Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

scottieserwis napisał(a):

zabawy pileczka na sznureczku :D

Wszytkie sa super,ale ta fotka przykuła moją uwage najbardziej,wygladają jak blizniaki syjamskie :P :wink:

Posted

Scottieserwis dawaj foty i sie nie pluj, że dużo. To w końcu galeria grupy III, a szkoty to terriery z krwi i kości.
Kiedyś, w latach 60-tych były modne :evil: i chciano z nich broszki zrobić, kanapowe ale się nie dały. Przestaly być modne i są terierami.

Napisałam, że chciałabym byc sąsiaadka kerraczków, - błąd, zapraszam do siebie. Z jednej strony płotu kerraki, z drugiej szkoty, w srodku erdelek i jeszcze dalej weszterieri fox szorstki.
Chyba tak w moim raju będzie. :lol:

Posted

to trochę młodzieży dodam - tzn moich dziecków :D
matisse

michael angelo

miro

monet

mona lisa

i moulin rouge - w domu wiołana Mishka :)

a tu wszystkie razem jak jeszcze ślepe były :wink:

to moj Robbie (Tatuś małych)

to Kubuś

Kubuś i szyszunia

hmm znudzony Kubuś ;)

Sandy

i Hurly -Burly :)
mamuśka ;)

i co dalej mam dawać????? :wink: :wink: :wink:

Posted

ogólnie???czy samych szkotów????
mam 4 dorosłe szkoty , 6 szczeniaczków ;)
do tego jeden rottweiler, 1 dorosły petit basset grioffn vendeen i 7 szczeniąt ;)
i do tego jeszcze pare west highland white terierów :D

Posted

Mam duży domek, duży ogródeki pole , no i muszę mieć duże łózka żeby to wszystko pomieścić
no to może teraz białą rodzinkę przedstawię :)

Bastek

Oluś duży i mały

Vikulka

Little Lady

Lady i Robbie

Happy Angel zwana Andzią

Magic Nesca -zw. Nepsikiem

Inka

Sandrulka

i Misiaczek

to tak się trochę rozbieliło ale ja osobiście kocham bardziej szkoty :D to moja miłość choć nie powiem na poduszcze śpią białe ;)

jeszcze coś????????????? :D
mnie nie trzeba 2 razy mówić u nas dużoooo szczeniaków było :)
wszystko jest na www.slaskagwara.pl

Posted

Ależ możesz to zrobić i to na kilka sposobów:

Po pierwsze primo możesz zmniejszyć te foty do maksymalnego rozmiaru większego boku na 500 pikseli. Następnie przepuścić przez "żabę" i podmienić linki na te "regulaminowe"

Po drugie primo w miejsce dużych fot możesz wstawić miniaturki (tak jak to robi Nitencja)

I po trzecie primo możesz zamienić foty na linki usuwając znaczniki "" przed i za adresem zdjęcia :roll: :wink:

Posted

Najpierw przygotuj sobie foty o max. rozmiarach 500 pikseli :roll:
Przez ropuszkę robisz tak:
- wchodzisz na adres http://imageshack.us/
- klikasz myszą na "Przeglądaj"
- w pojawiającym się oknie odszukujesz fotę, którą chcesz wstawić, klikasz ją, a następnie na "Otwórz"
- klikasz na "host it"
- po załadowaniu foty przez "żabę" klkasz na "Hotlink for forums (1)", kopiujesz go i wklejasz do swojego postu. To wszystko :roll: 8) :lol:

Możesz także skorzystać z "Direct link to image", tylko ten adres musisz poprzedzić znacznikiem "" :roll: :wink:

Aby przepuścić następną fotę kliknij "Upload another image" w lewym górnym rogu 8) :lol: :roll:

Posted

Zadziorny ja widzę, że ty mi pomożesz :D
proszę cię nie tłumacz bo rok rozpracowywałam jak się wstawia wogóle zdjęcia a ty mi tu takim informatycznym wykladem :) powciskaj mnie to tak jakos a ja usune z postow te duze fotki :D co ty na to???

Posted

scottieserwis napisał(a):
Nic nie pozmienialam bo już pracę kończę i dopiero jutro tu będę a do tego czasu zmienią
Zmienią??? Czyli niby kto zmieni? Samo się zmieni? :evil:

Nic nie będę zmieniać tylko czekam do jutra - jutro proszę bez dodatkowych komentarzy pierwsza rzecz rano samemu zmienić na linki a dopiero potem się zastanawiać, co dalej robić.

Dziękuję.

Mod Flaire

Posted

sottie prubój sama,to nie jest trudne,zadziorny jasno i wyraznie ,krok po kroku napisał co i jak masz zrobić.

Flaire :( :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...