Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie smutny film :( Popłakałam się. To pewnie historia wielu naszych biedaków  gif%2B%2Bp%25C5%2582acz.gif

Do pewnego momentu odczytywałam to jako historię córeczki rozwiedzionych rodziców, bo i tak w ludzkim życiu niestety bywa :(

Posted

Smutna historia psiego dziecka ,które tak jak ludzkie wymaga opieki,uwagi i miłości.Mam tylko nadzieję,że tego rodzaju filmy uświadomią niektórym "właścicielom" jakimi są nieodpowiedzialnymi idiotami

Posted

Witam,melduję się z Opola:) Udało mi się w końcu zalogować. Jeżeli chodzi i wizytę p/a w Opolu to możemy się dogadywać:)

Zobaczyłam tę sunię pod garażami i już wiem,że dzisiaj mam noc z głowy:(  Jak jej pomóc? 

Deklaracji chyba nie nazbieramy,jakby jakaś miejscówka się trafiła....

Posted

No nie mogę !!! kado we własnej osobie  :)   Próbować trzeba. Kapnę groszem.

Niesamowity film. Twórca powinien dostać nagrodę.

• Upvote 1
Posted
11 godzin temu, kado napisał:

Witam,melduję się z Opola:) Udało mi się w końcu zalogować. Jeżeli chodzi i wizytę p/a w Opolu to możemy się dogadywać:)

Zobaczyłam tę sunię pod garażami i już wiem,że dzisiaj mam noc z głowy:(  Jak jej pomóc? 

Deklaracji chyba nie nazbieramy,jakby jakaś miejscówka się trafiła....

Witaj Kado ! Nie mogę wysłać pw. Proszę, wyczyść skrzyneczkę.

Posted
6 godzin temu, Havanka napisał:

Witaj Kado ! Nie mogę wysłać pw. Proszę, wyczyść skrzyneczkę.

Odgruzowałam. Przepraszam,ale udało mi się zalogować po bardzo długim czasie,muszę teraz to wszystko ogarnąć.

Posted
1 godzinę temu, kado napisał:

Odgruzowałam. Przepraszam,ale udało mi się zalogować po bardzo długim czasie,muszę teraz to wszystko ogarnąć.

Dziękuję, ale wiem, ze już jesteś po rozmowie z Tolą. Fajnie, ze wracasz na dogo !

Posted
10 minut temu, Gabi79 napisał:

Niestety, chyba tak.

Tola jest teraz na urlopie.

Biedactwo, ale czy na pewno tam jest ? Ale to pewnie dopiero Tola jak wróci z urlopu będzie wiedziała.

Posted
17 minut temu, elik napisał:

Biedactwo, ale czy na pewno tam jest ? Ale to pewnie dopiero Tola jak wróci z urlopu będzie wiedziała.

Elu, Tola ma nr do Pani, która jest tam na miejscu i pewnie wie, czy sunia nadal tam jest.

Posted
O 3.08.2016 o 18:10, kado napisał:

Rozmawiałam dzisiaj z potencjalnym DS . Wstępnie jesteśmy umówieni na wizytę p/a po 15 sierpnia.

Trzymajcie kciuki:)

Witaj kado na zamojskim wątku, bardzo dziękuję za rozmowę, trzymam kciuki za wizytę!

O 3.08.2016 o 19:20, Gabi79 napisał:

Elu, Tola ma nr do Pani, która jest tam na miejscu i pewnie wie, czy sunia nadal tam jest.

Suni chyba nie ma :(

Panią jeszcze z wyjazdu prosiłam o kontakt, obiecała podejść i zrobić suni lepsze zdjęcia, ale do dzisiaj nie odezwała się.

Jutro tam podjadę.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Witaj kado na zamojskim wątku, bardzo dziękuję za rozmowę, trzymam kciuki za wizytę!

Suni chyba nie ma :(

Panią jeszcze z wyjazdu prosiłam o kontakt, obiecała podejść i zrobić suni lepsze zdjęcia, ale do dzisiaj nie odezwała się.

Jutro tam podjadę.

Kurcze :( Nieraz psiaki miesiącami koczują w jednym miejscu i ratunek nie nadchodzi, a tu gdy pojawiła się szansa, sunia zniknęła :( A może tylko Pani zapodziała gdzieś Twój nr telefonu. Oby tak było !

Koteczka ma się super :)

Posted
28 minut temu, elik napisał:

Kurcze :( Nieraz psiaki miesiącami koczują w jednym miejscu i ratunek nie nadchodzi, a tu gdy pojawiła się szansa, sunia zniknęła :( A może tylko Pani zapodziała gdzieś Twój nr telefonu. Oby tak było !

Koteczka ma się super :)

Jak zapodziała mój, to ma nr Tz - myślę, ze suczki tam nie ma, ale jutro spróbuje się dowiedzieć więcej.

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Jak zapodziała mój, to ma nr Tz - myślę, ze suczki tam nie ma, ale jutro spróbuje się dowiedzieć więcej.

Będę niecierpliwie czekała na wiadomość.