Murak Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 No to jeszcze, ulubione zajęcie Evitki: droczenie się z Mosiem. Zdjecie marne bo robione mydelniczką, niestety. No nieżle widzę,że więcej terików ma za przyjaciół azjaty- czy się myle co do Mosia?(czy on ma nie cięte uszy?) tu moja Fura z kumpelką A tu pochwalę się moją niepapierową ale pierwszą i ukochaną wetką Bitką-Waciakiem .Prawdziwym psem towarzyszem -psem do tańca i do różańca wciąż pracującą wytrwale nad obrazem westa w społeczeństwie. A tu Fura która od najmłodszych lat chciała zostać krokodylem :lol: Pozdrawiam
jborowy Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Murak - Mosiu nie ma ciętych uszu, cięty ma ogonek i jajcorka. Kim on jest tak naprawdę to nie wiadomo. Matka rotweiller a ojca do dziś nie złapano.
Murak Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 cos podobnego! Zadek ma zupełnie jak azjata :lol: (biedne jajcorka) szczególnie z tą kitką jak zajęcza
bogula Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 jborowy :D -----mydelniczka nie taka zła skoro zrobiła z Mosia azjatę :lol: Murak :D ------foty extra! Lubisz grać w domino czy szachy? 8) Sam/a dbasz o pieski? są takie eleganckie........ Pozdro!
aga_ostaszewska Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Murak: Krokodyl jest przeswietny :o ! Usmialam sie do lez :D
Murak Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 niestety na gry to troche czasu nie starcza i muszę się przyznać ,że nie pamiętam kiedy w coś grałam nawet w realu no chyba w scrabble. Bardzo dziękujemy za komplement, choć spotkane na żywo nie są takie świetne bo straszne z nas wieśniaki i na co dzień to wszyscy w trójkę wyglądamy jak niezłe "burki" A co do dbania to one na zdjeciach tak ładnie wychodzą ,szczególnie westak ma talent do ukrywania niedostatków(np.tego ,że jest szara a nie śnieżno-biała),bo Fura to wiadomo-czarne zawsze lepiej wygląda chociaż trudniej zrobić dobre zdjęcie.Furę do tej pory robiła mi jedna pani z Krakowa a teraz powoli będę próbować uczyć się sama,a Waciaczka sama męczę bo obsuwa nic nie szkodzi (niewystawowa więc może czasem wyglądać jak Reksio Przyjaciel :wink: ).Ha ,ha musze wam jeszcze o czymś powiedzieć -wiecie odkąd zaczęłam obcinać swoje psiury to coraz żadziej chodzę do fryzjera-tzn. tak co drugi raz sama się podcinam i coraz lepiej mi idzie-chociaż tak przy nich jak i przy sobie mam ten sam problem - trochę za bardzo zdarza mi się ciachnąć. :oops: Pozdrawiamy i czekamy na nowe zdjęcia terrorystów :lol:
Flaire Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 sama się podcinam i coraz lepiej mi idzie-chociaż tak przy nich jak i przy sobie mam ten sam problem - trochę za bardzo zdarza mi się ciachnąć. :oops: Murak, jak się zaczniesz trymować, to będziemy się martwić :wink: .
Murak Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 hm...musze się zastamowić może nie musiałabym nosić czapki gdybym dostała takiego misiego futra-tylko ,że ja chyba nie mam podszerstka-dziwne-musze nad tym popracować :lol:
Murak Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 a taki mieliśmy spacer jak to sie u nas mówi "Krótkie nózki-dupka wnet" -cholera nie wawsze to jest takie wygodne :)
Nitencja Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 :lol: zdjecie super !! czarne widac ale bialego nie :-D
Murak Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 tak to właśnie jest jak nie urok to.... w zimie nie wiem gdzie jest biały w lecie nocą nie widać czarnego i tak czas płynie.....
jborowy Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 bogula - te "dynamiczne" zdjęcia nie pochodzą z mydelniczki, jeno z analogowej kamery VHS a potem to już czysta virtualna virtuozeria, czyli wypisz wymaluj MATRIX.
Fuka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Rozniosą czy nie rozniosa? Mam w domu dwa małe szczurki lakelandzie, ciekawe co z tego wyniknie?
Fuka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 :oops: to cała ja.... z jednej skrajności w drugą..... Wybawiły sie, padły i teraz mogę zacząć je męczyć - biedne maluchy :-?
RITKA Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 :P cześć FUKA Ale fajoskie te Twoje lakelandy :lol: , a ten bałaganik, który zrobiły - jescze lepszy :roll: No .ale domyślam sie , ze to tylko próbka ich możliwości - w końcu są w trójkę................... :wink:
RITKA Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 :P A to moja ruda piękność w plenerze . terrierek irlandzki :Dog_run:
Murak Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 biedne "skubańce" ja też się musze brać za swoje
Fuka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 :P Ale fajoskie te Twoje lakelandy :lol: , a ten bałaganik, który zrobiły - jescze lepszy :roll: No .ale domyślam sie , ze to tylko próbka ich możliwości - w końcu są w trójkę................... :wink: fajne to one sa, nawet bardzo :lol: - ale nie są moje, tylko cudze! Moja jest tylko czarna Kawa i airedalka Fuka - a ruda Iluzja i grizzle Kasztanka są u mnie tylko na gościnnych występach. Ja je tylko trochę "cywilizuje" w mieście, bo to sa wsiowe burki i musza trochę wielkiego świata zaznac, no i skubię. Jutro wrócą do swojej Pani. A musze o nie dbac, bo poniekąd to moja wina, że znalazły sie na tym swiecie - woziłam ich matki do krycia :P A co do ich możliwości - to ja bardzo protestuje - jak na szczeniaki 7 i 9 miesieczne - są bardzo grzeczne, bawia się tylko psimi zabawkami, z jednym wyjątkiem - bo ukradły gąbkę... Fajna ta Ritka za kratkami :o
Fuka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 biedne "skubańce" ja też się musze brać za swoje Murak - jedziesz do Nowej Rudy? No właśnie - kto będzie w Nowej Rudzie?
Recommended Posts