piechcia15 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 no to Bukowi się fuksło bo wczoraj też był na wybiegu:) a do tego ma nową koleżankę w boksie:) i bardzo jej pilnuje:) jest mniej więcej jego gabarytów:) i pomaga jej w nowym miejscu się odnaleźć:) Quote
agata51 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Z koleżanką pewnie raźniej - zawsze to jakieś pocieszenie.... Quote
agata51 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Biegniemy, Bumku! piechcia, chcemy poznać koleżankę Bumisia! Quote
piechcia15 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 a to trzeba uśmiechnąć się do modliczki ona cykała jej foty:) Quote
kasia14 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ciotki, może ktoś zechce wesprzeć nasz pabianicki szkielecik Dosię:(? Sunia nas potrzebuje, proszę.... http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-brakuje-120z%C5%82! Quote
piechcia15 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 muszę przyznać, że Bumiś jest całkiem fotogeniczny:) podziwiałam go dziś w gazecie PP:) http://pies.pl/ogloszenia_s.html Quote
piechcia15 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 już wyszła 16.06, ale dopiero teraz miałam czas ją doczytać do końca, bo szczerze to zapomniałam, że tam Bumiś miał być, przeglądam sobie a tu takie zdziwko:) Quote
kasia14 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='piechcia15']już wyszła 16.06, ale dopiero teraz miałam czas ją doczytać do końca, bo szczerze to zapomniałam, że tam Bumiś miał być, przeglądam sobie a tu takie zdziwko:)[/QUOTE] Ja też zapomniałam, że to już... Kurcze, nie dobrze, tyle czasu minęło i nikt nie zadzwonił....?:( Może trzeba było nie pisać, że tyle czasu jest w schronie bo ludzie się boją 'takich' psów... Ale z drugiej strony na tych miłośników/wrażliwców to powinno podziałać.... Quote
agata51 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Nigdy nie wiadomo, co podziała... A Bumek piękny jak marzenie! Allegro pewnie się skończyło? Quote
piechcia15 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 tak ciociu Agatko skończyło się allegro, ale Bumiś z tego co pamiętam dostał kiedyś 100zł od kogoś, więc ok 60zł poszło na ogłoszenie to mogę wziąć z tych pieniędzy. Jak wolisz Quote
agata51 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 O matko, jakie cudo! Charciczka to czy kolaczka? A te jej dzieci gdzie? Quote
piechcia15 Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 chyba raczej z kolaka, a co do dzieci to właśnie osoby które ją zgłosiły do SM zabłysnęły inteligencją, bo skoro widać, że suka karmiąca to gdzieś moga być małe:( ale teraz to za późno, podobno pytały jakiejś babki ze sklepu i że ona tak od rana siedziała. Trudno jest u nas, małe pewnie gdzieś zginęły same lub przy czyjejś "pomocy" Miała infekcję ogólną organizmy, bo sutki mega twarde z niewielka ilością mleka, zaropiałe oko i z dróg rodnych też wydzielina się sączyła, ale teraz po antybiotykach sutki się wchłonęły, są ładne i miękkie, wydzieli na i ropa zniknęła:) Dziewczyna która ją znalazła chce ją zabrać do schroniska w Niemczech, nie wiem po kiego grzyba, ale to jej sprawa. Ma już załatwione miejsce tylko paszport trzeba zrobić i ewentualnie sterylkę. Quote
agata51 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 pichcia, jak możesz uszczknąć na allegro z tej stówki "od kogoś", to uszczyknij, bom nieco przytłoczona finansowo. Podeślę, jak tylko się wygrzebię. Bumku, opiekuj się koleżanką, bo warta zachodu. Ma imię? Quote
piechcia15 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 ok nie ma sprawy, koleżanka nie ma imienia i w sierpniu jedzie do Niemiec...niestety też do schroniska:( ale tak zadecydowała osoba która ją znalazła Quote
agata51 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='piechcia15']ok nie ma sprawy, koleżanka nie ma imienia i w sierpniu jedzie do Niemiec...niestety też do schroniska:( ale tak zadecydowała osoba która ją znalazła[/QUOTE] Wiesz, piechciu, to może być szansa. Tylko dlaczego tak szybko? Quote
piechcia15 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 ona chciała ją zabrać od razu tydzień po, ale była kwarantanna i sterylke musi mieć zrobioną:) Quote
agata51 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja tam nie mam nic przeciwko adopcjom zagranicznym. Na pewno szybciej znajdzie dom niż tutaj. Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :( Quote
Yorija Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 jaki on cudny - jako, ze ja w pracy i tylko chwilami zagladam - napiszcie gdzie on jest? W schronisku czy w hotelu? I jak się ma do innych psów? Nie dam rady doczytać całego wątku Agato - co jak co - malizny stare są kochane i rozczulajace ale ten wielkolud... ech no cudo i to z czarnym nochalem :-) a tak przy okazji odezwę się do Człowieków od Gustawa-Bolka - ten to ich pewnie już w ogródku zakopał Quote
kasia14 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Bumi jest w schronisku w Pabianicach. Generalnie z psami się nie dogaduje, ale od niedawna jest w boksie z suczką i zaprzyjaźniły się ładnie bez problemów, czyli z sukami powinno być ok. Jest bardzo grzeczny, inteligentny, szybko się uczy nowych zachowań i oczywiście jest ładnie pro-ludzki ;) Quote
agata51 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Witaj, Yorijko! Oj, cudny on jest jak... no, jak czarny nochal! Tylko jakoś domki nie chcą się po niego w kolejce ustawiać... Quote
Recommended Posts