Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.02.2017 o 07:00, terra napisał:

CZy ktoś pytał o Ptysia i Lukrecję? Miałam kilka zapytań, podałam Twoje dane kontaktowe Tolu.

Były 3 zapytania  (jedno o Lukrecję, 2 o Ptysia), ale żadna rodzina nie zdecydowała się - za daleko -  chcieli zobaczyć koty, jednej rodzinie nie pasowała wizyta PA :(

Mam dobre informacje dotyczące kocich maluchów - nie wiem, kto zrobił ogłoszenia na Lublin, ale bardzo dziękuję kochanej Cioteczce :)

Własny dom ma Borysek i Gizmo, a znajoma wetki zaadoptowała Thelmę :)

W gabinecie na własny dom wciąż czeka Białasek (Ptyś w ogłoszeniach terra)

DSCN4368.JPG

Luizka

unnamed.jpg

W DT czeka roczna Maja

5.jpg

I Pralinka, która od czwartku jest w naszym nowym DT - pani sama się zgłosiła no i padło na Pralinkę, bo jej historia bardzo p. Renatę wzruszyła

pralinka2.jpg

Posted

Szkoda, że nie udało się kociakom, ale nadal ludziska pytają i może im też się uda.

Czy jest gdzieś więcej zdjęć Mai i Pralinki, też bym je ogłosiła?

Posted
9 godzin temu, terra napisał:

Szkoda, że nie udało się kociakom, ale nadal ludziska pytają i może im też się uda.

Czy jest gdzieś więcej zdjęć Mai i Pralinki, też bym je ogłosiła?

Pralinka to w Twoich ogłoszeniach Lukrecja :)

Zdjęcia Mai gdzieś są na wątku, ale wrzucę jeszcze raz

maja23.jpg

maja24.jpg

maja25.jpg

2.jpg

4.jpg

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Pralinka to w Twoich ogłoszeniach Lukrecja :)

Zdjęcia Mai gdzieś są na wątku, ale wrzucę jeszcze raz

No rzeczywiście, ale ze mnie gapa  0laughing.gif

Ogłoszę Maję.

Posted
17 minut temu, Tola napisał:

Bardzo dziękuję, to ogromna pomoc, bo wpływy z 1 % pozwalają pomagać zwierzakom przez kolejny rok. http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_orig.gif

Jakby ktoś nie był jeszcze zdecydowany

ZEA_ulotka_.jpg

Ja też chętnie przekażę 1% na Fundację ZEA. Mam tylko pytanie, bo wszystkie programy które ściągam z neta mają już na sztywno wpisany cel na 1% i nie można tego zmienić. Skąd można pobrać program aby nie było uzupełnionego celu na jaki przekazać 1%?

Posted
4 minuty temu, Sara2011 napisał:

Ja też chętnie przekażę 1% na Fundację ZEA. Mam tylko pytanie, bo wszystkie programy które ściągam z neta mają już na sztywno wpisany cel na 1% i nie można tego zmienić. Skąd można pobrać program aby nie było uzupełnionego celu na jaki przekazać 1%?

Do ubiegłego roku był w Gazecie Wyborczej. W tym roku  nie wiem czy tak będzie.

Ludwa ma bazarek z rozliczania PITów.

Posted
7 minut temu, Sara2011 napisał:

Najlepszy i bez wpisanej OPP jest na stronie Ministerstwa Finansów - zakładka formularze. Od lat z niego korzystam bo tam nie "podpowiadają" komu dać ten 1 %.

Ze Szczecina też będzie kilka wpłat dla fundacji ZEA :-). Od kilku lat rozliczam pity i ludzie się już przyzwyczaili, że 1 procent trzeba komuś dać, a najlepiej na zwierzaki. I jak tylko dostaję wolną rękę do wpisania numeru OPP to ZEA jest jedną z tych częściej wpisywanych :-). 

