Tola Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 I jeszcze kolejna informacja - Krzywuś z zamojskiego schroniska, którego zabrała Ewa Wiśniewska, zamieszkał w Szwajcarii:). Przed wyjazdem miał wyczyszczone wszystkie ząbki:) Krzywuś jeszcze w schronisku W nowynm domciu 5 Quote
elik Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Martusiu same wspaniałe wiadomości :) Oby tak dalej :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Matuniu losie moj ale cudnie Toluniu ale cudnie nowe zycie serdunkom iskiereczkom 1 Quote
Tola Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: I jeszcze kolejna informacja - Krzywuś z zamojskiego schroniska, którego zabrała Ewa Wiśniewska, zamieszkał w Szwajcarii:). Przed wyjazdem miał wyczyszczone wszystkie ząbki:) Krzywuś jeszcze w schronisku W nowynm domciu Rozmawiałam przed chwilką z Ewą - okazało się, że Krzywuś po przyjezdzie z zamojskiego schroniska miał nie tylko czyszczone ząbki, ale i wykonane echo serca, bo serduszko ma chore. Do końca życia będzie przyjmował leki. 2 1 Quote
Gabi79 Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 2 godziny temu, Tola napisał: I kolejna szczęściara, która wyjechała dzisiaj do Warszawy - suczka, w schronisku od 2017 roku. Miała jechać jedna z tych 3, które pokazywałam wcześniej, dzisiaj znalazłam je w boksach, ale ostatecznie wybrałyśmy z Pati C tą starszą dziewczynkę. Oba psy już na miejscu:) Cudna sunieczka, jak dobrze, że już poza schroniskiem. A Krzywuś w nowym domu REWELACJA 1 Quote
Tola Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Cudna sunieczka, jak dobrze, że już poza schroniskiem. A Krzywuś w nowym domu REWELACJA Tak, ja też bardzo się cieszę, On ma 10 lat,chore serce - nie miał szans w zamojskim schronisku. Quote
Gabi79 Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 1 minutę temu, Tola napisał: Tak, ja też bardzo się cieszę, On ma 10 lat,chore serce - nie miał szans w zamojskim schronisku. Niestety, jak większość z tych biedaków. Moje skarby mają około 9 lat i zachowują się chwilami, jak szczeniaki, a dla niektórych 5letnie, to już staruszki... Quote
mari23 Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 17 godzin temu, Gabi79 napisał: Cudna sunieczka, jak dobrze, że już poza schroniskiem. A Krzywuś w nowym domu REWELACJA Bardzo się cieszę z adopcji Krzywusia, przesłodki jest! Podobny z buźki do Jaśminka, tylko tamten duży :) ale "chomiczkowe" policzki obaj mają :) Szczęścia, piesku !!!! 2 2 Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 21 godzin temu, Tola napisał: Tak, ja też bardzo się cieszę, On ma 10 lat,chore serce - nie miał szans w zamojskim schronisku. 4 godziny temu, mari23 napisał: Bardzo się cieszę z adopcji Krzywusia, przesłodki jest! Podobny z buźki do Jaśminka, tylko tamten duży :) ale "chomiczkowe" policzki obaj mają :) Szczęścia, piesku !!!! Quote
Tola Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Sunia, która wczoraj wyjechała ze schroniska dostała na imię Fiszka. Agnieszka jest nią zachwycona - weszła jak do siebie, rozdaje buziaki, aportuje, podaje łapkę, a na koniec daje brzuś do głaskania:) No i od razu znalazła wspólny język z pieskiem, który jest już jakiś czas na tymczasie. W schronisku spędziła 4 lata. Zobaczcie sami, jakie to cudo - jedna noc w DT , a tyle radości, taka zmiana:) 8 Quote
