Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.11.2024 o 22:23, Tola napisał:

Dnia 20.11.2024 o 19:39, Tola napisał:

Z bazarku Mazowszanki wpłynęło 405 zł,na wyróżnienie kotów zostało 87,39 zł.

Posted
Dnia 20.01.2025 o 11:49, Nesiowata napisał:

Jo 37 znów nie może pisać ale zaprasza na bazarek transportowy dla jednej z suniek

Posted

Jak wszystko pójdzie  dobrze, to jutro około 10.00 TZ zabiera te  3 suczki ze wsi i przekazuje je w Zwierzyńcu Murce. Dalej do Niska dziewczyny jadą z Kasią. W Nisku sunia od Poker przesiada się do psiobusa  Arka, TZa anecik i jadą do hoteliku. Wszystko zaplanowane i przygotowane, żeby tylko facet nie zmienił zdania. Prosimy o kciuki.                                                                Bardzo prosimy o pomoc w zebraniu kwoty, potrzebnej na opłacenie transportu suczki pod opieką Poker do hoteliku anecik, bo w tym wypadku liczy się czas. 

• Like 3
Posted

Dam jutro znać, jak suczki będą w aucie. Szeleczki,smycze i obróżki przygotowane ( z zapasów od Nesiowata). Dla tej krótkowłosej podaję płaszczyk.

IMG-20250120-WA0005.jpg

• Like 1
Posted
                    Wszelka modlitwa za istotki   zapraszam na kramik
nie mam nic grosza zeby dołożyć to chociaż bazarcio 
  • Like 1
Posted

Dogo jednak jeszcze szwankuje, nie zawsze mogę pisać pod zacytowanym tekstem. Dziękuję Ci Terra, że czuwasz. W moich  ogłoszeniach kotów też już skończył się czas promowania, te czekam na promocję, może wtedy cis podziałam. Wczoraj za resztę funduszy z bazarku Mazowszanki wyróżnikami te dwa najnowsze ogłoszenia ogłuszenia.od Alaskan, wieczorem wrzucę rodzliczenie. 

Posted

Super, śliczne sunie. powodzenia malutkie.
Wstawiajcie proszę linki do wątków suniek / jak już będa gotowe/ bo wyszukiwarka na dogo dalej nie działa.

• Like 1
Posted
Dnia 21.01.2025 o 19:05, Alaskan malamutte napisał:

Nie można. Tylko swoje. Ja mam 40% Wypromowałam ogłoszenie Nuri

Bardzo dziękuję. Ile mam Ci przelać?