Tola Posted December 24, 2022 Author Posted December 24, 2022 Dnia 23.12.2022 o 20:15, Alaskan malamutte napisał: Do Anecik jedzie Masza. Kira juz tam jest. Do Szajki Szarego Wilka jedzie Azja, sunia w typie husky. I zmieszczą się chyba jeszcze dwie suczki ze schroniska, rozmawiałam z Aska7- czyli ta mała puchatka i ruda chuda sunia. 1 Quote
Tola Posted December 24, 2022 Author Posted December 24, 2022 Bardzo się cieszę, że znowu parę psów Nowy Rok rozpocznie poza schroniskiem💙💙💙. A ja mam jeszcze jedna wspaniałą wiadomość - zgłosiła się pani z okolic Zamościa , technik weterynarii, która chce zaopiekować się tym niewidomym staruszkiem, który w środę ma operację.💙💙 Dla mnie to kolejny cud, bardzo się cieszę, nie wiem co dalej, ale zaraz po operacji staruszek być może będzie miał opiekę.💙💙 9 2 Quote
Aska7 Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Ja już bym zniosła to sprzątanie, gotowanie, NIK i najazd Hunów, byle takie cuda zdarzały się z raz na miesiąc chociaż 😝 7 Quote
Moli@ Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Dnia 2.12.2022 o 10:14, Moli@ napisał: Jaaga, podaj na pw numer konta..., kupimy od Ciebie tablety - CARDISURE 2,5mg - 10listków (100tab) = 200zł 🙂 My zapłacimy za tabletki, będą dla Czakusia a jaanna019 kupi na tą kwotę, naszym psiakom karmę. Wszyscy zadowoleni. Nie pisałam wcześniej..., musiałam uzgodnić z osobą odpowiedzialną za chłopaka. Czako jest u nas w BDT W Białym CARDISURE 2,5mg jest tańsze 16zł listek sprawdziłam...ale Czako dostał tablety CARDISURE od dogomaniaków, wspierany jest karmą hepatic..., suplementami. Każdemu może się zdarzyć taka "wpadka" Przyjechały dziś tablety dla Czako od Jaaga CARDISURE 2,5mg - 79tab - 158zł / 27.12. (przelew ) + CARDISURE 1,25mg - 38 tab 1 Quote
Poker Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 I znowu HURAAAAAAAAAAAA. Pani Agnieszka, która adoptowała ode mnie Dunię w 2009 r podjęła się transportu Rudaski od Anecik do Wrocławia. Mało , że za darmochę, to jeszcze dziękowała, że może zrobić coś dla psich biedaków. Nie mówiąc o tym, że 13 lat wpłaca co miesiąc na moje konto 20 zł na psiaki. Dunia * odeszła w lipcu 2022 :(. Była cudowna. Uwielbialiśmy ją, a dla pani Agnieszki była psem jej życia. Na razie jeszcze nie dojrzała do wzięcia kolejnego psa. 4 Quote
Nadziejka Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 09:39, Poker napisał: I znowu HURAAAAAAAAAAAA. Pani Agnieszka, która adoptowała ode mnie Dunię w 2009 r podjęła się transportu Rudaski od Anecik do Wrocławia. Mało , że za darmochę, to jeszcze dziękowała, że może zrobić coś dla psich biedaków. Nie mówiąc o tym, że 13 lat wpłaca co miesiąc na moje konto 20 zł na psiaki. Dunia * odeszła w lipcu 2022 :(. Była cudowna. Uwielbialiśmy ją, a dla pani Agnieszki była psem jej życia. Na razie jeszcze nie dojrzała do wzięcia kolejnego psa. ❤️❤️🍀 Sciskam za wszystko mocno mocno a to ta malenka rudunia jedzie pod Ciociną opiekę? Quote
Nadziejka Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 wszelka modlitwa za wszystkie i za tego bidunia .duzego.. Dnia 22.12.2022 o 23:00, Nadziejka napisał: 😪 .... Quote
Ewa Marta Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 09:39, Poker napisał: I znowu HURAAAAAAAAAAAA. Pani Agnieszka, która adoptowała ode mnie Dunię w 2009 r podjęła się transportu Rudaski od Anecik do Wrocławia. Mało , że za darmochę, to jeszcze dziękowała, że może zrobić coś dla psich biedaków. Nie mówiąc o tym, że 13 lat wpłaca co miesiąc na moje konto 20 zł na psiaki. Dunia * odeszła w lipcu 2022 :(. Była cudowna. Uwielbialiśmy ją, a dla pani Agnieszki była psem jej życia. Na razie jeszcze nie dojrzała do wzięcia kolejnego psa. Wspaniała wiadomość 🙂 Quote
Tianku Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Może ktoś się skusi na urodzinową kawkę i ciacho? Zapraszam 👉 kLIK 1 Quote
