Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to Bukowi się fuksło bo wczoraj też był na wybiegu:) a do tego ma nową koleżankę w boksie:) i bardzo jej pilnuje:) jest mniej więcej jego gabarytów:) i pomaga jej w nowym miejscu się odnaleźć:)

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piechcia15']już wyszła 16.06, ale dopiero teraz miałam czas ją doczytać do końca, bo szczerze to zapomniałam, że tam Bumiś miał być, przeglądam sobie a tu takie zdziwko:)[/QUOTE]
Ja też zapomniałam, że to już... Kurcze, nie dobrze, tyle czasu minęło i nikt nie zadzwonił....?:(
Może trzeba było nie pisać, że tyle czasu jest w schronie bo ludzie się boją 'takich' psów... Ale z drugiej strony na tych miłośników/wrażliwców to powinno podziałać....

Posted

tak ciociu Agatko skończyło się allegro, ale Bumiś z tego co pamiętam dostał kiedyś 100zł od kogoś, więc ok 60zł poszło na ogłoszenie to mogę wziąć z tych pieniędzy. Jak wolisz

Posted

chyba raczej z kolaka, a co do dzieci to właśnie osoby które ją zgłosiły do SM zabłysnęły inteligencją, bo skoro widać, że suka karmiąca to gdzieś moga być małe:( ale teraz to za późno, podobno pytały jakiejś babki ze sklepu i że ona tak od rana siedziała. Trudno jest u nas, małe pewnie gdzieś zginęły same lub przy czyjejś "pomocy"
Miała infekcję ogólną organizmy, bo sutki mega twarde z niewielka ilością mleka, zaropiałe oko i z dróg rodnych też wydzielina się sączyła, ale teraz po antybiotykach sutki się wchłonęły, są ładne i miękkie, wydzieli na i ropa zniknęła:) Dziewczyna która ją znalazła chce ją zabrać do schroniska w Niemczech, nie wiem po kiego grzyba, ale to jej sprawa. Ma już załatwione miejsce tylko paszport trzeba zrobić i ewentualnie sterylkę.

Posted

pichcia, jak możesz uszczknąć na allegro z tej stówki "od kogoś", to uszczyknij, bom nieco przytłoczona finansowo. Podeślę, jak tylko się wygrzebię.

Bumku, opiekuj się koleżanką, bo warta zachodu. Ma imię?

Posted

[quote name='piechcia15']ok nie ma sprawy,

koleżanka nie ma imienia i w sierpniu jedzie do Niemiec...niestety też do schroniska:( ale tak zadecydowała osoba która ją znalazła[/QUOTE]

Wiesz, piechciu, to może być szansa. Tylko dlaczego tak szybko?

Posted

cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :(

Posted

jaki on cudny - jako, ze ja w pracy i tylko chwilami zagladam - napiszcie gdzie on jest? W schronisku czy w hotelu?
I jak się ma do innych psów?
Nie dam rady doczytać całego wątku
Agato - co jak co - malizny stare są kochane i rozczulajace ale ten wielkolud... ech no cudo i to z czarnym nochalem :-)
a tak przy okazji odezwę się do Człowieków od Gustawa-Bolka - ten to ich pewnie już w ogródku zakopał

Posted

Bumi jest w schronisku w Pabianicach. Generalnie z psami się nie dogaduje, ale od niedawna jest w boksie z suczką i zaprzyjaźniły się ładnie bez problemów, czyli z sukami powinno być ok. Jest bardzo grzeczny, inteligentny, szybko się uczy nowych zachowań i oczywiście jest ładnie pro-ludzki ;)