gugu Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Oto welsz powietrzny :lol: :wink: :P I regałowy :wink: Tak oto zdobyła piłeczkę i była cała happy :wink: :P 8) :P
vigor Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 gugu napisał(a): Czego to dzisiaj sie napijemy? - hehehe :D :lol: Ahoj!
swallow Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 gugu - fajne fotki, a welszyk pięknie wytrymowany, aż miło popatrzeć :)
gugu Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 vigor picie piciem ale ta piłeczka :roll: :wink: :P swallow już minął miesiac od trymowania,zaczyna troche zarastać jak na zime przystało :wink: :P
zadziorny Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 gugu napisał(a): Skąd ja znam te meble :hmmmm: :niewiem:. Czyżby to było welszowe BRW :hmmmm: :roll: :wink:
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Wszytskim :D ... że też ja dopiero teraz znalazłam tą galerię :-? Skoro nalezymy do III gr to się przedstawiamy imię : Oskar rasa : Yorkshire Terrier data urodzenia : 06 lipiec 2003 wiek : 6 grudnia skończy 29 m-cy Jest moim oczkiem w głowie No to zaczynamy ... Oskarek 10dniowy Pierwszy dzień w domku 6.5 tyg 10 tyg Oskarka 3.5 m-ca Oskarka 5 m-cy Oskarka 6 m-cy Oskarka 10 m-cy Oskarka ROCZEK 14 m-cy Oskarka 16 m-cy Oskarka 17 m-cy Oskarka 18 m-cy 20 m-cy 21 m-ce Oskarka 22 m-ce c.d.n wkrótce :lol: :lol:
gugu Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Daga Oskarek śliczny!!! :P ,tylko ze ja nie chciałabym mieć yorka(moje dzieciaki bardzo chciały) bo dla mnie to za mały piesek,dlatego mam TW,ale rodzinka ta sama :lol: :wink: :P
zadziorny Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Witaj Daga w mocno zakręconym :stupid: gronie dogomaniaków 8) :lol: :wink:
zadziorny Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Qrcze, ale teraz ta dogomania pomyka :o :roll: :lol:
borsaf Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Witaj Daga my tu mamy panne Maje dla Oskarka. Wind pokaz Oskarka Majutkowi, może jej sie taki przystojny kawaler spodoba?
vigor Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Daga - Oskar jest przesliczny, a fotki wspaniale!!! Juz wolam Vigorowa do obejrzenia tych fotek, bo bardzo uwielbia te pieski. Ale co bedzie z obiadem? Ahoj!
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 borsaf napisał(a):Witaj Daga my tu mamy panne Maje dla Oskarka. Wind pokaz Oskarka Majutkowi, może jej sie taki przystojny kawaler spodoba? Majeczke i Beatkę to my znamy - póki co tylko z forum, ale myślę, że będzie okazja do poznania się na żywo i do pierwszego spotkania pieskow :lol: :lol: Dziękujemy wszytskim za miłe przywitanie :D
aga_ostaszewska Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 gugu: Maleństwo jest cudowne! Daga: Witamy w naszej galerii...
aga_ostaszewska Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Kochani... dogo zaczęła chodzic jak burza... Wklejajcie swoje foty!
sergio Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 A to galeria mojego Piccolo: http://www.piccolo.int.pl/galeria.htm
Ibolya Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 No to może teraz ja, witam, nazywam się Violetta Dębicka. Zdjęcie pochodzi z tegorocznej wystawy w Sopocie, na której Czardasz zdobył swojego pierwszego CACIB-a. Na zdjęciu jesteśmy ja i Czardasz, w domu mówimy na niego Bodri co po węgiersku znaczy Kędzierzawy. Pozdrawiamy wszystkich Dogomaniaków.
borsaf Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Witamy w gronie czaprakowców
borsaf Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 A dogo wcale jak burza nie chodzi. co i rusz wyskakuja jakies errory przy odpowiedziach i zmianie strony :evilbat:
pszym Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 No to teraz my się przedstawimy. Nazywam się Paweł Szymański ( pszym ) i razem z moją żoną Edytką ( Nikit ) pojawiamy się czasem na wystawach... Mamy foksa krótkowłosego Rolka ( Dancer In The Moonlight Czeczuga ), lakelandkę Julkę ( Julka z Fox Klanu ) i goldena Borysa ( Immigrant Song Rejentówka ). To ja i Rollo we Wrocławiu To Edytka i Borysek i Julka chłodząca się w upalny dień...
Jura Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Już myślałam, że moja Fredzia jest psem bezpańskim, bo nigdzie nie mogłam wyszperać wspólnego zdjęcia. Ale się znalazło i oto my Jura - Marta Jurzyńska i Fredzia - Prima Fergie First
aga_ostaszewska Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Jura: Ehhh... jak miło poogladać znajome tła zdjęć... :D
INA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Jura bardzo mi miło Cię poznać a własciwie zobaczyć 8) Ibolya witaj - dobrze ze się przedstawiłaś bo - myślałam że Ty to ten młodzieniec z pierwszej Twojej serii fotek. 8) pszymm a ja Was nie widzę :( są kwadraciki - czyżby jakiś wirus próbował sie przedostać z Waszymi fotkami :-? :hmmmm: czy to coś innego?
Recommended Posts