Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje jesteś kochana.
Jak tylko będą kości a mi uda się dojechać do Ciebie to podwiozę.
Bo do indyczych elementów i korpusów mogę się nie dostać.
Zaopatrz się w dobrą siatkę z kółkami, oszczędzisz kręgosłup.
Mnie musi ktoś dowieźć pod zamek (sama się nie wybieram do centrum :) autem) biorę siatę i zamrażam co się da i psom wiejskim coś kupię.
Misio ładnie wygląda na naszym żywieniu, ktoś jeszcze go dokarmia, tylko ten pedicure jeszcze nie zrobiony i wyczesać trzeba.

Posted

oj tam od razu kochana - czarownica jestem w dodatku wredna.

Byle Misio dom znalazł!!!!

teraz zima i śnieg podobno ma być (dziś soc padało) to py do sanek - mają szelki - i same sobie zapasy przywiozą :)

Posted

Wykorzystuj siłę i energię psów, ale śniegu mało, może jakieś kółeczka doczep jakby co.
Ciekawa jestem jak jutro czy się odezwą jak nie to ja się odezwę, a jakby coś to jeden pan czeka na odp, tylko mieszka w bloku i nie chciałabym żeby później Misio wracał..

Posted

Czy w Warszawie dostane gdzieś taniej ryby - łososia itp?? Mogą być kręgosłupy itd... W marketach raczej jak o takie rzeczy pytam to tylko się dziwnie patrzą.

Posted

Witam wszystkich!
Jestem posiadaczką 2 szetlandek, które od kilku miesięcy karmię surowizną.
Mieszkam w Warszawie i psie zakupy często robię w Marcpolu.Tam przeważnie kupuję skrzydła i szyje z indyka, kości cielęce i "tańszą" wołowinę.
Poza tym na bazarku przy Wałbrzyskiej kupuję grzbiety cielęce.
Ostatnio w Leclerc'u w al.Jerozolimskich odkryłam psie mrożonki firmy Aspol.Mimo że była niedziela, mieli spory wybór mięs mielonych z chrząstką i bez. To mięso pierwszy raz przywiozłam z wystawy w Kielcach i mogę je polecić. Moje dziewczyny chętnie je jedzą i im służy, a jest sporo tańsze od tego przeznaczonego dla ludzi :lol:

Posted

Zapraszamy do odwiedzenia stoiska firmowego As-Pol Mięso dla psów podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Głogowie w dniach 27-29.01.2012.
Jak zwykle na naszym stoisku będzie dostępny szeroki asortyment produktów w tym nowość [URL="http://www.sklep.miesodlapsow.pl/daniel-z-koscia-1kg.html"]BIOSK Daniel z kością[/URL], [URL="http://www.sklep.miesodlapsow.pl/daniel-1kg.html"]AS-POL Daniel bez kości[/URL].
Informujemy, że istnieje możliwość odbioru zamówionych karm poprzez sklep internetowy bez kosztów przesyłki.
Serdecznie zapraszamy

Posted

[quote name='b e a t a']
Ostatnio w Leclerc'u w al.Jerozolimskich odkryłam psie mrożonki firmy Aspol.Mimo że była niedziela, mieli spory wybór mięs mielonych z chrząstką i bez. To mięso pierwszy raz przywiozłam z wystawy w Kielcach i mogę je polecić. [/QUOTE]

Mogłabyś podać dokładny adres?

Posted

[quote name='b e a t a']Witam wszystkich!
Jestem posiadaczką 2 szetlandek, które od kilku miesięcy karmię surowizną.
Mieszkam w Warszawie i psie zakupy często robię w Marcpolu.Tam przeważnie kupuję skrzydła i szyje z indyka, kości cielęce i "tańszą" wołowinę.
Poza tym na bazarku przy Wałbrzyskiej kupuję grzbiety cielęce.
Ostatnio w Leclerc'u w al.Jerozolimskich odkryłam psie mrożonki firmy Aspol.Mimo że była niedziela, mieli spory wybór mięs mielonych z chrząstką i bez. To mięso pierwszy raz przywiozłam z wystawy w Kielcach i mogę je polecić. Moje dziewczyny chętnie je jedzą i im służy, a jest sporo tańsze od tego przeznaczonego dla ludzi :lol:[/QUOTE]
Beata w której budce kupujesz grzbiety cielęce, czy na tym jest troche mięsa? jakie to duże porcje i w jakiej cenie?

Posted

Nie wiem dokładnie która to budka w kolejności, ale wchodzi się głównym wejściem vis a vis McDonalda na "stary" bazerek żywnościowy. Budki z tymi kośćmi są dwie po prawej stronie. Ja najczęściej kupuję w tej do której można wejść do środka, a na przeciwko niej są jakieś garnki, patelnie itp.
Kostki są bardzo fajne, mają sporo mięsa (moje dzieczyny dostają po kawałku na śniadanie i to im wystarcza), a porcje można mieć jakie się chce, bo ci ludzie rąbią je na miejscu z całości.
Kilogram kosztuje ok.5zł.
Tam są nie tylko grzbiety, są też duże kości z "główkami" i inne.