Tola Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 23 godziny temu, elik napisał: Martusiu same wspaniałe wiadomości :) Oby tak dalej :) 22 godziny temu, Nadziejka napisał: Matuniu losie moj ale cudnie Toluniu ale cudnie nowe zycie serdunkom iskiereczkom 22 godziny temu, Gabi79 napisał: Cudna sunieczka, jak dobrze, że już poza schroniskiem. A Krzywuś w nowym domu REWELACJA 4 godziny temu, mari23 napisał: Bardzo się cieszę z adopcji Krzywusia, przesłodki jest! Podobny z buźki do Jaśminka, tylko tamten duży :) ale "chomiczkowe" policzki obaj mają :) Szczęścia, piesku !!!! 1 godzinę temu, b-b napisał: Każdy wyjazd ze schroniska cieszy. To jakiś zaczarowany czas - tyle psów wyjechało z zamojskiego schroniska, a już szykuje się kolejny taki wyjazd!!! Ja wiem, że nam wszystkim bardzo pomaga siła, która tutaj jest i ta nasza wiara, ze RAZEM można dokonywać niemożliwego. We wtorek znowu jadę do schroniska, kolejne 3 psy wyjadą już niedługo! 4 Quote
Gabi79 Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Przecudna sunieczka, umaszczeniem przypomina "moją" Tigrunię. Mam nadzieję, że znajdzie najlepszy DS 1 Quote
Tola Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Przecudna sunieczka, umaszczeniem przypomina "moją" Tigrunię. Mam nadzieję, że znajdzie najlepszy DS Ona była Gabrysiu w boksie na końcu schroniska, to już prawie koniec świata, mało kto tam zagląda. To PatiC ją wypatrzyła. 1 Quote
Nadziejka Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 17 minut temu, Tola napisał: Sunia, która wczoraj wyjechała ze schroniska dostała na imię Fiszka. Agnieszka jest nią zachwycona - weszła jak do siebie, rozdaje buziaki, aportuje, podaje łapkę, a na koniec daje brzuś do głaskania:) No i od razu znalazła wspólny język z pieskiem, który jest już jakiś czas na tymczasie. W schronisku spędziła 4 lata. Zobaczcie sami, jakie to cudo - jedna noc w DT , a tyle radości, taka zmiana:) Quote
elik Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 7 minut temu, Tola napisał: We wtorek znowu jadę do schroniska, kolejne 3 psy wyjadą już niedługo! Wielka radość :) :) :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Alez się tutaj dzieje, to aż niesamowite :) A Fiszka jest prześliczna, przeszła ekspresową metamorfozę ♡ 2 Quote
Poker Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Dobry czas nastał dla Zamojszczaków. Ale to głównie zasługa Toli i Alaskan. Bez ich informacji psy nadal siedziałyby niewidzialne dla ludzi. 4 Quote
b-b Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Jak niewiele większości z tych psiaków potrzeba aby pokazać jakie faktycznie są śliczne i mądre. Szkoda tylko ,że moce przerobowe wciąż za małe.... 1 Quote
Tola Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 14 minut temu, Jo37 napisał: Fiszka jest podobna do Hany. To wlaśnie o niej myślałam, jak mówiłam, że w schronisku jest sunia podobna do Hany Quote
mari23 Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 20 godzin temu, Poker napisał: Dobry czas nastał dla Zamojszczaków. Ale to głównie zasługa Toli i Alaskan. Bez ich informacji psy nadal siedziałyby niewidzialne dla ludzi. To prawda - dzięki Toli i Alaskan możemy pomagać tym, których pewnie byśmy nigdy nie zobaczyły. Robią zdjęcia, rezerwują psiaki, pomagają w odbiorze, a do tego.... muszą patrzeć na te, którym się nie udało..... nie jest im łatwo... <3 2 godziny temu, b-b napisał: Jak niewiele większości z tych psiaków potrzeba aby pokazać jakie faktycznie są śliczne i mądre. Szkoda tylko ,że moce przerobowe wciąż za małe.... No właśnie, moce przerobowe wciąż za małe, ogrom psich dramatów przytłacza :( 1 Quote
Recommended Posts