeka, że Misia taka wyskubana, teraz mówi na nią per "kudłacz". :( No nic, w Dortmundzie będę się nudzić, to może ją skubnę...
INA Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Ale pikne Dziewczyny Wojtek teraz po skubanku widać jaka zgrabnisia ta Twoja Fu :P Minio - sama skubałaś? super! Jezeli sama skubałaś to naprawdę wyrazy uznania :D Ja nigdy nie mogę zrobic fotki Vigusia tak slicznie wyczesanego bo zaraz zrobi łapami po swojemu i na jeszcze na dokładkę obślini sobie brodę :wink: Ale napradę gratuluję :lol: Jeszcze wklejaj!!!!
Minio Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Flaire Myśłałam , że już wyjechałaś . Tak naprawdę było moje przygotowanie do wystawy w Warszawie. :lol: Ale niestety nic z tego nie wyszło. Właściwie kiedy wyjeżdżasz z Misią?? Zdążymy się spotkać przed wyjazdem? Ina U mnie trymowanie trwa wieki. Jak widać po minie Kory , ma pańci serdecznie dosyć :evilbat:
Minio Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Czekają jeszcze zdjęcia z wystawy do wklejenia :oops:
Minio Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Albo mogę wysłać na skrzynkę pocztową . Mam zdjęcia Flaire , chyba Pszyma ( nie znam osobiście więc mogę się tylko domyślać) i Czapli . Lub wyślę wszystkie Flaire :lol:
aga_ostaszewska Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Minio: Kora wyglada świetnie! Sto lat dla maleństwa :new-bday: !
Minio Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 aga_ostaszewska Ładne mi maleństwo :lol: wczoraj oglądałm zdjęcia jak była malutka ale mi się psiór zmienił :lol:
INA Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Minio - spójrz na nasze aviatarki, rodzeństwo obok siebie 8) nawet podobieństwo jest :lol:
aga_ostaszewska Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Minio napisał(a):aga_ostaszewska Ładne mi maleństwo :lol: wczoraj oglądałm zdjęcia jak była malutka ale mi się psiór zmienił :lol: No malenstwo malenstwo :lol: Roczek... to jeszcze troszke "szczeniakowatosci" zostalo... :wink:
zadziorny Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 niedzwiedzica - foty plażowe są zajefajne :lol: Moim zdaniem najlepsze to te "z patykiem" (nr 5), "duet na stojąco" (nr 10), "duet na siedząco" (nr11), "portret" (nr12) i ostatnie "erdel na tle morza" :klacz: :klacz: :klacz:
zadziorny Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Wojtek - klasyczna stójka :lol: Czy Fu ma w sobie coś z wyżła? :wink:
zadziorny Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Minio - piękne fotki i piękna sunia :lol: Mam tylko jedno pytanie: czy Kora oblewała swoje urodziny płynem do spryskiwaczy? :wink: :lol:
Recommended Posts