Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadziorny chcesz mnie wykończyc?????
To może tak zostać jak jest czy nie???? :( :-? :-? :-?
hmmm widziałam że parę zdjęć mi sie nie otwiera (tzn powiekszenia) ale no coz muszę trochę od komputera odpocząć i może potem to poprawię ;)

Posted

scottieserwis napisał(a):
Zadziorny chcesz mnie wykończyc?????
To może tak zostać jak jest czy nie???? :( :-? :-? :-?
hmmm widziałam że parę zdjęć mi sie nie otwiera (tzn powiekszenia) ale no coz muszę trochę od komputera odpocząć i może potem to poprawię ;)

Pewnie, że może :roll:, tylko jak ktoś będzie chciał obejrzeć fotę w powiększeniu to... doopa :evil: :wink:

Posted

Ja myślę , że wszystko zadziała po czasie ;) może żabka tez musi sobie kafki łyknąć żeby zatrybić :) ;)
To mówisz że moje szczylki nie najgorsze ;) ale łajzy tak gryzą w palce i ścięgna że masakra ;) krokodyle jedne

Posted

borsaf - Regonik piękniutki, dlaczego tak mało jego fotek tu wstawiasz ????

scottieserwis - u Ciebie to raj dla psiarzy :)
Wojenki szkocik też fajniutki, zadziornego dziewczyny też, w ogóle to fajne mamy psy w tej III grupie, no nie ??

Posted

Jejuuuu, jaki cudny Regonik ze stonogą :D

borsaf nie bądź taka i dziel się swoim Regonem z nami, a nie tak skąpisz fotek! Masz takie fajne zwierzątko w domu i chowasz dla siebie tylko... :(

;)

Posted

scottieserwis - no te szkraby są bajeranckie :D :D :D :D :D a te pyszczki tylko potrzą by coś zmalować :lol: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

borsaf - widzę że skolopendra ma się całkiem nieżle , mimo że Regonik jej nie odpuścił......... :lol: :lol: :lol: :lol: , wyściskaj Regonika odemnie i Jazona :lol: :lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
Fotki z cyklu welshe na welshokanapie:

A u zadziornego jak zwykle tłok na łelszowej kanapie.... :lol: :lol: :lol: :lol:

.........bylem u zadziornego drugi raz i podejrzałem, że obok kanapy jest harmonogram ,kto i kiedy może zniej korzystać.........i powiem , że wcale nie jest w nim ujęty......dziewczyny zdominowały naszego zadziora :drinking: :drinking: :cry: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...