zaginiona sara Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Dziękuje jesteś kochana. Jak tylko będą kości a mi uda się dojechać do Ciebie to podwiozę. Bo do indyczych elementów i korpusów mogę się nie dostać. Zaopatrz się w dobrą siatkę z kółkami, oszczędzisz kręgosłup. Mnie musi ktoś dowieźć pod zamek (sama się nie wybieram do centrum :) autem) biorę siatę i zamrażam co się da i psom wiejskim coś kupię. Misio ładnie wygląda na naszym żywieniu, ktoś jeszcze go dokarmia, tylko ten pedicure jeszcze nie zrobiony i wyczesać trzeba. Quote
panbazyl Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 oj tam od razu kochana - czarownica jestem w dodatku wredna. Byle Misio dom znalazł!!!! teraz zima i śnieg podobno ma być (dziś soc padało) to py do sanek - mają szelki - i same sobie zapasy przywiozą :) Quote
zaginiona sara Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Wykorzystuj siłę i energię psów, ale śniegu mało, może jakieś kółeczka doczep jakby co. Ciekawa jestem jak jutro czy się odezwą jak nie to ja się odezwę, a jakby coś to jeden pan czeka na odp, tylko mieszka w bloku i nie chciałabym żeby później Misio wracał.. Quote
Lantash Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Czy w Warszawie dostane gdzieś taniej ryby - łososia itp?? Mogą być kręgosłupy itd... W marketach raczej jak o takie rzeczy pytam to tylko się dziwnie patrzą. Quote
b e a t a Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Witam wszystkich! Jestem posiadaczką 2 szetlandek, które od kilku miesięcy karmię surowizną. Mieszkam w Warszawie i psie zakupy często robię w Marcpolu.Tam przeważnie kupuję skrzydła i szyje z indyka, kości cielęce i "tańszą" wołowinę. Poza tym na bazarku przy Wałbrzyskiej kupuję grzbiety cielęce. Ostatnio w Leclerc'u w al.Jerozolimskich odkryłam psie mrożonki firmy Aspol.Mimo że była niedziela, mieli spory wybór mięs mielonych z chrząstką i bez. To mięso pierwszy raz przywiozłam z wystawy w Kielcach i mogę je polecić. Moje dziewczyny chętnie je jedzą i im służy, a jest sporo tańsze od tego przeznaczonego dla ludzi :lol: Quote
BIOSK Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zapraszamy do odwiedzenia stoiska firmowego As-Pol Mięso dla psów podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Głogowie w dniach 27-29.01.2012. Jak zwykle na naszym stoisku będzie dostępny szeroki asortyment produktów w tym nowość [URL="http://www.sklep.miesodlapsow.pl/daniel-z-koscia-1kg.html"]BIOSK Daniel z kością[/URL], [URL="http://www.sklep.miesodlapsow.pl/daniel-1kg.html"]AS-POL Daniel bez kości[/URL]. Informujemy, że istnieje możliwość odbioru zamówionych karm poprzez sklep internetowy bez kosztów przesyłki. Serdecznie zapraszamy Quote
Journey Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='b e a t a'] Ostatnio w Leclerc'u w al.Jerozolimskich odkryłam psie mrożonki firmy Aspol.Mimo że była niedziela, mieli spory wybór mięs mielonych z chrząstką i bez. To mięso pierwszy raz przywiozłam z wystawy w Kielcach i mogę je polecić. [/QUOTE] Mogłabyś podać dokładny adres? Quote
b e a t a Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 ul.Jutrzenki 156 wjazd od Jutrzenki lub od al.Jerozolimskich Na stronie firmy w zakładce "sieci handlowe" pokazane są mapki. Quote
elaiedzia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='b e a t a']Witam wszystkich! Jestem posiadaczką 2 szetlandek, które od kilku miesięcy karmię surowizną. Mieszkam w Warszawie i psie zakupy często robię w Marcpolu.Tam przeważnie kupuję skrzydła i szyje z indyka, kości cielęce i "tańszą" wołowinę. Poza tym na bazarku przy Wałbrzyskiej kupuję grzbiety cielęce. Ostatnio w Leclerc'u w al.Jerozolimskich odkryłam psie mrożonki firmy Aspol.Mimo że była niedziela, mieli spory wybór mięs mielonych z chrząstką i bez. To mięso pierwszy raz przywiozłam z wystawy w Kielcach i mogę je polecić. Moje dziewczyny chętnie je jedzą i im służy, a jest sporo tańsze od tego przeznaczonego dla ludzi :lol:[/QUOTE] Beata w której budce kupujesz grzbiety cielęce, czy na tym jest troche mięsa? jakie to duże porcje i w jakiej cenie? Quote
b e a t a Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Nie wiem dokładnie która to budka w kolejności, ale wchodzi się głównym wejściem vis a vis McDonalda na "stary" bazerek żywnościowy. Budki z tymi kośćmi są dwie po prawej stronie. Ja najczęściej kupuję w tej do której można wejść do środka, a na przeciwko niej są jakieś garnki, patelnie itp. Kostki są bardzo fajne, mają sporo mięsa (moje dzieczyny dostają po kawałku na śniadanie i to im wystarcza), a porcje można mieć jakie się chce, bo ci ludzie rąbią je na miejscu z całości. Kilogram kosztuje ok.5zł. Tam są nie tylko grzbiety, są też duże kości z "główkami" i inne. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam w miarę jasno, jak nie, następnym razem policzę która to budka ;). Quote
Lantash Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 b e a t a nie pamiętasz może czy w Leclercu mieli sarnę jelenia bądź koninę?? Jakie ceny mają?? Quote
