agata51 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Rozumiem, Isadora. Może Brysio, Marinka albo Ola_la by pomogły? Quote
Isadora7 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='agata51']Isadora jest niesamowita! Cioteczko, a może znajdziesz chwilę czasu na ogłoszenia? Wiem, co potrafisz! Ja teraz robię tylko allegra (a i tak nieraz ledwo przerabiam), banerki, ulotki-plakaciki. Allegro chłopak będzie miał od piechci. Jak będzie potrzeba jakiś plakacik to proszę o informacje. Niestety nie dałabym rady robić j ogłoszeń na innych portalach. Quote
agata51 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='agata51']Rozumiem, Isadora. Może Brysio, Marinka albo Ola_la by pomogły? Przenoszę, żeby nie umknęło. Quote
piechcia15 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 agata nr konta podam ci na pw to jak kasa przyjdzie to zrobię allegro wyróżnione i nawet dopłacę aby było na 14 dni. zrobię tez ogłoszenia na paru innych portalach bo to nie problem jak już i tak mam tyle psów:) bumerang jest świetnym psem tylko chyba nie nadaje się na hotelik, bo nie toleruje innych psów, a w hotelikach z reguły jest tłoczno:( no i co najważniejsze bumerang STRASZNIE BOI SIĘ BURZY i wtedy jest w stanie pokonać każdą przeszkodę byleby uciec jak najdalej:( dlatego gdyby zamieszkał w ogrodzie istnieje ryzyko, że mógłby przeskoczyć lub podkopać się. Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 I ja już dotarłam... Bumi jest naprawde wyjatkowy, dlatego pilnie poszukuje wyjątkowego domku! Quote
kasia14 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ogłoszenia Bumeranga : [quote name='kasia14']kokosy.pl e-zwierzak.pl kupiepsa.pl dwukropek.pl polskastrefa.eu adopcjapsa.pl otopies.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org przygarnijzwierzaka.pl psy.pl cafeanimal.pl alegratka.pl Jeżeli ktoś jest zarejestrowany jeszcze gdzie indziej i móglby pomóc byłoby super - im więcej tym lepiej~!;) Quote
agata51 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jeśli trzeba, mogę wyróżnić alegratkę. Kasiu, poproś Brysio, Marinka lub Ola_la. Na pewno któraś pomoże w ogłoszeniach. Quote
kasia14 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 agata51 napisał(a):Jeśli trzeba, mogę wyróżnić alegratkę. Kasiu, poproś Brysio, Marinka lub Ola_la. Na pewno któraś pomoże w ogłoszeniach. dzięki, zaraz napisze do dziewczyn, może będą miały chwilę, żeby pomóc.. Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 No to super, ze jest nas coraz więcej...wątek trzeba ożywić- bo taki pies... już za dlugo siedzi w schronie...pora najwyższa na domek..tylko musi sie pokazywać światu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 :klacz: dziewczyny!!!! teraz musi się udać - taki tu ruch :loveu::multi: Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 malawaszka napisał(a)::klacz: dziewczyny!!!! teraz musi się udać - taki tu ruch :loveu::multi: To dopiero początek:eviltong::eviltong:Poczekaj jeszcze kilka dni- zobaczysz co sie bedzie działo:lol::lol::lol: Quote
bico Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 agata51 napisał(a):Ile cioteczek! Kogo jeszcze brakuje? podkabluję:diabloti: nie ma Lary i Ola la, a także Myrkurka i Maszaberli, Brysio, zuzlikowej, marysia55 i Marinki:cool3: tzw. uprzejmie donoszę:evil_lol: Quote
piechcia15 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 zrobiłam mu allegro Mix sznaucer olbrzym/wyżeł 6lat w schronisku (644660765) - Aukcje internetowe Allegro a jak będzie kasa to się wyróżni:) Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 bico napisał(a):podkabluję:diabloti: nie ma Lary i Ola la, a także Myrkurka i Maszaberli, Brysio, zuzlikowej, marysia55 i Marinki:cool3: tzw. uprzejmie donoszę:evil_lol: bico co ja tutaj widzę :crazyeye::crazyeye: ktoś na mnie kabluje :mad::mad: teraz to już wiem dlaczego w nocy miałam koszmary senne a w dzień uczy czerwone :eviltong::eviltong: pogadamy SE ciotka przy okazji :evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 piechcia15 napisał(a):zrobiłam mu allegro Mix sznaucer olbrzym/wyżeł 6lat w schronisku (644660765) - Aukcje internetowe Allegro a jak będzie kasa to się wyróżni:) Ładne allegro :) Bumerang baczność i domu szukać :) Quote
MyrkurDagur Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 bico napisał(a):podkabluję:diabloti: nie ma Lary i Ola la, a także Myrkurka i Maszaberli, Brysio, zuzlikowej, marysia55 i Marinki:cool3: tzw. uprzejmie donoszę:evil_lol: Już się melduję, Nasza Droga bico :diabloti: Ładnie to tak kablować? :eviltong: :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 No rzeczywiscie... Całkiem duzy ten "nasz skład" :evil_lol: Quote
Recommended Posts