Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wind, problem w tym, że ja mam kiepski akcent :lol: a tak na poważnie - gdyby jeszcze airedale chodziły na angielskich ringach kłusem 8) 0X na razie cwiczymy na spacerach i postępy sa, bo biega już nie tylko luzem, ale i na smyczy, a na ile mu się to utrwali - okaże się na najbliższych wystawach :-?
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='scottieserwis']to jeszcze żeby nie było to pochwalimy się jak się pokazujemy :) :klacz: :klacz: Zdrowie maluchów :drinking: Możesz zaspokoić moją ciekawość po kim one są?
Wind Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Fuka, Ooooo ... to jak sa prezentowane AT w Anglii? Statyka i? Zupelnie nie wiem ...
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wind, i w ruchu - tylko baaaaaaaaaaaaaaaardzo wolnym i w nienadmiernej ilości żeby handler się nie zasapał :lol:
scottieserwis Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Fuka napisał(a): Możesz zaspokoić moją ciekawość po kim one są? po moich psiakach :D po Filisite-Brash Hurly-Burly i Filistie-Brash Iz Runner Top :D nie wiem czy coś ci to powie :D
Wind Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Fuka']Wind, i w ruchu - tylko baaaaaaaaaaaaaaaardzo wolnym i w nienadmiernej ilości żeby handler się nie zasapał :lol: Aaaa ... to juz dla mnie wszystko jasne ;) Teraz sie juz nie dziwie, ze pies moze miec stresa gdy ma tak dynamiczna hadlerke jak Ty :lol: :lol: :lol:
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 scottieserwis, :roll: szczerze mówiąc nic, ale dzieki temu wiedziałam czego szukać na Twojej stronie i jestem już odrobinę mądrzejsza 8) Wind, dziękuję :lol:
scottieserwis Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ogólnie to wszystko mam na www.slaskagwara.pl tam są wszystkie moje diabliska :D moje psiaki nie są super znane nawet wśród szkociarzy ale szczeniaki będą :D już ja tego dopilnuję :wink: :wink: :wink:
zadziorny Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='scottieserwis']a ja dorzucam moje aniołki (tzn. moje nie moje :)) czyż nie wyglądają niewinnie ;) Baaaardzo niewinnie :roll: :lol:. Prawie tak samo niewinnie jak ten:
scottieserwis Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :lilangel: ale faktycznie bardziej pasuje do nich tamta minka :D
Fuka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='scottieserwis']ogólnie to wszystko mam na www.slaskagwara.pl tam są wszystkie moje diabliska :D no właśnie tam byłam :D [quote name='scottieserwis']moje psiaki nie są super znane nawet wśród szkociarzy ale szczeniaki będą :D już ja tego dopilnuję :wink: :wink: :wink: I tak trzymaj :kciuki: o to właśnie chodzi :drinking:
aga_ostaszewska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Ali26762']Kurcze - muszę kogoś zgwałcić, żeby mi fotę z Derylem zrobił. Mam ten sam problem, co bos i niedzwiedzica - to zwykle ja dzierżę w dłoni aparat Nie ściemniaj, tylko wklejaj foty... :lol:
scottieserwis Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 mam ochotę pozaszkacać trochę polskie ringi żeby fajnie było :) Fuka to Tobie zrobiłam zdjęcie w Nowej rudzie??? :) (bo ja to się zbytnio nie znam na dogomanii krótko jezdem ;)) chyba jest to w terierach ufoconych :D
Fuka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 jeżeli byłam na jeża - to to byłam ja :lol: 8)
Ziomalka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Tak, jak obiecałam przedstawiam nasze fotki :lol: :lol: :lol: Ja i moje cudo, miał niecałe trzy miesiące. Tu Ziomalek z panią Lidką i panem Januszem A tu moje maleństwo śpi u pańci na kolankach Tu z państwem w Chrzanowie Na wakacjach- spływ Czarną Hańczą- Ziomal dzielnie nam towarzyszył- tak z pięć godzin w kajaku, niezły wyczyn jak na pięciomiesięcznego szczeniaka Poznawanie świata: majowe rzodkiewki?- kotek to jest TO! Z synem Krzysztofem w maju- aktualnie (grudzień) 18-latek Z córą Anną w listopadzie -na czasie- 20 latka Nasza pierwsza wystawa w Świerklańcu (wrzesień)- strasznie się denerwowałam A to już trzecia wystawa w Zabrzu- prawie luzik Jest jeszcze mnóstwo innych fotek na stronie Ziomala, zapraszam! :D :D
zadziorny Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ziomalka suodki jest 8) :lol:, a to spanko na kolanach :roll: skąd ja to znam :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Ali26762']Kurcze - muszę kogoś zgwałcić, żeby mi fotę z Derylem zrobił. Mam ten sam problem, co bos i niedzwiedzica - to zwykle ja dzierżę w dłoni aparat U mnie to samo :roll:. Mnóstwo fotek moich piesów, tylko... mnie na nich nie ma 0X :evil:
Ziomalka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Zadziorny napisał(a):Ziomalka suodki jest , a to spanko na kolanach skąd ja to znam Dzięki! Słodki to On był, jest i zawsze będzie! :angel:
bos Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ziomalka - śliczny ten Twój piesio. Tylko co on w tej pralce robi, czyżby to psia praczka , czy raczej mechanik od pralek :D :D :D :wink: Za przedstawienie się dziękujemy.....i tu nasuwa się refleksja :D :D :D ....z córą na zdjęciu wyglądacie jak bliżniaczki.................dosłownie :lol: :lol: :lol: przekalkowane :lol: :lol: :lol: pozdrów swoje pociechy duże i małe i pomiziaj ziomalka :lol: :lol: :lol:
bos Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Szybko reagujesz na posty to super , ma się wrażenie jakbyśmy byli razem w jednym miejscu. :D A tak przy okazji to widzieliśmy się na wystawie w Świerklańcu :D :D :D :D Mam nawet gdzieś Twoje zdjęcie w ringu , stałaś a póżniej klęczałaś przy ocenie piesków obok naszej koleżanki Aluzji :lol: :lol: :lol: Wielkie brawa dla ziomala i dla Ciebie za jego stronkę :klacz: :klacz: :klacz:
Ziomalka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 O kurczę! Teraz już wiem, dlaczego wszyscy wydają mi się znajomi, a nikogo nie znam! :wink:
swallow Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 No to kolej na mnie :) Nazywam się Ewa Cybulska jestem z Płocka, mój zwierzyniec to: Airedale TEXAS Equitana (domowo Bond ze względu na tatuaż 007 :) ) Welsh terriery SERENA z Turzycowych Kniej i jej córka CESARIA Adriana's Dogs (domowo Cześka) oraz kocica Xantia
borsaf Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Witaj Swallow, pieknie wstawione fotki, od razu widac, że fachura. Tylko skąd ta jaskółka w nicku?
PARSONRK Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Tak na szczeniaki zeszło, to też się pochwalimy, jakie my dobre mamusie byłyśmy :wink:
Recommended Posts