Tola Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Dnia 11.02.2017 o 07:00, terra napisał: CZy ktoś pytał o Ptysia i Lukrecję? Miałam kilka zapytań, podałam Twoje dane kontaktowe Tolu. Były 3 zapytania (jedno o Lukrecję, 2 o Ptysia), ale żadna rodzina nie zdecydowała się - za daleko - chcieli zobaczyć koty, jednej rodzinie nie pasowała wizyta PA :( Mam dobre informacje dotyczące kocich maluchów - nie wiem, kto zrobił ogłoszenia na Lublin, ale bardzo dziękuję kochanej Cioteczce :) Własny dom ma Borysek i Gizmo, a znajoma wetki zaadoptowała Thelmę :) W gabinecie na własny dom wciąż czeka Białasek (Ptyś w ogłoszeniach terra) Luizka W DT czeka roczna Maja I Pralinka, która od czwartku jest w naszym nowym DT - pani sama się zgłosiła no i padło na Pralinkę, bo jej historia bardzo p. Renatę wzruszyła Quote
terra Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Szkoda, że nie udało się kociakom, ale nadal ludziska pytają i może im też się uda. Czy jest gdzieś więcej zdjęć Mai i Pralinki, też bym je ogłosiła? Quote
Tola Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 9 godzin temu, terra napisał: Szkoda, że nie udało się kociakom, ale nadal ludziska pytają i może im też się uda. Czy jest gdzieś więcej zdjęć Mai i Pralinki, też bym je ogłosiła? Pralinka to w Twoich ogłoszeniach Lukrecja :) Zdjęcia Mai gdzieś są na wątku, ale wrzucę jeszcze raz Quote
terra Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 2 godziny temu, Tola napisał: Pralinka to w Twoich ogłoszeniach Lukrecja :) Zdjęcia Mai gdzieś są na wątku, ale wrzucę jeszcze raz No rzeczywiście, ale ze mnie gapa Ogłoszę Maję. Quote
Bogusik Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Pani Honorata od Alis,wspomoże 1% z podatku Fundację ZEA :) http://www.dogomania.com/forum/topic/336889-alis-i-destino-dwa-kudłacze-już-bezpieczne-w-hotelikua-teraz-w-swoich-cudownych-domkach/?page=12 Quote
Tola Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 23 godziny temu, Bogusik napisał: Pani Honorata od Alis,wspomoże 1% z podatku Fundację ZEA :) http://www.dogomania.com/forum/topic/336889-alis-i-destino-dwa-kudłacze-już-bezpieczne-w-hotelikua-teraz-w-swoich-cudownych-domkach/?page=12 Bardzo dziękuję, to ogromna pomoc, bo wpływy z 1 % pozwalają pomagać zwierzakom przez kolejny rok. Jakby ktoś nie był jeszcze zdecydowany Quote
Tola Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Gizmo w domku w Lublinie :) Borysek w nowym domu w Lublinie :) Quote
Sara2011 Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 17 minut temu, Tola napisał: Bardzo dziękuję, to ogromna pomoc, bo wpływy z 1 % pozwalają pomagać zwierzakom przez kolejny rok. Jakby ktoś nie był jeszcze zdecydowany Ja też chętnie przekażę 1% na Fundację ZEA. Mam tylko pytanie, bo wszystkie programy które ściągam z neta mają już na sztywno wpisany cel na 1% i nie można tego zmienić. Skąd można pobrać program aby nie było uzupełnionego celu na jaki przekazać 1%? Quote
Poker Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 4 minuty temu, Sara2011 napisał: Ja też chętnie przekażę 1% na Fundację ZEA. Mam tylko pytanie, bo wszystkie programy które ściągam z neta mają już na sztywno wpisany cel na 1% i nie można tego zmienić. Skąd można pobrać program aby nie było uzupełnionego celu na jaki przekazać 1%? Do ubiegłego roku był w Gazecie Wyborczej. W tym roku nie wiem czy tak będzie. Ludwa ma bazarek z rozliczania PITów. Quote
AlfaLS Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 7 minut temu, Sara2011 napisał: Ja też chętnie przekażę 1% na Fundację ZEA. Mam tylko pytanie, bo wszystkie programy które ściągam z neta mają już na sztywno wpisany cel na 1% i nie można tego zmienić. Skąd można pobrać program aby nie było uzupełnionego celu na jaki przekazać 1%? Najlepszy i bez wpisanej OPP jest na stronie Ministerstwa Finansów - zakładka formularze. Od lat z niego korzystam bo tam nie "podpowiadają" komu dać ten 1 %. Ze Szczecina też będzie kilka wpłat dla fundacji ZEA :-). Od kilku lat rozliczam pity i ludzie się już przyzwyczaili, że 1 procent trzeba komuś dać, a najlepiej na zwierzaki. I jak tylko dostaję wolną rękę do wpisania numeru OPP to ZEA jest jedną z tych częściej wpisywanych :-). Quote