b e a t a Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jak ja byłam mieli zdaje się tylko wołowinę z chrząstką, indyk-wołowina i serca wołowe, ale to była niedziela, więc mogły być braki. Quote
Guciek Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Potwierdzam z tym Leclerkiem - jak mieszkalam w Warszawie to też tam czasem kupowałam, zależy od dnia - raz bardzo mały wybór, a czasem lodówka pełna. Quote
b e a t a Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='b e a t a']Nie wiem dokładnie która to budka w kolejności, ale wchodzi się głównym wejściem vis a vis McDonalda na "stary" bazerek żywnościowy. Budki z tymi kośćmi są dwie po prawej stronie. Ja najczęściej kupuję w tej do której można wejść do środka, a na przeciwko niej są jakieś garnki, patelnie itp. Kostki są bardzo fajne, mają sporo mięsa (moje dzieczyny dostają po kawałku na śniadanie i to im wystarcza), a porcje można mieć jakie się chce, bo ci ludzie rąbią je na miejscu z całości. Kilogram kosztuje ok.5zł. Tam są nie tylko grzbiety, są też duże kości z "główkami" i inne. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam w miarę jasno, jak nie, następnym razem policzę która to budka ;).[/QUOTE] Byłam dzisiaj na bazarku i dopytałam: budka nr 134 (już nie ma na przeciwko niej patelni tylko bielizna ;)). Grzbiety cielęce są po 4,70zł/kg, mają też kurze łapki,"tańszą" wołowinę, różne podroby i inne mięska. Quote
Lantash Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 W rzeszowskim Macro grzbiety z łososia 1,15/kg w poniedziałek odbieram to napiszę jakie są. Jeśli ktoś był by zainteresowany to mam też namiar na jagnięcinę [LIST=1] [*]Kości od kręgosłupa- 5 zł/kg [*]Wątroba jagnieca 9zł/kg [*]Serca jagnięce 9zł/kg [*]Płuca jagnięce 7zł/kg [*]Mielone mieso jagnięce 15 zł/kg [/LIST] Jagniaki jakość dla ludzi badane itd. Quote
BIOSK Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zapraszamy do odwiedzenia stoiska firmowego As-Pol Mięso dla psów podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Rzeszowie w dniach 11-12.02.2012. Jak zwykle na naszym stoisku będzie dostępny szeroki asortyment produktów w tym nowość BIOSK [URL="http://www.sklep.miesodlapsow.pl/daniel-z-koscia-1kg.html"]Daniel z kością[/URL], AS-POL [URL="http://www.sklep.miesodlapsow.pl/daniel-1kg.html"]Daniel bez kości[/URL]. Informujemy, że istnieje możliwość odbioru zamówionych karm poprzez sklep internetowy bez kosztów przesyłki. Serdecznie zapraszamy :) Quote
Martines999 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Lantash']W rzeszowskim Macro grzbiety z łososia 1,15/kg w poniedziałek odbieram to napiszę jakie są. Jeśli ktoś był by zainteresowany to mam też namiar na jagnięcinę [LIST=1] [*]Kości od kręgosłupa- 5 zł/kg [*]Wątroba jagnieca 9zł/kg [*]Serca jagnięce 9zł/kg [*]Płuca jagnięce 7zł/kg [*]Mielone mieso jagnięce 15 zł/kg [/LIST]Jagniaki jakość dla ludzi badane itd.[/QUOTE] Macie na myśli "Makro" czy jest jeszcze jakieś "Macro" :roll: Pozdr-M Quote
Lantash Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Oczywiście chodziło mi o Makro. Tzn to hurtowe coś tam. Quote
semp Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 orientuje sie ktos moze gdzie we wroclawiu mozna dostac kurze lapki i kosci cielece? Quote
Guest TTB Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 mam super miejsce w Łodzi dla BARFiarzy (spory wybór mają - dzik, sarna, struś, konina, żwacze nawet - z AsPolu,ale nie trzeba od razu 30kg brać) - Tuszyńska 88 Quote
sachma Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) robię zamówienie ze sklepu (planuję pod koniec tego tygodnia, bo się nam mięso kończy) [URL]http://www.sklep.miesodlapsow.pl[/URL] , bo można już od 5kg! :) Czy ktoś z Gdańska lub okolic chce coś w mniejszej ilości? zawsze to tańsza wysyłka bo na pół :P Tylko trzeba by to było ode mnie odebrać tego samego dnia, bo nie mam gdzie przechowywać większej ilości ;) Odbiór Pruszcz Gdański i okoliczne wioski (mieszkam w Kłodawie, jak ktoś kojarzy ;) ) Wypytałam sprzedawcę i najdrobniej mielony jest królik z kością - resztę biorę bez, żeby się nie przejechać jak na primexie i grubo mielonych kościach po których Lenny haftował aż miło... edit. z uwagi na zmiany w grafiku, już nie aktualne, musiałam zamówić szybciej, bo w przyszłym tyg nie miałby kto odebrać paczki. Edited February 21, 2012 by sachma Quote
Ashley Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='TTB']mam super miejsce w Łodzi dla BARFiarzy (spory wybór mają - dzik, sarna, struś, konina, żwacze nawet - z AsPolu,ale nie trzeba od razu 30kg brać) - Tuszyńska 88[/QUOTE] TTB - kocham Cię :) Nigdzie w Łodzi nie mogłam znaleźć "gotowego" Barfu, a tu nawet z dostawą do domu :) Quote
karol2271 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Prosze podac numer telefonu i może ktos wie gdzie w Poznaniu albo okolicy jest dobre mieso? Quote
Recommended Posts