agata51 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='piechcia15']to super:)nasz grono sie powiększa, powoli, ale zawsze:) Dziś Bumek był na wybiegu, wypieszczony, wygłaskany, a gdy mnie zobaczył to odwalił piruet z radości:) a na koniec dnia dostał wędzonego gnata:)[/QUOTE] Jak dobrze, że Bumek ma was. Są takie, co przez 8 lat i dłużej w ogóle z boksu nie wychodzą. A ja mam nowego tymczasika. Quote
kasia14 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='agata51']Jak dobrze, że Bumek ma was. Są takie, co przez 8 lat i dłużej w ogóle z boksu nie wychodzą. A ja mam nowego tymczasika.[/QUOTE] To prosze się pochwalić nowym tymczasem ;) Jakiś link może? Quote
agata51 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='kasia14']To prosze się pochwalić nowym tymczasem ;) Jakiś link może?[/QUOTE] Mam go od wczoraj. Jeszcze nie ma wątku. Jak tylko będzie, zaproszę. Quote
piechcia15 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 a tymczasem mamy kolejną fankę która chce pomóc finansowo:) Quote
agata51 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 piechcia15 napisał(a):a tymczasem mamy kolejną fankę która chce pomóc finansowo:) Imię. Nazwisko. Bumku, masz branie. Ja się nie dziwię. Quote
agata51 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='kasia14']To prosze się pochwalić nowym tymczasem ;) Jakiś link może? Proszę bardzo: http://www.dogomania.pl/threads/194703-Niko-psi-arystokrata-wyrzucony-na-wsi-prosi-o-dom/page3 Mam nadzieję, że zajrzysz. Quote
piechcia15 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 my też:(:( oby jutro nie padało to sobie pobiega Quote
dominikabankert Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 i ja jestem duchowo, biedactwo:( Quote
agata51 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Bumku, jutro i pojutrze cieplutko. Pobiegamy? Quote
modliszka84 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Bumiś dziś nie pobiegał - chyba że dziewczyny z nimi były... Bo niestety ja kontuzjowana przez jednego bandytę w schronie :/ Quote
piechcia15 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ciotki do roboty, bo zrobiłam w końcu bazarek:) trzeba go rozpromować:) link w podpisie:D niech każda z was wyśle kilka zaproszeń:) Quote
agata51 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 modliszka84 napisał(a):Bumiś dziś nie pobiegał - chyba że dziewczyny z nimi były... Bo niestety ja kontuzjowana przez jednego bandytę w schronie :/ Modlicha, który cię urządził? Quote
piechcia15 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 nowicjusz:D:D dlatego taki odważny i nie wiedział że krew modliszki jest TRUJĄCAAAAA:) HAHAHA Quote
agata51 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Drugi raz do pyska nie weźmie :evil_lol: Ropuchę też bierze się tylko raz Eh, Bumku, trzeba o allegro pomyśleć. Pomyślę w przyszłym tygodniu. Quote
dominikabankert Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Agata a ty o 3 w nocy o Bumisiu myslisz? No zakochana jesteś w nim na maxa nie ma co:) Quote
piechcia15 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Agata tak ma:) jak nie o 5 rano to o 3:D Quote
agata51 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 piechcia15 napisał(a):Agata tak ma:) jak nie o 5 rano to o 3:D No popatrzcie, a dzisiaj między 3 a 5 wylądowałam u Bumka. Quote
piechcia15 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Agato a może potrzebujesz leków na bezsenność:P:) Quote
dominikabankert Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Albo spacer z Bumkiem to się zmęczy:) Piechcia ja nie wiem gdzie ja to widziałam chodzi mi o takiego dużego czarnego pieska z łódzkiego schroniska, który był bardzo pogryziony nawet na mordce i bał się ludzi.Jeny nie umiem się wysłowić:) Albo ja to gdzieś u Agaty51 widziałam.....jakbyście zczaiły o którego mi chodzi to wrzućcie tu link na jego stronke Quote
kasia14 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bumiś był wczoraj na spacerze. Jak on się cieszył.... Quote
agata51 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dominikabankert napisał(a):Albo spacer z Bumkiem to się zmęczy:) Piechcia ja nie wiem gdzie ja to widziałam chodzi mi o takiego dużego czarnego pieska z łódzkiego schroniska, który był bardzo pogryziony nawet na mordce i bał się ludzi.Jeny nie umiem się wysłowić:) Albo ja to gdzieś u Agaty51 widziałam.....jakbyście zczaiły o którego mi chodzi to wrzućcie tu link na jego stronke A kiedy to było? Może Misiek? http://www.dogomania.pl/threads/189918-Ogromny-ból-i-przerażający-strach-to-jego-życie A jeżeli chodzi o spacerki, to mam wystarczająco dużo - 3 z tymczasikiem: http://www.dogomania.pl/threads/194703-*FPR-ZWP*-Niko-psi-arystokrata-wyrzucony-na-wsi-prosi-o-dom/page2 i raz z Mixerem i jagdterierką: http://www.dogomania.pl/threads/100642-Przywiazali-na-przystanku-ze-złamana-łapą-Rzeszów-(-JUZ-W-SWOIM-DOMU-))) W moim wieku to powinnam raczej na bujanym fotelu się bujać i skarpety wnukom dziergać, a nie po chaszczach ganiać i rekordy w rzucie piłeczką palantową ustanawiać. Ale na spacer z Bumkiem to bym poszła... Quote
dominikabankert Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dzięki Agata pierwsza myśl najlepsza bo chodziło mi właśnie o tego Miśka :) biedaczysko , ale widze że jest coraz lepiej.Ja zawsze chciałam dziergać na drutach , ale cierpliwości nie mam wystarczająco Quote
agata51 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 dominikabankert napisał(a):dzięki Agata pierwsza myśl najlepsza bo chodziło mi właśnie o tego Miśka :) biedaczysko , ale widze że jest coraz lepiej.Ja zawsze chciałam dziergać na drutach , ale cierpliwości nie mam wystarczająco Dziewczyno, spójrz na mój rocznik - ty już dziergać, na szczęście, nie musisz, ja też nie. Ale tak między nami, zamierzam właśnie wydziergać dla wnusi miękki szaliczek na zimę - niech ma od babci. W sklepach takie szorstkie. Quote
Yorija Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 agata51 napisał(a):Dziewczyno, spójrz na mój rocznik - ty już dziergać, na szczęście, nie musisz, ja też nie. Ale tak między nami, zamierzam właśnie wydziergać dla wnusi miękki szaliczek na zimę - niech ma od babci. W sklepach takie szorstkie. no właśnie - szorstkie takie - gardło boli... Bumisiowe gacie na drutach zrobić, żeby nie marzł mu kuperek jak siedzieć będzie na nim! Quote
Recommended Posts