borsaf Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Niedzwiedzica to jest fota, która mi sie najbardziej podoba. A Kocia w pancie wpatrzona, idzie równym krokiem, lewa, lewa :lol:
niedzwiedzica Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Borsaf- dzieki,ale to : prawa, prawa :wink: :wink: Bogula-najbardziej fascynujące bywaja własnie to niełatwe związki ...w łatwych nuda i stagnacja :wink:
INA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 niedzwiedzica - dobrze że wybrałaś tę fotkę, :lol: mi się też ona bardzo podoba :D i chyba wydrukuje to i powiesze nad łóżeczkiem Vigusiowi 8)
niedzwiedzica Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 INA-nie rób tego, bo będzie miał chłopak koszmary nocne :D :D
INA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 wcale nie - Koka już mu się latem podobała jako kobieta...no jako suka :wink: mimo że wtedy był podrostkiem.. teraz jak oglądalam to co nagrałam z naszego spotkana to wyrażnie widać niepradne zaloty mojego podrostka- i zupełny brak zaintersowania że strony damy... A teraz jurny młodzeniec obok pięknych wdzięków mogłby sobie pooglać jak to Erdel prawidło ma chodzić przy nodze .
bos Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Dla uzupełnienia młoda latorośl rodziny Siwiec - Justyna z młodą latoroślą welshową - Jazonem :D :D :D :D
pszym Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 DAGA, najlepsza jest ta ręka co wychodzi ze spódniczki na pierwszym zdjęciu... :lol: Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać... 8)
Fuka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 :PROXY5: ha właśnie pomyslałam, że Elmiastego tu jeszcze nie było, więc wypada to naprawić, szczególnie, że zdjęcia wklejane dotąd przeze mnie zamieniły się w krzyżyki :evilbat: BIS w Przechlewku
bos Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Fuka']:PROXY5: ha właśnie pomyslałam, że Elmiastego tu jeszcze nie było, więc wypada to naprawić, szczególnie, że zdjęcia wklejane dotąd przeze mnie zamieniły się w krzyżyki :evilbat: BIS w Przechlewku Wklejaj Fuka , wklejaj , na Elmusia zawsze można popatrzeć , toż to piękny pies :kciuki: :kciuki: :lol: :D :D
moriko Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Fuka']:PROXY5: ha właśnie pomyslałam, że Elmiastego tu jeszcze nie było, więc wypada to naprawić, szczególnie, że zdjęcia wklejane dotąd przeze mnie zamieniły się w krzyżyki :evilbat: BIS w Przechlewku Sliczny piesek :) :D
borsaf Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Fuka jedno tylko?? :evilbat: :evil: :x Wiesz, jak on mi sie podoba :lol: Morika witaj, jak tam rodzina, przekonałas do AT? Niech sobie Elmiastego zobacza, to sie zakochają i zgodzą.
moriko Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Borsaf, z rodzinka poszlo gladko :) Mamie zawsze sie podobaly teriery (szczegolnie foksteriery) wiec przeciwko AT nic nie ma. Jednak jak to okreslila "pies to narazie sprawa daleka", ale mysle ze bedzie dobrze :)
aga_ostaszewska Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Fuka: Ja powtórzę za borsaf... dlaczego tylko jedno?! Świetnie sie prezentuje Elmo na tej focie!
zachraniarka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Nie będę oryginalna i również się pozachwycam Elmo :D Robi wspaniałe wrażenie, ta dupeczka.. mniam cała reszta też cudowana- piękny pies!!
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wasze słowa to miód na moja duszę :D Ale sami wiecie, że on ostatnio wyglądał jak po pobycie w psim Oświęcimiu - te tygodnie biegunki zrobiły swoje :-? Teraz odpukać wreszcie doszedł do siebie i zamierzam porobić mu trochę fot, dni sa krótkie, pogoda ohydna, więc na razie ograniczam się do planów :roll: Ale jak tylko cos zrobię to oczywiście powrzucam :D Cały czas się zastanawiam czy te jego problemy z żołądkiem wynikały ze stresu czy z tego, że on też coś połknął, prawdy nie dojdę, ale grunt, że jest już ok :drinking:
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 A co tam, na razie powklejam angielskiego Elmo: dzień przed Cruftem 2004, tego dnia się poznaliśmy :D
gugu Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ależ on slicznie się prezentuje :angel: :angel: :angel:
scottieserwis Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 a ja dorzucam moje aniołki (tzn. moje nie moje :)) czyż nie wyglądają niewinnie ;)
foxydoxy Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 scottieserwis napisał(a):a ja dorzucam moje aniołki (tzn. moje nie moje :)) czyż nie wyglądają niewinnie ;) Niewinnie TYLKO wyglądają 8-)
scottieserwis Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 to jeszcze żeby nie było to pochwalimy się jak się pokazujemy :) i każdy sobie rzepke skrobie ;)
aga_ostaszewska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No tak... czarne małe diablątka... śliczności! Fuka: Po takich fotach, to... już tylko trzymać kciuki, żeby Elmiasty wyluzował się na wystawach i prezentował sie zawsze tak jak na zdjeciach! Powodzenia!
Wind Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Fuka, Elmo rzeczywiscie baaardzo piekny :-) Bardzo chcialabym go zobaczyc na ringu, bo cos czuje ze nie tylko statyke ma zachywycajaca, ale i w ruchu jest powalajacy :-) Fiu, fiu ... takim panem to chyba niezla rewolucje zrobisz w serdelkowym swiecie :D :D :D
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wind, w ruchu czemu nie - tylko jak dotąd jakoś zupełnie nie na ringu :oops: :roll:
Wind Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Fuka']Wind, w ruchu czemu nie - tylko jak dotąd jakoś zupełnie nie na ringu :oops: :roll: Fuka, Kazdy moze miec gorszy dzien! I skoro to Anglik to mow do Elmiastego w jego ojczystym jezyku ;) a zobaczysz jak sobie klus z Crufta przypomni :D :D :D
Recommended Posts