Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, Bogusik napisał:

Właśnie,ze nie mam :( Tam mam tylko te.które na wcześniejszym forum dodałam jako "śledź ten temat" a jest ich tylko 5 Musi być jakaś opcja by wejść na te wszystkie tematy,w których brałam udział,ale nie wiem gdzie...

Nie mam już siły dzisiaj rozgryzać to nowe forum.

Mam nadzieję, że uda Ci się odnaleźć  swoje wątki.

Posted
9 godzin temu, Bogusik napisał:

Właśnie,ze nie mam :( Tam mam tylko te.które na wcześniejszym forum dodałam jako "śledź ten temat" a jest ich tylko 5 Musi być jakaś opcja by wejść na te wszystkie tematy,w których brałam udział,ale nie wiem gdzie...

Kliknij w lewym górnym rogu "aktywność" i "moje kanały aktywności" lub obserwowane.

Może tak się uda.

Posted
12 godzin temu, Bogusik napisał:

Bogduniu nie wiem.Jak odnalazłam te dwa wątki na stronie głównej i się wpisałam,to chociaż mam powiadomienia o nowych postach... Reszta,to czarna magia.... :(

Bogusiu klikasz w PROFIL. Na czarnym pasku u góry  MOJA AKTYWNOŚĆ  i tam po lewej stronie są  TEMATY I POSTY.  tam teraz to wszystko jest :)

Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Bogusiu klikasz w PROFIL. Na czarnym pasku u góry  MOJA AKTYWNOŚĆ  i tam po lewej stronie są  TEMATY I POSTY.  tam teraz to wszystko jest :)

Dziękuję Bogduniu ale jak kliknę w tematy to mam tylko te które założyłam wątki,a jak w posty,to tylko same posty gdzie pisałam.Nadal nie moge nic znaleźć...

Posted
2 godziny temu, Bogusik napisał:

Dziękuję Bogduniu ale jak kliknę w tematy to mam tylko te które założyłam wątki,a jak w posty,to tylko same posty gdzie pisałam.Nadal nie moge nic znaleźć...

Bo w POSTACH niestety trzeba szukać po tematach w jakich się pisało.

Niestety jeszcze tego NOWEGO nie ogarniam.

Posted
37 minut temu, Tola napisał:

Pozdrowienia od Dixie vel Szyszki z Warszawy :)

568ceee251f7b_dixievelszyszka.jpg.ff4c3c

Dixi już zaakceptowała swój nowy dom. Ma własne łóżeczko i zapewne pełny brzuszek. Powodzenia maluszku !

Posted

Same dobre zdarzenia w tym nowym Roku - oby było ich jak najwięcej!

A ja mam kolejną - w sobotę do swojego nowego, wspólnego domciu w Warszawie jedzie Balbinka i jej brat Ptysio.

Rodzina przyjeżdza po nich osobiście, bo nie może się doczekać (transport miałabym dopiero na 22.01 )

Balbinka jest po sterylizacji, Ptysio po kastracji, wszystko jest ok.

Rodzinka zadzwoniła po Alpinkę, ale ponieważ kocia już domna, to zdecydowali się na podobną Balbinkę, a po informacji, ze jest braciszek - i na Ptysia :)

V__E51A.jpg.16792177db543156d0294eb2e166

P1190837.jpg.aecacdd9f4f580996e37888634d

Posted
14 godzin temu, Havanka napisał:

Napatrzeć się nie mogę i tak się cieszę, ze ma już swoje kolana na własność,własną miskę, domek i... rower !

Tak właśnie był moja Mysia [*], az mi się łezka w oku zakręciła...

Posted

Alpinka to szczęściara!!!

Cd. dobrych wiadomości :)

Były pozdrowienia z domku  Dixie, teraz czas na Pixie - koteczka nazywa się teraz Milka, jest mniej energiczna od siostrzyczki, uwielbia się przytulać!

V__0C60.jpg.2bb12c440502ccfb1300f57e5ab9

V__CCDE.jpg.0602d22a494b5553a04a656096fc

Posted

Druga dobra informacja dotyczy Bezy - sunia zostaje na zawsze w dt!

Rodzina doszła do wniosku, ze ze swoimi lękami Beza nie ma na razie szans na dobra adopcję; dt zaakceptował zachowania Bezy, suczka powolutku otwiera się.

ZEA pokryje koszt sterylizacji malutkiej.

Havanka - bardzo dziękuję za ogłoszenia!

ac54a1240baaee39med.jpg

Posted

Bardzo się cieszę z domku Bezy. Zapewne przeżyłaby  traumę przy kolejnej zmianie domu. Cieszy też fakt, że obecni opiekunowie zatrzymali ją własnie dlatego, by zaoszczędzić jej strachu przed nieznanym. mam nadzieję, że sunia będzie już zawsze szczęśliwa i bezpieczna.

Pixi - Milka, to taka prawdziwa kotka; leniwa, przytulaśna i zapewne wielki śpioch. Mileczko, nie rezygnuj ze swoich przyjemności i bądź juz tylko szczęśliwa !

Posted

Tyle tu dobrych nowin z nowych domków! Jak fajnie oglądać zdjęcia futrzaczków juz bezpiecznych i szczęśliwych! :)

Kochane, naprawdę porządny kawał dobrej roboty! :)