b-b Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 31 minut temu, b-b napisał: Aneta to...wymyślaczka ;) To było w dobrym tego słowa znaczeniu :) 26 minut temu, anecik napisał: Wymyślaczka, nie wymyslaczka ale jak Pan jest taki miły i raz na jakiś czas pojechałby do Zamościa, a mąż Hani odebrałby psiaki ode mnie to mamy połowę kosztów. Warto na przyszłość przemyśleć :) Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 Trochę humorków nie przeszkadza, wybaczysz jej Tym rożni się własny domek od schroniskowego boksu, ze mozna mieć humorki A Funia byłaby do tej pory weteranka w schronie zamojski, gdyby nie Ty! Quote
Anecik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 4 minuty temu, b-b napisał: To było w dobrym tego słowa znaczeniu :) Wiem Bogdusiu :) Przecież wiem . Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 6 minut temu, b-b napisał: To było w dobrym tego słowa znaczeniu :) No pewnie, wszystko to zbliza psiaki do wyjscia ze schronu i własnych domków Quote
Bogusik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Dziękuję Tolu za telefon do p.Bogdana.Jak odpowiedział na mój apel w sprawie transportu Karinki i napisał,że gratis,to też nie chciałam wierzyć.Napisałam,że to chyba niemożliwe,że za darmo? Odpowiedział: Oczywiście, ze pomoc byłaby i będzie zawsze w gratisie. To jest bardziej misja niż chęć zarobku. Kochani,cuda się zdarzają :) Quote
Anecik Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 46 minut temu, Bogusik napisał: Dziękuję Tolu za telefon do p.Bogdana.Jak odpowiedział na mój apel w sprawie transportu Karinki i napisał,że gratis,to też nie chciałam wierzyć.Napisałam,że to chyba niemożliwe,że za darmo? Odpowiedział: Oczywiście, ze pomoc byłaby i będzie zawsze w gratisie. To jest bardziej misja niż chęć zarobku. Kochani,cuda się zdarzają :) P. Bogdan rzeczywiście jest Psiolubem. Nawet mamy 1 wspólnego znajomego na FB Quote
b-b Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Oby ta dobra passa dla zwierzaków trwała jak najdłużej i jak najwięcej takich ludzi jak pan Bogdan stawało na ich drodze do lepszego życia! Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Codziennie zaglądam do Was, ale dzisiaj normalnie prawie spadłam z krzeseła! tu się jakieś czary dziejom ludziska! :) Kibicuje Wam i trzymam kciuki za wszelakie działania, a P. Bogdana trzeba koniecznie sklonować ;) Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Ciekawe czy Czekoladka miała sterylkę? Jutro się pewnie dowiemy od Toli. Quote
Anula Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 12 minut temu, anecik napisał: Ciekawe czy Czekoladka miała sterylkę? Jutro się pewnie dowiemy od Toli. Czekoladka będzie miała sterylkę w poniedziałek. Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 10 minut temu, Anula napisał: Czekoladka będzie miała sterylkę w poniedziałek. Czyli jednak. Dzięki Anulo za info :) Quote
b-b Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nie mogę doczekać się relacji Toli z sobotniej wizyty w schronisku. Quote
Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Jutro jak tylko nic mi nie wyskoczy podjadę do schronu. Tymczasem mam zgłoszenie o bezdomnych suczkach - ta mała pojedzie prawdopdobnie do anecik na DT Na pomoc czeka suka z podrośniętymi szczeniakami - wczoraj były 4, dzisiaj został już tylko jeden - tez suczka :( Matka i córka śpią w wykopanym w polu dołku, a u nas chłodno, pada :( Dzwoniłam do Murki, na razie nie ma miejsca, może jak Kejla pojedzie do domu to coś się zwolni... Ale tak dzisiaj rozmawiałam z anecik i uświadomiła mi, ze koszt za 2 suczki to 600 zł/mies. - kwota ogromna, żadnych deklaracji, nawet jak fundacja dopłaci do każdej dziewczyny to nie damy rady utrzymać ich w hoteliku dłużej niż 2 miesiące :( :( :( Suczki jak na razie mają cały czas pod górkę; nie są malutkie, bez specjalnej urody, czarne, czyżby od początku skazane na straszny los Niedługo może zacząć się cieczka u młodszej.... Nie mogę przestać o nich myśleć, ale na razie nic nie przychodzi mi do głowy :( :( Żeby chociaż znależć jakiś dom dla szczeniaka, byłoby łatwiej Quote
Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Dzisiaj przywiezliśmy z TZ młodziutką 4 mies. koteczkę, od paru dni błąkała się przy ulicy. Kotka dostał na imię Alicja, jest bardzo przytulasna, grzeczniutka; po przebadaniu, odrobaczeniu będziemy szukać jej nowego domu. Quote
Poker Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Serce pęka jak się patrzy na tyle nieszczęść. A malutka trikolorka jest cudna. Quote
Anula Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Maurycy jest cudny no i przeniósł się na kanapę.A nie pisałam,że dla Maurycego potrzebny jest czas.Śliczności. Quote
Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Spróbuję zawalczyć o lepszy los dla mamy i córci, załozę wątek :( Quote
Alaskan malamutte Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 13 minut temu, Anula napisał: .A nie pisałam,że dla Maurycego potrzebny jest czas.Śliczności. Święte słowa! Czas, spokój i cierpliwość. Coraz częściej leży na kanapie albo na dywanie, mruczy przy głaskaniu czy szczotkowaniu. Zasyczał na Kazana, ale już nie spakował się do walizki.. Z kuwetą też powoli ogarniamy sprawę. Kazan nie ma morderczych instynktów wobec Maurycego, nawet merda ogonem, interesuje go wyłącznie kocie jedzonko . I z tym musimy sobie jakoś poradzić... Quote
Alaskan malamutte Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 7 minut temu, Tola napisał: Spróbuję zawalczyć o lepszy los dla mamy i córci, załozę wątek :( Pomogę, dam po 20 zł stałej deklaracji na każdą dziewczynkę . Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 21 minut temu, Tola napisał: Spróbuję zawalczyć o lepszy los dla mamy i córci, załozę wątek :( Też dam po 10 zł na każdą. Quote
b-b Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Szkoda, że czarne psiaki nie mają powodzenia :( Quote
Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 37 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Pomogę, dam po 20 zł stałej deklaracji na każdą dziewczynkę . 23 minut temu, anecik napisał: Też dam po 10 zł na każdą. Dziękuję kochane - juz wklejam link do wątku. Mam nadzieję, ze zdążymy... Quote
agat21 Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nutusia poszukuje dla jakichś znajomych szczeniorki do 4 miesięcy... Quote
agat21 Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Dla sunieczek po 10 zł ode mnie - więcej nie dam rady, chyba że któryś inny mój deklarowicz pójdzie do domu Quote
Recommended Posts