Tola Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 14 minut temu, Sara2011 napisał: Ja też chętnie przekażę 1% na Fundację ZEA. Mam tylko pytanie, bo wszystkie programy które ściągam z neta mają już na sztywno wpisany cel na 1% i nie można tego zmienić. Skąd można pobrać program aby nie było uzupełnionego celu na jaki przekazać 1%? Bardzo Ci dziękuję Może spróbuj tutaj https://www.e-pity.pl/pobierz_darmowy_program/ 3 minuty temu, AlfaLS napisał: Najlepszy i bez wpisanej OPP jest na stronie Ministerstwa Finansów - zakładka formularze. Od lat z niego korzystam bo tam nie "podpowiadają" komu dać ten 1 %. Ze Szczecina też będzie kilka wpłat dla fundacji ZEA :-). Od kilku lat rozliczam pity i ludzie się już przyzwyczaili, że 1 procent trzeba komuś dać, a najlepiej na zwierzaki. I jak tylko dostaję wolną rękę do wpisania numeru OPP to ZEA jest jedną z tych częściej wpisywanych :-). Cieszę sie ogromnie i również bardzo dziękuję Quote
elik Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Kolejne zapytanie o kotki z ogłoszenia w OLX na Kraków. To już chyba dziesiąte... Czy z tego będzie adopcja ??? Quote
Tola Posted February 18, 2017 Author Posted February 18, 2017 Dnia 12.02.2017 o 18:50, terra napisał: No rzeczywiście, ale ze mnie gapa Ogłoszę Maję. Dziękuję bardzo :) Maja juz po sterylce, wszystko ok :) Quote
Tola Posted February 18, 2017 Author Posted February 18, 2017 Dnia 15.02.2017 o 11:33, elik napisał: Kolejne zapytanie o kotki z ogłoszenia w OLX na Kraków. To już chyba dziesiąte... Czy z tego będzie adopcja ??? mam sporo telefonów z Krakowa, ale na razie domku dla jakiegoś kota nie będzie :( Quote
Tola Posted February 18, 2017 Author Posted February 18, 2017 Czy ktoś pamięta Szarlotkę? Żyła w tym samym mieszkaniu, co Maurycy Alaskan, była wychudzona, zaniedbana... Teraz zrobiła się z niej taka dama - mija rok do wyjazdu do własnego domu :) I jeszcze Trojka po sterylizacji w DS w Krakowie 1 Quote
terra Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 4 godziny temu, Tola napisał: Czy ktoś pamięta Szarlotkę? Żyła w tym samym mieszkaniu, co Maurycy Alaskan, była wychudzona, zaniedbana... Teraz zrobiła się z niej taka dama - mija rok do wyjazdu do własnego domu :) I jeszcze Trojka po sterylizacji w DS w Krakowie Jakie szczęśliwe ślicznotki :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Zapraszamy na bazarek dla kolejnych biedaków z zamosjkiego schroniska Quote
Tola Posted February 21, 2017 Author Posted February 21, 2017 Przypominam jeszcze Trojeczkę, która tak wyglądała, tak wyglądała, jak TZ przyniósł do domu ponad rok temu. A teraz to piękna panna - tutaj z rezydentką Quote
Tola Posted February 21, 2017 Author Posted February 21, 2017 Nie ma już małych kociaków - wszystkie w nowych domach! O Luizkę to mialam ponad 10 telefonów! Havanka, terra, elik - bardzo Wam kochane dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Na dom wciąż czeka Białasek (Ptyś) - w gabinecie, Pralinka (Lukrecja) w dt, Maja - w dt (miała w ubiegłym tygodniu sterylizację). No nasz nowy nabytek - Bajka, ok. roczna koteczka, bardzo przytulaśna; dzisiaj miała sterylkę. 1 Quote
Tola Posted February 21, 2017 Author Posted February 21, 2017 A my wczoraj mieliśmy rocznicę - 10 lat temu TZ przywiózł Zulę z zamojskiego schroniska. 1 Quote
sonia71 Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 mam do oddania ok 2,5 kg karmy (w opakowaniu 3kg) BRIT ADULT small breed lamb&rice czyli malutkie kulki ,opakowanie nowe otworzone w styczniu. wyślę pocztą (kurierem nie)dla potrzebujących zamojskich psiaków obojętnie gdzie przebywają ,szkoda żeby się zmarnowała. poprzekazujcie sobie nawzajem ,może ktoś skorzysta. Quote
Anecik Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 13 godzin temu, Tola napisał: A my wczoraj mieliśmy rocznicę - 10 lat temu TZ przywiózł Zulę z zamojskiego schroniska. Zulce zdrówka ..........ale moja kocia ulubienica CUDNA :) 1 Quote
Poker Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Kolejnych 10 ,lat w zdrowiu życzę Zulce. 1 Quote
Tola Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 5 godzin temu, Poker napisał: Kolejnych 10 ,lat w zdrowiu życzę Zulce. Dziękujemy, zdrowie najważniejsze - Zulka ma 15 lat Quote
Poker Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 10 minut temu, Tola napisał: Dziękujemy, zdrowie najważniejsze - Zulka ma 15 lat ładny wiek, starsza od naszego Dolarka o rok. Quote
Recommended Posts