Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Wszyscy na tej 3 grupie. Pszym tutaj jest przecież topik Airedale i inne, więc z Borysem zawsze sie zalapiesz na to inne :lol:

Za oknem pogoda wstretna, późnojesienna plucha , to chociaż sloneczne fotki wstawię.
Jborowy poznajesz??

A,więc: panorama Podkarpacia

"górki" Beskidu Niskiego

http://img39.imageshack.us/my.php?image=beskidniski5hv.jpg

Zamek Kamieniec w Odrzykoniu, tu Fredro umiescil swoja "Zemstę"

Posted

Zadziorny czarodzieju kompa, jak zmienić środkowa fotę na link, żeby sie duża otwierała? Specjalnie wybralam ta panoramę bo tam sa Jedlicze i góra Kamień,gdzie sie jborowy na wycieczki z psami udaje.

Posted

borsaf jak rozumiem chodzi Ci o link do zdjęcia w dużym formacie :roll:. Zacząć musisz od umieszczenia tej foty na serwerze, a następnie wstawić na dogomanii jego miniaturę np. (na "żabie" jest to adres "Thumbnail for forums (1)"):

lub link do zdjęcia np. (na "żabie" adres "Show image to friends"):

http://img528.imageshack.us/my.php?image=jokaroxy18ja.jpg

Nie da się, niestety przekształcić zamieszczonego wcześniej na serwerze zdjęcia o wielkości większego boku 500 pikseli na jego pierwowzór o wymiarach np. 1600 x 1200 pikseli :roll: :lol: :wink:

Posted

Zadziorny dziekuję, udalo sie za drugim razem. Nie pamietałam, który adres mam na żabie skopiować. Dopiero na dużym formacie widac Jedlicze, Korczyne i Kamień. :modla:

Posted

Hej!!

Witam bardzo serdecznie :D Nazywam się Joanna Cieślar i jestem włascicielką 9 letniego jack russell teriera:Roller Caster'a Abendrot-w domu Rocky oraz 5 letniej rottweilerki Metki :D

Posted

Hej!!

Tak i byłam pewne że ktoś zada to pytanie :lol: :wink: Otoż Rocky to PET-jeden taki wybrakowany się w całkiem niezlym miocie urodził :roll: Ma oczywiscie wpis niehodowlany dlatego też nie pojawiamy się razem na wystawach :wink: Może i z wyglądu raczej JRT z niego marny ale charakternie iście wzorcowy :D

pozdrawiam
a.

Posted

No to moja gęba się teraz zmieści skoro dogo się rozszerzyło , tak było by na mnie , a tak ujdę w tłoku

Nazywam się Siwiec Bogusław , mieszkam w Wodzisławiu Śl

Od lat najmłodszych związany byłem ze zwierzętami , a moim dodatkowym aniołem stróżem był Biały Miś
:lol: :lol: :lol:

:D .....tu z bosową na urlopie.......

:lol: ..................i teraz :lol: :lol:

Raczej zawsze jestem za obiektywem niż przed.... , teraz już sami rozumiecie. :lol:

A kto nie będzie mógł spać ....trudno .starałem się doszlusować do innych.
Relanium na uspokojenie,albo melissana kloster frau :lol: :lol:

Posted

Na prośbę boguli wklejam jej fotkę z Fafulosem 8) :lol:

Szczerze mówiąc, kiedy ją otrzymałem zastanawiałem się przez chwilę kto to zrobił sobie fotkę z moją Gają przy naszym strumyku (dokładnie taka sama rura leży na trasie naszych leśnych spacerów :roll: :lol: :wink: )
Resztę danych o sobie bogula zapewne przedstawi sama :roll: :wink:

Posted

zadziorny---dzięki! reszta danych: Bogusława(hej!bos :lol: )
Dąbrowska, a Fafik zawitał do mego domu niemal 7 lat temu.Zwiazek niełatwy, ale fascynujący :D

Posted

Daga - witaj , jak to się stało że dopiero po takim czasie trafiłaś do tej galerii. Jednak lepiej póżno niż wcale :lol:

sergio - witaj w naszym gronie , i pisz..... :lol:

Picolaczek jest super :D

Posted

Tym razem ( w sumie wyjatkowo :wink: ) jestem po przeciwnej stronie obiektywu i dzięki dogomaniaczce Marysi Pajzderskiej moge własna fotke kolejny raz wkleić :D A nazywam się Maria Szymoniak ( zwana powszechnie Miśką -stąd i nick :wink: ) , mieszkam w Poznaniu.

ćwiczymy wspólnie -z moja najstarszą airedalką, Koką :D

Posted

Kurcze - muszę kogoś zgwałcić, żeby mi fotę z Derylem zrobił. Mam ten sam problem, co bos i niedzwiedzica - to zwykle ja dzierżę w dłoni aparat :D

bogula, Fafiol mi się baaaaadzo podoba - taki helikopter z figlem w oczch :D
Ale widać gołym okiem, że to szelma nad szelmy :D :D :D

Posted

Ali---fota ma chyba z 5 lat, kazde z nas troszkę inaczej wyglądało :D Fisiek jest teraz zdecydowanie spokojniejszy i robi się z niego na starość (jarą! oczy-wiście) .......pieścioch :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...