Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wind, problem w tym, że ja mam kiepski akcent :lol: a tak na poważnie - gdyby jeszcze airedale chodziły na angielskich ringach kłusem 8) 0X
na razie cwiczymy na spacerach i postępy sa, bo biega już nie tylko luzem, ale i na smyczy, a na ile mu się to utrwali - okaże się na najbliższych wystawach :-?

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='scottieserwis']to jeszcze żeby nie było to pochwalimy się jak się pokazujemy :)

:klacz: :klacz:
Zdrowie maluchów :drinking:
Możesz zaspokoić moją ciekawość po kim one są?

Posted

[quote name='Fuka']Wind, i w ruchu - tylko baaaaaaaaaaaaaaaardzo wolnym i w nienadmiernej ilości żeby handler się nie zasapał :lol:

Aaaa ... to juz dla mnie wszystko jasne ;) Teraz sie juz nie dziwie, ze pies moze miec stresa gdy ma tak dynamiczna hadlerke jak Ty :lol: :lol: :lol:

Posted

scottieserwis, :roll: szczerze mówiąc nic, ale dzieki temu wiedziałam czego szukać na Twojej stronie i jestem już odrobinę mądrzejsza 8)
Wind, dziękuję :lol:

Posted

[quote name='scottieserwis']a ja dorzucam moje aniołki (tzn. moje nie moje :))

czyż nie wyglądają niewinnie ;)
Baaaardzo niewinnie :roll: :lol:. Prawie tak samo niewinnie jak ten:

Posted

[quote name='scottieserwis']ogólnie to wszystko mam na www.slaskagwara.pl
tam są wszystkie moje diabliska :D
no właśnie tam byłam :D
[quote name='scottieserwis']moje psiaki nie są super znane nawet wśród szkociarzy ale szczeniaki będą :D już ja tego dopilnuję :wink: :wink: :wink:
I tak trzymaj :kciuki: o to właśnie chodzi :drinking:

Posted

[quote name='Ali26762']Kurcze - muszę kogoś zgwałcić, żeby mi fotę z Derylem zrobił. Mam ten sam problem, co bos i niedzwiedzica - to zwykle ja dzierżę w dłoni aparat
Nie ściemniaj, tylko wklejaj foty... :lol:

Posted

mam ochotę pozaszkacać trochę polskie ringi żeby fajnie było :)
Fuka to Tobie zrobiłam zdjęcie w Nowej rudzie??? :) (bo ja to się zbytnio nie znam na dogomanii krótko jezdem ;)) chyba jest to w terierach ufoconych :D

Posted

Tak, jak obiecałam przedstawiam nasze fotki :lol: :lol: :lol:

Ja i moje cudo, miał niecałe trzy miesiące.

Tu Ziomalek z panią Lidką i panem Januszem

A tu moje maleństwo śpi u pańci na kolankach

Tu z państwem w Chrzanowie

Na wakacjach- spływ Czarną Hańczą- Ziomal dzielnie nam towarzyszył- tak z pięć godzin w kajaku, niezły wyczyn jak na pięciomiesięcznego szczeniaka

Poznawanie świata: majowe rzodkiewki?- kotek to jest TO!

Z synem Krzysztofem w maju- aktualnie (grudzień) 18-latek

Z córą Anną w listopadzie -na czasie- 20 latka

Nasza pierwsza wystawa w Świerklańcu (wrzesień)- strasznie się denerwowałam

A to już trzecia wystawa w Zabrzu- prawie luzik

Jest jeszcze mnóstwo innych fotek na stronie Ziomala, zapraszam! :D :D

Posted

[quote name='Ali26762']Kurcze - muszę kogoś zgwałcić, żeby mi fotę z Derylem zrobił. Mam ten sam problem, co bos i niedzwiedzica - to zwykle ja dzierżę w dłoni aparat
U mnie to samo :roll:. Mnóstwo fotek moich piesów, tylko... mnie na nich nie ma 0X :evil:

Posted

Ziomalka - śliczny ten Twój piesio.
Tylko co on w tej pralce robi, czyżby to psia praczka , czy raczej mechanik od pralek :D :D :D :wink:

Za przedstawienie się dziękujemy.....i tu nasuwa się refleksja :D :D :D
....z córą na zdjęciu wyglądacie jak bliżniaczki.................dosłownie :lol: :lol: :lol: przekalkowane :lol: :lol: :lol:

pozdrów swoje pociechy duże i małe i pomiziaj ziomalka :lol: :lol: :lol:

Posted

Szybko reagujesz na posty to super , ma się wrażenie jakbyśmy byli razem w jednym miejscu. :D

A tak przy okazji to widzieliśmy się na wystawie w Świerklańcu :D :D :D :D
Mam nawet gdzieś Twoje zdjęcie w ringu , stałaś a póżniej klęczałaś przy ocenie piesków obok naszej koleżanki Aluzji :lol: :lol: :lol:

Wielkie brawa dla ziomala i dla Ciebie za jego stronkę :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

No to kolej na mnie :)
Nazywam się Ewa Cybulska jestem z Płocka, mój zwierzyniec to: Airedale TEXAS Equitana (domowo Bond ze względu na tatuaż 007 :) )
Welsh terriery SERENA z Turzycowych Kniej i jej córka CESARIA Adriana's Dogs (domowo Cześka) oraz kocica Xantia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...