Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vigor picie piciem ale ta piłeczka :roll: :wink: :P

swallow już minął miesiac od trymowania,zaczyna troche zarastać jak na zime przystało :wink: :P

Posted

Wszytskim :D

... że też ja dopiero teraz znalazłam tą galerię :-?

Skoro nalezymy do III gr to się przedstawiamy

imię : Oskar
rasa : Yorkshire Terrier
data urodzenia : 06 lipiec 2003

Jest moim oczkiem w głowie

No to zaczynamy ...

Oskarek 10dniowy

Pierwszy dzień w domku 6.5 tyg

10 tyg Oskarka

3.5 m-ca Oskarka

5 m-cy Oskarka

6 m-cy Oskarka

10 m-cy Oskarka

ROCZEK

14 m-cy Oskarka

16 m-cy Oskarka

17 m-cy Oskarka

18 m-cy

20 m-cy

21 m-ce Oskarka

22 m-ce

c.d.n wkrótce :lol: :lol:

Posted

Daga Oskarek śliczny!!! :P ,tylko ze ja nie chciałabym mieć yorka(moje dzieciaki bardzo chciały) bo dla mnie to za mały piesek,dlatego mam TW,ale rodzinka ta sama :lol: :wink: :P

Posted

Daga - Oskar jest przesliczny, a fotki wspaniale!!!
Juz wolam Vigorowa do obejrzenia tych fotek, bo bardzo uwielbia te pieski. Ale co bedzie z obiadem?
Ahoj!

Posted

borsaf napisał(a):
Witaj Daga my tu mamy panne Maje dla Oskarka.

Wind pokaz Oskarka Majutkowi, może jej sie taki przystojny kawaler spodoba?

Majeczke i Beatkę to my znamy - póki co tylko z forum, ale myślę, że będzie okazja do poznania się na żywo i do pierwszego spotkania pieskow :lol: :lol:

Dziękujemy wszytskim za miłe przywitanie :D

Posted

No to może teraz ja, witam, nazywam się Violetta Dębicka.
Zdjęcie pochodzi z tegorocznej wystawy w Sopocie, na której Czardasz zdobył swojego pierwszego CACIB-a. Na zdjęciu jesteśmy ja i Czardasz, w domu mówimy na niego Bodri co po węgiersku znaczy Kędzierzawy. Pozdrawiamy wszystkich Dogomaniaków.

Posted

No to teraz my się przedstawimy. Nazywam się Paweł Szymański ( pszym ) i razem z moją żoną Edytką ( Nikit ) pojawiamy się czasem na wystawach...
Mamy foksa krótkowłosego Rolka ( Dancer In The Moonlight Czeczuga ), lakelandkę Julkę ( Julka z Fox Klanu ) i goldena Borysa ( Immigrant Song Rejentówka ).

To ja i Rollo we Wrocławiu

To Edytka i Borysek

i Julka chłodząca się w upalny dień...

Posted

Już myślałam, że moja Fredzia jest psem bezpańskim, bo nigdzie nie mogłam wyszperać wspólnego zdjęcia. Ale się znalazło i oto my Jura - Marta Jurzyńska i Fredzia - Prima Fergie First

Posted

Jura bardzo mi miło Cię poznać a własciwie zobaczyć 8)

Ibolya witaj - dobrze ze się przedstawiłaś bo - myślałam że Ty to ten młodzieniec z pierwszej Twojej serii fotek. 8)

pszymm a ja Was nie widzę :( są kwadraciki - czyżby jakiś wirus próbował sie przedostać z Waszymi fotkami :-? :hmmmm: czy to coś innego?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...