b-b Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 5 minut temu, Bogusik napisał: Właśnie,ze nie mam :( Tam mam tylko te.które na wcześniejszym forum dodałam jako "śledź ten temat" a jest ich tylko 5 Musi być jakaś opcja by wejść na te wszystkie tematy,w których brałam udział,ale nie wiem gdzie... Nie mam już siły dzisiaj rozgryzać to nowe forum. Mam nadzieję, że uda Ci się odnaleźć swoje wątki. Quote
terra Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 9 godzin temu, Bogusik napisał: Właśnie,ze nie mam :( Tam mam tylko te.które na wcześniejszym forum dodałam jako "śledź ten temat" a jest ich tylko 5 Musi być jakaś opcja by wejść na te wszystkie tematy,w których brałam udział,ale nie wiem gdzie... Kliknij w lewym górnym rogu "aktywność" i "moje kanały aktywności" lub obserwowane. Może tak się uda. Quote
b-b Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 12 godzin temu, Bogusik napisał: Bogduniu nie wiem.Jak odnalazłam te dwa wątki na stronie głównej i się wpisałam,to chociaż mam powiadomienia o nowych postach... Reszta,to czarna magia.... :( Bogusiu klikasz w PROFIL. Na czarnym pasku u góry MOJA AKTYWNOŚĆ i tam po lewej stronie są TEMATY I POSTY. tam teraz to wszystko jest :) Quote
Bogusik Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1 godzinę temu, b-b napisał: Bogusiu klikasz w PROFIL. Na czarnym pasku u góry MOJA AKTYWNOŚĆ i tam po lewej stronie są TEMATY I POSTY. tam teraz to wszystko jest :) Dziękuję Bogduniu ale jak kliknę w tematy to mam tylko te które założyłam wątki,a jak w posty,to tylko same posty gdzie pisałam.Nadal nie moge nic znaleźć... Quote
Havanka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Zapraszam wszystkich na bazarek kilometrowy z pisanką, dla 3 psiaczków: Nie wiem dlaczego po wstawieniu linka do bazarku, otwiera mi się cała ramka ? Quote
b-b Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 2 godziny temu, Bogusik napisał: Dziękuję Bogduniu ale jak kliknę w tematy to mam tylko te które założyłam wątki,a jak w posty,to tylko same posty gdzie pisałam.Nadal nie moge nic znaleźć... Bo w POSTACH niestety trzeba szukać po tematach w jakich się pisało. Niestety jeszcze tego NOWEGO nie ogarniam. Quote
Tola Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 22 godzin temu, mar.gajko napisał: A ta bez łapki to jaka? Coś wiemy? Info o suni na razie tutaj: Quote
Tola Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Pozdrowienia od Dixie vel Szyszki z Warszawy :) Quote
Gabi79 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Szyszka prześliczna. Jesli chodzi o sunie bez łapki będzie miała swój watek jak trafi do BDT Quote
Havanka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 37 minut temu, Tola napisał: Pozdrowienia od Dixie vel Szyszki z Warszawy :) Dixi już zaakceptowała swój nowy dom. Ma własne łóżeczko i zapewne pełny brzuszek. Powodzenia maluszku ! Quote
Bogusik Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Kochani,założyłam jakoś wątek kudłaczkowi i serdecznie zapraszam! Quote
Tola Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Same dobre zdarzenia w tym nowym Roku - oby było ich jak najwięcej! A ja mam kolejną - w sobotę do swojego nowego, wspólnego domciu w Warszawie jedzie Balbinka i jej brat Ptysio. Rodzina przyjeżdza po nich osobiście, bo nie może się doczekać (transport miałabym dopiero na 22.01 ) Balbinka jest po sterylizacji, Ptysio po kastracji, wszystko jest ok. Rodzinka zadzwoniła po Alpinkę, ale ponieważ kocia już domna, to zdecydowali się na podobną Balbinkę, a po informacji, ze jest braciszek - i na Ptysia :) Quote
Havanka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Brawo ! Balbince będzie raźniej z braciszkiem, no i dobrze to świadczy o opiekunach. Powodzenia maluszki ! Quote
Alaskan malamutte Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Alpinka pozdrawia :-)). Jest uwielbiana przez mojego syna, chodzi za nim krok w krok. Oczywiscie spi tez zawsze na jego kolankach albo na jego koszulce. To była młlość od pierwszego wejrzenia . 1 Quote
Havanka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Napatrzeć się nie mogę i tak się cieszę, ze ma już swoje kolana na własność,własną miskę, domek i... rower ! 1 Quote
terra Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Cudowne zdjęcia i wieści. Kociaczki, powodzenia Quote
malagos Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 14 godzin temu, Havanka napisał: Napatrzeć się nie mogę i tak się cieszę, ze ma już swoje kolana na własność,własną miskę, domek i... rower ! Tak właśnie był moja Mysia [*], az mi się łezka w oku zakręciła... Quote
Tola Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Alpinka to szczęściara!!! Cd. dobrych wiadomości :) Były pozdrowienia z domku Dixie, teraz czas na Pixie - koteczka nazywa się teraz Milka, jest mniej energiczna od siostrzyczki, uwielbia się przytulać! Quote
Tola Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Druga dobra informacja dotyczy Bezy - sunia zostaje na zawsze w dt! Rodzina doszła do wniosku, ze ze swoimi lękami Beza nie ma na razie szans na dobra adopcję; dt zaakceptował zachowania Bezy, suczka powolutku otwiera się. ZEA pokryje koszt sterylizacji malutkiej. Havanka - bardzo dziękuję za ogłoszenia! Quote
Havanka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Bardzo się cieszę z domku Bezy. Zapewne przeżyłaby traumę przy kolejnej zmianie domu. Cieszy też fakt, że obecni opiekunowie zatrzymali ją własnie dlatego, by zaoszczędzić jej strachu przed nieznanym. mam nadzieję, że sunia będzie już zawsze szczęśliwa i bezpieczna. Pixi - Milka, to taka prawdziwa kotka; leniwa, przytulaśna i zapewne wielki śpioch. Mileczko, nie rezygnuj ze swoich przyjemności i bądź juz tylko szczęśliwa ! Quote
terra Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Śliczna Pixunia-Milunia. Powodzenia maleńka. Trzymam mocno kciuki za Bezunię, żeby jak najszybciej odnalazła spokój w swoim domku. Quote
Bogusik Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Tyle tu dobrych nowin z nowych domków! Jak fajnie oglądać zdjęcia futrzaczków juz bezpiecznych i szczęśliwych! :) Kochane, naprawdę porządny kawał dobrej roboty! :) Quote
b-b Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Wspaniale, że kolejne zwierzaki mają swoje kochające domki :) Quote
Tyśka) Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 19 godzin temu, b-b napisał: Wspaniale, że kolejne zwierzaki mają swoje kochające domki :) Ja też się mocno cieszę. Odwalacie kawał wspaniałej roboty! Quote
Recommended Posts