Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuka :oops: teraz ja sie rumienię.Łatka faktycznie czuje sie z nami dobrze....przynajmniej tak wygląda i tak się zachowuje:-))Co do kotów,cóż,na razie sie obserwują choć zauwazyłam,ze są coraz bardziej obojętne gdy widzą Łatkę,ale wspólnych zabaw jeszcze nie uskuteczniły,wszystko przed nimi :)

Posted

o koty to dla teriera żadna konturencja jak znajdę to wkleje jak moje śpią kotom na głowie
Alez Wojtek jak to nareszcie? :oops: przeciez ja cięgle jestem tylko nie zawsze mam czas pisać
Właśnie składam galerki do furkowej strony jeszcze nie wszystkie sa ale może do rana będą? :wink:
zapraszam
http://www.szkocka.republika.pl/galeria.html
e kieby cłowiek mioł jaki fajny "fotogrof" to by dopiero syckim pokozoł hej!

e...czasem nie można powściągnąć języka przodków :D

Posted

jejku Petra wy macie taki milimetrowy śnieg a nas zasypuje po uszy - po moje uszy (przez ostatni tydzień odśnieżałam 3 razy dziennie na zmiane z traktorem! :cry: )

Posted

:roll: no piękna to ona miejmy nadzieję, że będzie - ale na razie - to jest terrier szafowy, zamknać w szafie i przeczekać parę miesięcy a z odzyska proporcje :evil_lol:

Posted

Fuka napisał(a):
to jest terrier szafowy, zamknać w szafie i przeczekać parę miesięcy a z odzyska proporcje :evil_lol:
Eee tam, dla mnie jest piękna! :D

Posted

Fuka
Łateczkę zamknąć w szafie?:)Takiej kwarantanny bym jej nie zafundowała
potem moglabym tylko liczyć na zemstę w wykonaniu Łatki,czyli pewnie byłaby znikającym punktem na horyzoncie 8) Tak więc sunia jest piękna jaka jest :D

Posted

No już nie bijcie, wiadomo, że jest piękna, szczegolnie, że NASZA NAJŁADNIEJSZA jak kochanka męża :lol: Ja tylko chciałam przypomniec, że tak naprawdę to piekna ona dopiero mam nadzieję, że bedzie, a teraz trzeba przeczekac okres brzydkiego kaczątka, no i oczywiście, że nie w szafie - tylko na spacerach i innych szaleństwach z Gringiem i nie tylko :D

Posted

MINIO : toż ja nic innego nie miałam na myśli :D No,może jakieś kapcie przeżute w czasie nieobecności właścicieli,ew.tapetę "zdjętą" ze ściany .... :wink:
A spojrzenie airedale terriera dokłądnie takie ma być !!!!! Własnie dlatego je kocham :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...