Tola Posted June 24, 2018 Author Posted June 24, 2018 Że niby trójlapek?! Niepełnosprawny?! Jasio to dowód na to, ze wszelkie ograniczenia są tylko w naszych głowach! 1 Quote
elik Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Jasio to prawdziwy król wśród kotów. Jest niesamowity :) Quote
Havanka Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 Uwielbiam tego kotka i myślę, ze nie tylko ja. Potrafił zjednać sobie serca wielu dogomaniaków, swojej nowej rodziny, rozkochać w sobie Szamana i zdobyć przyjaźń drugiego kota. Co w nim jest takiego? Quote
elik Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 7 minut temu, Havanka napisał: Co w nim jest takiego? Uroda i charakter Eluniu :) Quote
uxmal Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 19 minut temu, Havanka napisał: Co w nim jest takiego? Uroda i ogromny spokój z niego bije. Jak się patrzy na zdjęcia to slychac jak milutko mruczy.Uroczy on jest. Quote
Havanka Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 25 minut temu, elik napisał: Uroda i charakter Eluniu :) 14 minut temu, uxmal napisał: Uroda i ogromny spokój z niego bije. Jak się patrzy na zdjęcia to slychac jak milutko mruczy.Uroczy on jest. Dokładnie tak ! Oprócz tego, ze jest wyjątkowo ładnie umaszczony, to jeszcze ma wspaniały charakter i tak jak Martusia zauważyła, ma w sobie jakiś taki spokój i łagodność. To jego niewątpliwe atuty. Quote
Bogusik Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Zapraszam serdecznie na bazarek z markowymi ciuszkami,z którego zysk będzie min. dla zamojskiego Maxia :) http://www.dogomania.com/forum/topic/346097-markowe-ciuszki-od-m-xl-zapraszam-do-290618/ Quote
Tyśka) Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Co u Funcika? :) Czy ktoś mógłby go wyróżnić na olx?https://www.olx.pl/oferta/rodzinny-maly-mlodziutki-i-spokojny-psiak-w-typie-teriera-CID103-IDuDusf.html Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Dnia 26.06.2018 o 18:10, Tyś(ka) napisał: Co u Funcika? :) Czy ktoś mógłby go wyróżnić na olx?https://www.olx.pl/oferta/rodzinny-maly-mlodziutki-i-spokojny-psiak-w-typie-teriera-CID103-IDuDusf.html Bardzo dziękuję za ogłoszenie dla Funcika, może i on doczeka się własnego domu, na razie nikt o niego nie pyta:( Nie ma tez zapytań o Tekilkę:( Ja byłam tydzień na Kresach, ale przed wyjazdem wyróżniłam ogłoszenie Tekilki - niestety nadal nikt nie pyta o koteczkę:( Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Przyjechałam i od razu przywitał mnie sms od pańci Jasia:) Jasio już nie kursuje ze swoją pańcią między Kudową i Opolem - na stałe zamieszkał w Opolu:) 2 Quote
Havanka Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Nic nie zmieni przyjaźni Jasia i Szamana, nawet zmiana miejsca zamieszkania. Niech mu się jednak dobrze mieszka w nowym miejscu z kocim i psim kumplem ! Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 4 godziny temu, Havanka napisał: Nic nie zmieni przyjaźni Jasia i Szamana, nawet zmiana miejsca zamieszkania. Niech mu się jednak dobrze mieszka w nowym miejscu z kocim i psim kumplem ! Teraz na stałe Jaś ma też koteczkę Inkę:) Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Dzisiaj Dzień Psa, Dzień Przyjaciela - by żaden z nich nigdy nie był głodny, zapomniany, bezdomny... 3 1 Quote
Tola Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 Fred pozdrawia:) Psiak nadal nie ma domu, ale jest pod doskonałą opieką. Rany po wyciętych kaszakach juz się zagoiły, Fred promienieje i jak piszą dziewczyny - jest kosmiczny:) Tutaj w drodze na szczepienie 1 2 Quote
Havanka Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Dziewczyny mają rację ! Fred wygląda wspaniale ! Na domek widocznie musi jeszcze poczekać, ale najważniejsze, że jest zdrowy i szczęśliwy ! 1 Quote
Tola Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 Dzisiaj byłam z córka w schronisku, porobiłam trochę zdjęć. Jak zwykle przeraża i poraża widok tylu bezdomniaków, większość z nich zostanie tu na zawsze A może i tym razem uda się odmienić życie jednemu z nich? Spora ilość psów jest zamknięta po sterylkach, mam podjechać za 10 - 12 dni. Quote
Tola Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 Zamojszczaki tak bardzo bliskie memu sercu Psy Quote
Tola Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 Psiak bardzo podobnie umaszczony do mojej Florci Quote
Recommended Posts