Posted
14 minut temu, Sara2011 napisał:

Bardzo Ci dziękuję

http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_orig.gif

Może spróbuj tutaj https://www.e-pity.pl/pobierz_darmowy_program/

3 minuty temu, AlfaLS napisał:

Najlepszy i bez wpisanej OPP jest na stronie Ministerstwa Finansów - zakładka formularze. Od lat z niego korzystam bo tam nie "podpowiadają" komu dać ten 1 %.

Ze Szczecina też będzie kilka wpłat dla fundacji ZEA :-). Od kilku lat rozliczam pity i ludzie się już przyzwyczaili, że 1 procent trzeba komuś dać, a najlepiej na zwierzaki. I jak tylko dostaję wolną rękę do wpisania numeru OPP to ZEA jest jedną z tych częściej wpisywanych :-). 

Cieszę sie ogromnie i również bardzo dziękuję

http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_orig.gif

Posted
Dnia 12.02.2017 o 18:50, terra napisał:

No rzeczywiście, ale ze mnie gapa  0laughing.gif

Ogłoszę Maję.

Dziękuję bardzo :)

Maja juz po sterylce, wszystko ok :)

Posted
Dnia 15.02.2017 o 11:33, elik napisał:

Kolejne zapytanie o kotki z ogłoszenia w OLX na Kraków. To już chyba dziesiąte... Czy  z tego będzie adopcja ???

kotki.png

mam sporo telefonów z Krakowa, ale na razie domku dla jakiegoś kota nie będzie :(

Posted

Czy ktoś pamięta Szarlotkę?

Żyła w tym samym mieszkaniu, co Maurycy Alaskan, była wychudzona, zaniedbana...

Teraz zrobiła się z niej taka dama - mija rok do wyjazdu do własnego domu :)

16649028_1745247225501145_2306850615855320398_n.jpg

16684041_1745245248834676_4040151108706218326_n.jpg

16729380_1745248132167721_580186660313755433_n.jpg

I jeszcze Trojka po sterylizacji w DS w Krakowie

V__1CCC.jpg

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Czy ktoś pamięta Szarlotkę?

Żyła w tym samym mieszkaniu, co Maurycy Alaskan, była wychudzona, zaniedbana...

Teraz zrobiła się z niej taka dama - mija rok do wyjazdu do własnego domu :)

I jeszcze Trojka po sterylizacji w DS w Krakowie

Jakie szczęśliwe ślicznotki :)

• Upvote 1
Posted

Przypominam jeszcze Trojeczkę, która tak wyglądała, tak wyglądała,  jak TZ przyniósł do domu ponad rok temu.

trojka_1_20151012_1486299492.jpg

A teraz to piękna panna - tutaj z rezydentką

V__8AAA.jpg

Posted

Nie ma już małych kociaków - wszystkie w nowych domach!

O Luizkę to mialam ponad 10 telefonów!

Havanka, terra, elik - bardzo Wam kochane dziękuję za pomoc w ogłaszaniuhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Na dom wciąż czeka Białasek (Ptyś) - w gabinecie, Pralinka (Lukrecja) w dt, Maja - w dt (miała w ubiegłym tygodniu sterylizację).

No nasz nowy nabytek - Bajka, ok. roczna koteczka, bardzo przytulaśna; dzisiaj miała sterylkę.

16508936_1437726216278826_8908732276976279471_n.jpg

16665015_1437724012945713_7622084722339918936_o.jpg

16708362_1437725882945526_5796416806696163579_n.jpg

• Upvote 1
Posted

mam do oddania ok 2,5 kg karmy (w opakowaniu 3kg) BRIT ADULT small breed lamb&rice  czyli malutkie kulki ,opakowanie nowe otworzone w styczniu.

wyślę  pocztą (kurierem nie)dla potrzebujących zamojskich psiaków obojętnie gdzie przebywają ,szkoda żeby się zmarnowała.

poprzekazujcie sobie nawzajem ,może ktoś skorzysta.

Posted
13 godzin temu, Tola napisał:

A my wczoraj mieliśmy rocznicę - 10 lat temu TZ przywiózł Zulę  z zamojskiego schroniska.

WP_20170102_11_05_04_Pro.jpg

Zulce zdrówka ..........ale moja kocia ulubienica CUDNA :)

• Upvote 1