Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Isadora jest niesamowita! Cioteczko, a może znajdziesz chwilę czasu na ogłoszenia? Wiem, co potrafisz!

Ja teraz robię tylko allegra (a i tak nieraz ledwo przerabiam), banerki, ulotki-plakaciki. Allegro chłopak będzie miał od piechci.

Jak będzie potrzeba jakiś plakacik to proszę o informacje. Niestety nie dałabym rady robić j ogłoszeń na innych portalach.

Posted

agata nr konta podam ci na pw to jak kasa przyjdzie to zrobię allegro wyróżnione i nawet dopłacę aby było na 14 dni.
zrobię tez ogłoszenia na paru innych portalach bo to nie problem jak już i tak mam tyle psów:)

bumerang jest świetnym psem tylko chyba nie nadaje się na hotelik, bo nie toleruje innych psów, a w hotelikach z reguły jest tłoczno:( no i co najważniejsze bumerang STRASZNIE BOI SIĘ BURZY i wtedy jest w stanie pokonać każdą przeszkodę byleby uciec jak najdalej:( dlatego gdyby zamieszkał w ogrodzie istnieje ryzyko, że mógłby przeskoczyć lub podkopać się.

Posted

agata51 napisał(a):
Jeśli trzeba, mogę wyróżnić alegratkę.

Kasiu, poproś Brysio, Marinka lub Ola_la. Na pewno któraś pomoże w ogłoszeniach.

dzięki, zaraz napisze do dziewczyn, może będą miały chwilę, żeby pomóc..

Posted

No to super, ze jest nas coraz więcej...wątek trzeba ożywić- bo taki pies... już za dlugo siedzi w schronie...pora najwyższa na domek..tylko musi sie pokazywać światu:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: dziewczyny!!!! teraz musi się udać - taki tu ruch :loveu::multi:

To dopiero początek:eviltong::eviltong:Poczekaj jeszcze kilka dni- zobaczysz co sie bedzie działo:lol::lol::lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Ile cioteczek! Kogo jeszcze brakuje?

podkabluję:diabloti: nie ma Lary i Ola la, a także Myrkurka i Maszaberli, Brysio, zuzlikowej, marysia55 i Marinki:cool3:
tzw. uprzejmie donoszę:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
podkabluję:diabloti: nie ma Lary i Ola la, a także Myrkurka i Maszaberli, Brysio, zuzlikowej, marysia55 i Marinki:cool3:

bico co ja tutaj widzę :crazyeye::crazyeye: ktoś na mnie kabluje :mad::mad: teraz to już wiem dlaczego w nocy miałam koszmary senne a w dzień uczy czerwone :eviltong::eviltong: pogadamy SE ciotka przy okazji :evil_lol::evil_lol:

Posted

bico napisał(a):

Już się melduję, Nasza Droga bico :diabloti: Ładnie to tak kablować? :eviltong: :evil_lol: