Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
Fotek nie daje, bo jestem miernym fotografem. Mam dla mnie najpiekniejszego psa na świecie, ale co do jego fotek to już nie jestem tak bezkrytyczna.
Zresztą, fotki takiej szkociej zgrai biją na głowę moje foty.

Posted

borsaf napisał(a):
Witam,
Fotek nie daje, bo jestem miernym fotografem. Mam dla mnie najpiekniejszego psa na świecie, ale co do jego fotek to już nie jestem tak bezkrytyczna.
Zresztą, fotki takiej szkociej zgrai biją na głowę moje foty.

Już Ty się nie tłumacz. Szkocia zgraja szkocią zgrają, a Regon Regonem.
Jakby co to możemy pikietę zrobić, albo nawet zastrajkować, jak fotek nie będzie :D
A na jakość jest rada - w tym wypadku ilość :D W cyfrówce nie ma problemu z filmem, więc można trzaskać fotki na morgi i hektary, a z dużej ilości zawsze się te kilka na Dogo wybierze :D

Posted

no zadziorny zaczynamy się gonić???? :wink: :wink: w zdjęciach?? :D
Wkońcu im nas więcej tym weselej
a co do gromadki to super na zdjęciach to wyglada ale jak się rano czlowiek przebudzi i idzie na pol przytomny zrobic sobie kawe a tu nagle cala13stka :D napada na nogi to jest masakra a jak sie sprzata po nich hmmm sama rozkosz :D:D:D
No ale ponarzekać trzeba dla zasady ale bez psów to nie życie a jak wesoo z taką gromadką tylko boję się co wyrośnie z tych laciatych jak tak dalej będą się z terierami zadawać uhuhu ;) strzeż się zwierzyno :)
ale jest super :D

Posted

Wiem, że jest juz coś podobnego ale może skupmy się na 3 grupie i moze każdy zaprezentuje siebie :wink: :wink: :wink:
to żeby było jako good początek to ja się prezentuje
Mam na imię Ania nazwisko Perek i mam hodowlę szkockich terierów "Szkocka Elita" from Racibórz i skromnie mówiąc jestem redaktorem naczelnym Scottie Serwis PL :eviltong: i wyglądam tak: :wink: :D

i to w czerwonej koszulce to tez ja ;)

no to dalej proszem :D
bo jak nie to ja powklejam innych dogomaniaków :D

Posted

scottieserwis napisał(a):
no to dalej proszem :D
bo jak nie to ja powklejam innych dogomaniaków :D

Ja to Leszek.
A oto my z Sambą (i z sędzią p. Janice Braithwaite Campbell - hodowla Optimo):

i dla powiększenia własnego ego 8-) - na tle znanych hodowców z Europy (
howole Starring, v.d. Schoenen Berg, v.d. Bismarckquelle):

Posted

my wróciliśmy ze szkoły - ojciec robił fotki i nie zrobił z zoomem - prawie nic nie widać - jutro mam nadzieję ze wyjdą lepsze...
dziś zaczeliśmy się uczyć chodziliśmy przy nodze :)

Posted

bardzo dobry pomysł nie będziemy sie o siebie potykac na wystawach i ulicach bez słowa!
BRAVO SCOTTIE!!! :wink:
To ja czyli Joanna Jasnos Gracz z moją ukochaną szkotką Furią "Masakrą" z domu Łupikot w domu Furą

tu drałujemy w świat z obydwoma moimi szkotami czyli mamą Furą i pierworodnym Truflencjuszem I TERRATOPERZEM w domu zwanym Kubikiem

Tu ja z moja pierwszą terierką westką bezpapierzaną ale ukachaną jak nie wiem co panną Ko-bitką w domu Bitką Waciakiem

Tu wieśniaki na wsi czyli tam gdzie czują sie najlepiej
tylko pozornie kogoś tu brakuje - Kubik jest w brzuchu u Furki :wink:

I mój prywatny moze troszkę zakamuflowany 8) chłop - on może być zakamuflowany bo forumowo sie nie udziela a raczej udziela biernie czyli czyta :wink:

no kto następny?
:roll:

Posted

ile tu pięknych zdjęć!!!!!!!!
dlaczego ja nie mam czasu stale tu siedzieć?
jak wy to robicie ze wszyscy macie czas tu zaglądać i jeszcze sie udzielać :cry:
no dobra to zagadka
co to za terier?????

eee kurcze chyba łatwa ta zagadka......hmmmm :-?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no dobra mam tu dla was jeszcze raz tego samego delikwenta
to oczywiście dla tych co nie mogli zgadnąć :wink:
dla ułatwienia dodam ze ma tu dokładnie 4 dni :D

Posted

i ostatnie pod tytułem "nie ma jak u mamy"
i wracam do pracy bo jak natychmiest tego nie zrobie to nie będzie na chlebek i na psie żarcie :wink:

Posted

INA napisał(a):
my wróciliśmy ze szkoły - ojciec robił fotki i nie zrobił z zoomem - prawie nic nie widać - jutro mam nadzieję ze wyjdą lepsze...
dziś zaczeliśmy się uczyć chodziliśmy przy nodze :)

Ina - ta fota jest przerobiona superowo, masz bomba program graficzny, no chyba że ktoś Wam śnieg pod...prowadził :lol: :lol: :lol: :lol: :P
..............a jeszcze ta data, :P :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

Murak - dawaj jeszcze jakieś foty, są naprawdę superowe :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Malutek jest przecudowny. Czy on jeden taki mamin synek :lol: :lol: :question:

Posted

no dobra Murak to ja będe następna... właściwie to my... - załatwie dwie pieczenie na jednym ogniu... borsaf i ja Ina z Regonikiem i z Vigo -
na pamiętnym i niezapomnianym spotkaniu w Gnieznie :P

borsaf - nie bedziesz zła na Inę że wstawiła Twoją fotkę :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...