Mam nadzieję, że wytłumaczyłam w miarę jasno, jak nie, następnym razem policzę która to budka ;).

Posted

[quote name='b e a t a']Nie wiem dokładnie która to budka w kolejności, ale wchodzi się głównym wejściem vis a vis McDonalda na "stary" bazerek żywnościowy. Budki z tymi kośćmi są dwie po prawej stronie. Ja najczęściej kupuję w tej do której można wejść do środka, a na przeciwko niej są jakieś garnki, patelnie itp.
Kostki są bardzo fajne, mają sporo mięsa (moje dzieczyny dostają po kawałku na śniadanie i to im wystarcza), a porcje można mieć jakie się chce, bo ci ludzie rąbią je na miejscu z całości.
Kilogram kosztuje ok.5zł.
Tam są nie tylko grzbiety, są też duże kości z "główkami" i inne.

Mam nadzieję, że wytłumaczyłam w miarę jasno, jak nie, następnym razem policzę która to budka ;).[/QUOTE]

Byłam dzisiaj na bazarku i dopytałam: budka nr 134 (już nie ma na przeciwko niej patelni tylko bielizna ;)).
Grzbiety cielęce są po 4,70zł/kg, mają też kurze łapki,"tańszą" wołowinę, różne podroby i inne mięska.

Posted

W rzeszowskim Macro grzbiety z łososia 1,15/kg w poniedziałek odbieram to napiszę jakie są. Jeśli ktoś był by zainteresowany to mam też namiar na jagnięcinę

[LIST=1]
[*]Kości od kręgosłupa- 5 zł/kg
[*]Wątroba jagnieca 9zł/kg
[*]Serca jagnięce 9zł/kg
[*]Płuca jagnięce 7zł/kg
[*]Mielone mieso jagnięce 15 zł/kg
[/LIST]
Jagniaki jakość dla ludzi badane itd.

Posted

Zapraszamy do odwiedzenia stoiska firmowego As-Pol Mięso dla psów podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Rzeszowie w dniach 11-12.02.2012.
Jak zwykle na naszym stoisku będzie dostępny szeroki asortyment produktów w tym nowość BIOSK [URL="http://www.sklep.miesodlapsow.pl/daniel-z-koscia-1kg.html"]Daniel z kością[/URL], AS-POL [URL="http://www.sklep.miesodlapsow.pl/daniel-1kg.html"]Daniel bez kości[/URL].
Informujemy, że istnieje możliwość odbioru zamówionych karm poprzez sklep internetowy bez kosztów przesyłki.
Serdecznie zapraszamy :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Lantash']W rzeszowskim Macro grzbiety z łososia 1,15/kg w poniedziałek odbieram to napiszę jakie są. Jeśli ktoś był by zainteresowany to mam też namiar na jagnięcinę

[LIST=1]
[*]Kości od kręgosłupa- 5 zł/kg
[*]Wątroba jagnieca 9zł/kg
[*]Serca jagnięce 9zł/kg
[*]Płuca jagnięce 7zł/kg
[*]Mielone mieso jagnięce 15 zł/kg
[/LIST]Jagniaki jakość dla ludzi badane itd.[/QUOTE]

Macie na myśli "Makro" czy jest jeszcze jakieś "Macro" :roll:

Pozdr-M

Posted

mam super miejsce w Łodzi dla BARFiarzy (spory wybór mają - dzik, sarna, struś, konina, żwacze nawet - z AsPolu,ale nie trzeba od razu 30kg brać) - Tuszyńska 88

Posted (edited)

robię zamówienie ze sklepu (planuję pod koniec tego tygodnia, bo się nam mięso kończy) [URL]http://www.sklep.miesodlapsow.pl[/URL] , bo można już od 5kg! :) Czy ktoś z Gdańska lub okolic chce coś w mniejszej ilości? zawsze to tańsza wysyłka bo na pół :P
Tylko trzeba by to było ode mnie odebrać tego samego dnia, bo nie mam gdzie przechowywać większej ilości ;) Odbiór Pruszcz Gdański i okoliczne wioski (mieszkam w Kłodawie, jak ktoś kojarzy ;) )

Wypytałam sprzedawcę i najdrobniej mielony jest królik z kością - resztę biorę bez, żeby się nie przejechać jak na primexie i grubo mielonych kościach po których Lenny haftował aż miło...

edit.
z uwagi na zmiany w grafiku, już nie aktualne, musiałam zamówić szybciej, bo w przyszłym tyg nie miałby kto odebrać paczki.

Edited by sachma
Posted

[quote name='TTB']mam super miejsce w Łodzi dla BARFiarzy (spory wybór mają - dzik, sarna, struś, konina, żwacze nawet - z AsPolu,ale nie trzeba od razu 30kg brać) - Tuszyńska 88[/QUOTE]
TTB - kocham Cię :) Nigdzie w Łodzi nie mogłam znaleźć "gotowego" Barfu, a tu nawet z dostawą do domu :)

• 3 weeks later...