borsaf Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Inuchna dobrze zrobiłaś, bo ja bym pewnie szukała fotki z pół roku, a tak, już jest. Gdzieś jeszcze na huśtawce jestem z Regonem.
aga_ostaszewska Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Świetny pomysł z ta na NASZĄ galerią! Zaraz wrzuce jakieś fotki :wink:
aga_ostaszewska Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 OTO JA... czyli aga ostaszewska, mieszkajaca sobie w Warszawie czasem jestem młoda i gniewna... czasem zamyślona... mam cudowną sunie Czikę (zwana Czitersem, Czikita itp.) Z Cziką lubimy sobie poskakać... razem... i osobno... Lubimy też wystawy... ALE PRZEDE WSZYSTKIM BAAAAARDZO SIE KOCHAMY! Zdjecia 1-4 oraz 6: autorstwa Wind :D
aga_ostaszewska Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Murak: Zdjecia czarnego diabełka rozmiękczyły mi serduszko...
borsaf Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Aga-o Piekna modelka i wspaniały fotograf w duecie tworza przebój sezonu
borsaf Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 gugu dobra jesteś, po kolanach rozpoznałaś :wink:
scottieserwis Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Aga czysta rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!! proszę brać przyklad z Agi :D
swallow Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 U nas dzisiaj leje cały dzień, więc na spacer wybraliśmy las. Psy wracały do domu zmoknięte ale szczęśliwe: z całą ekipą prawdziwych aniołków odwiedziliśmy moich rodziców a gdy rodzice wyszli zaczęła się wielka zadyma: Cześka w tarapatach :) Po wielkiej zadymie było jeszcze większe sprzątanie, teraz we własnym domu całe towarzystwo śpi jak zabite :)
bos Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Oooooo scotti z wrażenia czkawki dostała :lol: :lol: :lol: :wink:
bos Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Swallow- przyjemnie popatrzeć na zabawę calej trojki , czysta energia , zdjęcia :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Tak trzymać :lol: :lol: :wink:
gugu Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 swallow te foty to prawdziwe mistrzostwo!!! ŚLICZNIASTE!!! :P
bos Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 swallow napisał(a):U nas dzisiaj leje cały dzień, więc na spacer wybraliśmy las. Siedzą dosłownie jak lwy w oczekiwaniu na przejście gnu...... :wink: :wink: I wyższa kombinacja co by tu jeszcze zmalować........ :lol: :lol: :lol: :lol:
aga_ostaszewska Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Nooooo kochani, co z Wami? Pokazcie Wasze buzki! borsaf, scotti: Fotograf potrafi zdziałać cuda... ale bardzo dziekuję... :oops: borsaf: Czekamy na wyczerpujaca relację o Tobie i Regoniku! INA: Nie zbywaj nas 1 zdjeciem!
coztego Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 zadziorny, Maleństwo i ja: Oraz ja z moją Kreską:
Wojenka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 8) 8) 8) My wstawimy zdjęcie jak: -je zrobimy -zeskanujemy je :roll: :roll: :roll:
zadziorny Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Murak, swallow - ekstra, super, megablast :thumbs: :ylsuper: :bigcool: :lol:
Wind Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 coztego, Widzac Kreske na zdjeciu powyzej zdebialam :o :o :o Ja zawsze kojarzylam Kreske z Twoim emblematem i myslalam, ze jest kosmata i lekko ruda :roll: Lepiej pozno niz wcale, wyprostowac wyobrazenia o Dogomaniackich psach 8) Kresunia, oczywiscie sliczna, gladkowlosa i czarna :-)
coztego Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Wind napisał(a):coztego, Widzac Kreske na zdjeciu powyzej zdebialam :o :o :o :lol: :lol: :lol: W emblemacie jest Filip ;) A Kreskę w kilku odsłonach możesz zobaczyć w Galerii- kliknij w mój podpis ;)
zadziorny Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Teraz kolej na mnie 8) Nazywam się Piotr Zimoń. Wprawdzie fotkę z moim udziałem zamieściła już coztego (dzięki :calus: ), ale mimo to wstawię tu jeszcze kilka :roll: :lol:: Na wystawie we Wrocławiu w 2002 roku Wystawa w Łodzi w roku 2003: Chorzów 2003: Wrocław 2003: I na koniec fota z Maleństwem autorstwa carragan (zrobiona na wystawie w Rybniku tego roku):
zadziorny Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 borsaf napisał(a):Fotek nie daje, bo jestem miernym fotografem. Mam dla mnie najpiekniejszego psa na świecie, ale co do jego fotek to już nie jestem tak bezkrytyczna. Zresztą, fotki takiej szkociej zgrai biją na głowę moje foty. Z powyższym się zdecydowanie nie zgadzam 0X :evil:, a na dowód swojej tezy wstawię fotę Regona, która mnie totalnie powaliła :roll: 8) :lol: (autorstwa borsaf zresztą):
aga_ostaszewska Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 zadziorny: Chwała Ci za tą fotke! borsaf: I co Ty na to, nada krytycznie nastawiona?
Recommended Posts