Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murak robimy tak: Ty sie pakujesz i latem jestes u mnie nad jeziorami

A jesien i zima u Ciebie,biore miotle i bedziemy sobie latac nad ta Babia Gora :cunao:

a w miedzy czasie wymieniamy sie ja trymuje a Ty wstawiasz fotki hehehe :D chociaz teraz to sama nie wiem???? takie to proste !!!!!!

Posted
a w miedzy czasie wymieniamy sie ja trymuje a Ty wstawiasz fotki hehehe :D chociaz teraz to sama nie wiem???? takie to proste !!!!!!
Ja też chcem trymowanko za wstawianie fotek! Ile fotekmuszę wstawić za wtrymowanie jednego maluśkiego :wink: serdelka? :D
Posted

no to rozumiem!!!!!!!!! :BIG:

i niech szkoty opanują całe forum-wreszcie nie tylko serdelki

już grzeję miotłe! :thumbs: muszę sprawdzić czy to bardzo daleko?

ale te "jeziora" już przebieramy nogami!

wklejaj wklejaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Heheheh ja nie zazbytnio wymagajaca jestem, kszynka piwa i bedziemy trymowaly, ze hoho :roflt:

jak taki maluski serdelek, to ile czasu nam to zajmie???

Myk myk i po robocie

Ok pisze sie na to

Miotly miedzy nogi i lecimy do Murak trymowac psiurki

Akurat pora odpowiednia na wizyte na Babiej Gorze

Posted
No wiesz przecież, że wszystkie serdelki są maciupeńkie w porównaniu z wilczarzami na przykład :lol:
Posted
Heheheh ja nie zazbytnio wymagajaca jestem, kszynka piwa i bedziemy trymowaly, ze hoho :roflt:

Myk myk i po robocie

Ha ha a potem patrzymy rano a tu główka boli a piesek jakiś taki dziwny? :wink:

Posted

Znalazłem parę fotek Fugi z tamtego roku chyba jeszcze niepublikowanych

Z cyklu porzucony szczeniak

x9s030.jpg

Z tym gnatem to przeceniła swoje siły

y6cfuga013.jpg

I harce na śniegu

v2q044.jpg

d9d050.jpg :D

Posted

o każdy by chciał ale tych terixów jest tak mało nie ma na czym ćwiczyć a nie można przecież ciągle skubac domowych bo co będą potem latać takie łyski

Posted

Jeszcze jedno, zabawne jak Fu wykańcza po pańciu puszkę czołowego browaru lubelskiego z towarzystwie okrutnie obskubanego maltańczyka :-?

v9rkazik003.jpg

Czy wasze terriery też mają pociąg do gazu? :o Moja ma zaliczone 1 uwalenie się i wyraźnego kaca na drugi dzień :-? Mówi się że psy podobne do właścicieli są :o

Posted

SzKociory to najmniej wymagajace sa jezeli chodzi o trymowanie i czesanie, ja mam porownanie ze sznaucerami( to milosc mojego meza i sa i musza byc szczegolnie nini) takiego sznaucerka(sczegolnie wersja "amerykanska") jak nie wyczeszesz raz na tydzien, to pozniej oj oj boli, boli i psiurek sie denerwuje i meczy, a szkot to hoho 2,3 tygodnie nieczesania wytrzymuje i mozna wszystko do ladu i skladu doprowadzic, bez zadnych niepotrzebnych meczarni pieska

Szkota to sie trymuje generalnie na grzbiecie,a reszta wyczesana "dlugimi" grabiami i jest ok, nie zawsze trzeba trymowac palcami, jak ma wypracowany wlos to "krotkie" grabki wystarcza

Wlasciwie to szkocior ma podobna fryzure jak sznaucer( chodzi o pyszczek) a reszta to takie modelowanie degazowami i trymerem

Naprawde jak sie ma pojecie " o co chodzi" to zadna filozofia

tak sie wymadrzam, ale tez sama uczylam sie tego no ze 2 lata, metoda prob i bledow, generalnie nie ma u nas w Polsce odpowiedniego magika do "zrobienia" szkota, moda zmienia sie na fryzurki, a nasi sedziowie za tym nie nadarzaja

Moim guru jezeli chodzi o fryzurki dla szkotow, jest hodowla spod Konina (zreszta wlasciciel jest fryzjerem hehe dla ludziow)

Gosc jest na wszystkich waznych wystawach i wylapuje co i jak i zaraz to wykozystuje u swoich psiurkow

Flair szkocior bardzo latwy do obrobki jest

Posted

a propos pociągu do alkoholu ja ostatnio podłożyłam Furze podstępnie butelkę z imbirówką podeszła ostrożnie wyciągnęłą szyję powąchała pomachała drobniutko jak koliber ogonem po czym z entuzjazmem wylizała szyjkę -taki zbir :lol:

Posted

oj wiem wiem o kogo chodzi -przyznam się że jak pierwszy raz byłam na wystawie nie jako radosny widz a jako zestresowany wystawiacz to se nakręciłam tego pana na kamerę i bardzo dokładnie oblądałam to w kołko w domu :-? a i tak fige z tego wiedziełam dopiero teraz trochę mi sie przyjemniej zrobiło wystawowo

Posted

teraz zaczynam akcje wklejania

uwaga trzymajcie sie bo zarzyce fotkami

x9ap1010016.jpg

dalej (jak sie uda)

h3wcioteczkatupaca.jpg

no to dalej

o0tkolek5.jpg

j9hmamciaimy.jpg

to by bylo na tyle zaraz reszta jak sie uda

Posted
Naprawde jak sie ma pojecie " o co chodzi" to zadna filozofia
Nie napisałam dokładnie, czego chcę, sorki...

Pojęcie to ja mam, chodzi o szczegółowe instrukcje, głównie o głowę na wystawy (daj spokój z tym sznaucerem!!!), jak również generalnie o linie (ale te to latwiej podpatrzyć).

No nic, może jakieś uczone księgi zakupię. Nawet jakieś już mam, tylko zostały w Kalifornii :( . Albo poszukam w necie. Choć dużo łatwiej, jak ktoś pokaże. :(

Posted

to ja też coś tu jeszcze dorzucę w końcu to miała byc galeria a nie kursy róznego typu

p6bzawojaniedziela00.jpg

tu Fura z zaprzyjażnionym młodziutkim skayem (F. też młodziutka)

e6izawojabaranynadrz.jpg

i jak Fura została wydrą

c4nwydra.jpg

jakoś tak mi w tym roku zima nie w smak

Posted

Murak jak ja pierwszy raz ich zobaczylam to tez bylam w "SZOKU" teraz wiem, ze to wspaniali goscie sa kochaja strasznie to co robia i swoje psiurki, uczyli sie wszystkiego od podstaw i teraz sa juz perfekcjonalistami w tym co robia, naprawde wspaniali goscie, mozesz do nich podejsc pogadac i zawsze sa chetni do udzielenia pomocy i rady i pewne sztuczki tez przekaza, fakt ze smiesznie sie patrzy na ten teges, ale goscie sa reewlacyjni

Flair ty tych swoich wygibuskow nie wrzucaj, bo ja zaczne i dopiero bedzie licytacja

Posted

a o tym też się zdążyłam przekonać - bo na tej wystawie to ja sie wstydziłam ale mój prywatny bardzo bezpośredni małżonek zaraz do nich poleciał i bardzo przyjemnie sobie z nimi pogadaliśmy i faktycznie byli bardzo fajni rozmowni i otwarci :)

Ale te szczeniaki słodkie mam nadzieję ,że masz tych zdjęć setki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...