Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Obiecane zdjęcia z Sudetów i okolic :wink:

Na górskim szlaku:

Już na szczycie. Śnieżnik zdobyty :lol:

Odpoczynek po śniadanku

Zwiedzamy twierdę w Kłodzku:

"Średniowieczny wodopój"

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eselu: drugie zdjęcie - z wielkim nosem - dla mnie BOMBA!
A i z kwiatuszkami na balkonie ładnie się komponuje :lol:
Niech rośnie zdrowo!

Posted

[quote name='zadziorny']Zgadzam się. To zdjęcie jest najlepsze. Może wstawisz go w awitarek? :lol:
Czekamy na umieszczenie zdjecia w awiatarku! FOTKa jest przeslodka!

Eclairs: Zazdroszcze Wam tej wyprawy :wink: Pogoda musiala byc cudna! Widac, ze zarowno Wy, jak i psisko, bawiliscie sie swietnie!

Posted

Taaaa, wycieczka była super. Pogoda prześliczna a towarzystwo doborowe :lol: Minął tydzień a my siedzimy w domu i patrzymy przez okno jak deszcz pada. Nie poszliśmy nawet na zajęcia psiego przedszkola, bo lało i lało i nawet nasze zaklinanie deszczu nic nie pomogło. Kiedy w końcu wyjdzie słoneczko żeby można było jakieś radosne fotki popstrykać?

Posted

Pogoda taka, że psa ciężko wygonić na dwór. W domu wszystko
jest bardzo senne i najczęściej w takich pozach :lol: Byle do wiosny :o

Posted

BO -wiosna już jest :evil: , tyle,że przypomina jesień i to późną. u nas dzis było przeraźliwie zimno , mokro i wietrznie. Nawet nie próbowałam na spacer iść,zwłaszcza,że wczoraj paszczury zaliczyły 2 godzinna wycieczke przy rowerze.Ja zrobiłam ponad 12 km, Heksia pewnie ponad 20 :evilbat: dzieki temu dzis w domu cisza,,spkój, pieski spią ( pańsia tez :wink: ) czekamy na ocieplenie (gdzie u licha ten efekt cieplarniany :o

Posted

Ej bogula bogula :lol: żebyś to jeszcze suczkę miała, a nie podejrzewam innej orientacji u Fafola :wink:
A Czika niech sobie popatrzy, taka duża dziewczynka już jest.

Posted

O! Właśnie taka morda wita mnie co rano... :D

... nie mam oczywiście na myśli ślicznej twarzyczki mojej kochanej połowicy :wink: :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...