Tola Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 09:39, Poker napisał: I znowu HURAAAAAAAAAAAA. Pani Agnieszka, która adoptowała ode mnie Dunię w 2009 r podjęła się transportu Rudaski od Anecik do Wrocławia. Mało , że za darmochę, to jeszcze dziękowała, że może zrobić coś dla psich biedaków. Nie mówiąc o tym, że 13 lat wpłaca co miesiąc na moje konto 20 zł na psiaki. Dunia * odeszła w lipcu 2022 :(. Była cudowna. Uwielbialiśmy ją, a dla pani Agnieszki była psem jej życia. Na razie jeszcze nie dojrzała do wzięcia kolejnego psa. Wspaniała wiadomość, zawsze najważniejszy jest ten łańcuszek dobrych serc💙💙💙💙💙💙 Quote
Tola Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dnia 28.12.2022 o 14:28, Tianku napisał: Może ktoś się skusi na urodzinową kawkę i ciacho? Zapraszam 👉 kLIK Bardzo dziękuję, już pobiegłam na urodziny, będę zapraszać☕🍰☕🍰 1 Quote
Tola Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Święta, święta i po świętach... 🎄💙Dostaliśmy sporo życzeń i świątecznych zdjęć od byłych podopiecznych, wszystkie wzruszają, cieszą, bo to najcudowniejsze opowieści o tym, jak nowi opiekunowie kochają swoje zwierzaki. Szczęście tych zwierzaków to też zasługa dogomaniaków. Lola vel Luna, w 2018 roku była wraz z mamą w naszym kojcu, nie miały swojego wątku, tutaj na zamojskim pokazywałam obie dziewczyny. Lola w chwili adopcji ważyła 13 kg, teraz waży 25 kg, mieszka w Warszawie.💙 Lola u nas Lola vel Luna świątecznie 2 Quote
Tola Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Jeszcze Magnus, znaleziony na Rynku Nowego Miasta w Zamościu w ubiegłym roku, przebywał w Dt pod Zamościem, zamieszkał w Szczecinie💙🎄💙 Też nie miał swojego wątku, był pokazywany tylko na zamojskim. Quote
Tola Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 I jeszcze Ika, też była w DT w Zamościu - mała, drobniutka, chudziutka suczka, parę lat temu pojechała do Opola, teraz ze zdjęcia patrzy na mnie psia dama. Nie wiem ile to lat temu, Martusia kado robiła wizytę, może pamięta. Ika tez nie miała swojego wątku. Quote
Tola Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Dzisiaj przyszła paczka 30 kg od Poker min. kontenerek, kuwety, poduszki, kocyki, ściereczki - bardzo dziękuję w imieniu obu kocich Dt💐💐 2 1 Quote
Tola Posted December 29, 2022 Author Posted December 29, 2022 Dnia 29.12.2022 o 00:32, Poker napisał: Ale ekspres. Oby służyło zwierzakom. Już wszystko podzielone, rozwiezione, dziękuję💙 Quote
Tola Posted December 29, 2022 Author Posted December 29, 2022 Mam kolejne dobre informacje - przed świętami odezwała się pani Bogusława z okolic Krakowa w sprawie adopcji Arabiki (wróciła do Jaaga z adopcji do Krakowa). Pani bardzo sympatyczna, rodzina kociarzy, pomagają bezdomnym futrzakom, ankieta już wyoełniona, resztę procedur przeniosłyśmy na "po świętach". W środę jest już umówiona wizyta poadopcyjna i zobaczymy co dalej. Mam nadzieję, że tym razem to będzie odpowiedzialny dom.🏠 3 Quote
Tola Posted December 29, 2022 Author Posted December 29, 2022 Jest też dom w Warszawie zainteresowany Czekoladką, w piątek Jo37 jedzie tam na wizytę, bardzo dziękuję 💙 Miałam bardzo dużo zapytań o kociaki tuż przed świętami, dzwoniło też sporo Ukraińców, wszystko to chyba miały być prezenty świąteczne, bo teraz nikt już ponownie nie zadzwonił. Quote
kado Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Dnia 28.12.2022 o 21:38, Tola napisał: I jeszcze Ika, też była w DT w Zamościu - mała, drobniutka, chudziutka suczka, parę lat temu pojechała do Opola, teraz ze zdjęcia patrzy na mnie psia dama. Nie wiem ile to lat temu, Martusia kado robiła wizytę, może pamięta. Ika tez nie miała swojego wątku. Ło matko i córko kto by to spamietał🤭 Trochę tych wizyt było. Pamiętam psiaczki i ludzi,ale czasowo nie ogarniam😻 Quote
mari23 Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Pokoju, zdrowia i radości na Nowy 2023 Rok Wam z serca życzę ❤️ Oraz wielu Dobrych Ludzi i Dobrych Domków !!! 1 Quote
Isiak Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Oby ten wychudzony belg też znalazł taki cudowny dom... 😥 Quote
Recommended Posts