Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze kolejna  informacja - Krzywuś z zamojskiego schroniska, którego zabrała Ewa Wiśniewska, zamieszkał w  Szwajcarii:). Przed wyjazdem miał wyczyszczone wszystkie ząbki:)

Krzywuś jeszcze w schronisku

IMGP1812.JPG

W nowynm domciu

IMG-20210306-WA0000.jpg

• Like 5
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

I jeszcze kolejna  informacja - Krzywuś z zamojskiego schroniska, którego zabrała Ewa Wiśniewska, zamieszkał w  Szwajcarii:). Przed wyjazdem miał wyczyszczone wszystkie ząbki:)

Krzywuś jeszcze w schronisku

IMGP1812.JPG

W nowynm domciu

IMG-20210306-WA0000.jpg

Rozmawiałam przed chwilką z Ewą - okazało się, że Krzywuś po przyjezdzie z zamojskiego schroniska miał nie tylko czyszczone ząbki, ale i wykonane  echo serca, bo serduszko ma chore. Do końca życia będzie przyjmował leki.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

I kolejna szczęściara, która wyjechała dzisiaj do Warszawy  - suczka, w schronisku od 2017 roku.

Miała jechać jedna z tych 3, które pokazywałam wcześniej, dzisiaj znalazłam je w boksach, ale ostatecznie wybrałyśmy z Pati C tą starszą dziewczynkę.

Oba psy już na miejscu:)

SAVE_20210306_191940.jpg

SAVE_20210306_191946.jpg

IMG_20210306_120939.jpg

IMG_20210306_121120.jpg

Cudna sunieczka, jak dobrze, że już poza schroniskiem.

A Krzywuś w nowym domu REWELACJA

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Gabi79 napisał:

Tak,  ja też bardzo się cieszę, On ma 10 lat,chore serce -  nie miał szans w zamojskim schronisku.

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Tak,  ja też bardzo się cieszę, On ma 10 lat,chore serce -  nie miał szans w zamojskim schronisku.

Niestety, jak większość z tych biedaków.

Moje skarby mają około 9 lat i zachowują się chwilami, jak szczeniaki, a dla niektórych 5letnie, to już staruszki...

Posted
17 godzin temu, Gabi79 napisał:

Bardzo się cieszę z adopcji Krzywusia, przesłodki jest! Podobny z buźki do Jaśminka, tylko tamten duży :) ale "chomiczkowe" policzki obaj mają :) Szczęścia, piesku !!!!

• Like 2
  • Upvote 2
Posted
21 godzin temu, Tola napisał:

4 godziny temu, mari23 napisał:

Bardzo się cieszę z adopcji Krzywusia, przesłodki jest! Podobny z buźki do Jaśminka, tylko tamten duży :) ale "chomiczkowe" policzki obaj mają :) Szczęścia, piesku !!!!

Me to you trzymający mnóstwo czerwonych serc - Gify i obrazki na  GifyAgusi.pl

Posted

Sunia, która wczoraj wyjechała ze schroniska dostała na imię Fiszka.

Agnieszka jest nią zachwycona - weszła jak do siebie, rozdaje buziaki, aportuje, podaje łapkę, a na koniec daje brzuś do głaskania:) No i od razu znalazła wspólny język z pieskiem, który jest już jakiś czas na tymczasie. W schronisku spędziła  4 lata.

Zobaczcie sami, jakie to cudo - jedna noc w DT , a tyle radości, taka  zmiana:)

FB_IMG_1615127959464.jpg

FB_IMG_1615127963737.jpg

FB_IMG_1615127967383.jpg

FB_IMG_1615127971045.jpg

FB_IMG_1615127977044.jpg

• Like 8
Posted
23 godziny temu, elik napisał:

Martusiu same wspaniałe wiadomości  :) Oby tak dalej  :)

22 godziny temu, Nadziejka napisał:

Matuniu losie moj ale cudnie Toluniu 

ale cudnie nowe zycie serdunkom iskiereczkom

22 godziny temu, Gabi79 napisał:

4 godziny temu, mari23 napisał:

1 godzinę temu, b-b napisał:

Każdy wyjazd ze schroniska cieszy.

To jakiś zaczarowany czas - tyle psów wyjechało z zamojskiego  schroniska, a już szykuje się kolejny taki wyjazd!!!

Ja wiem, że nam wszystkim bardzo pomaga siła, która tutaj jest i ta nasza wiara, ze RAZEM można dokonywać niemożliwego.

We wtorek znowu jadę do schroniska, kolejne 3 psy wyjadą już niedługo!

• Like 4
Posted
4 minuty temu, Gabi79 napisał:

Przecudna sunieczka, umaszczeniem przypomina "moją" Tigrunię.

Mam nadzieję, że znajdzie najlepszy DS

Ona była Gabrysiu w  boksie na końcu schroniska, to już prawie koniec świata, mało kto tam zagląda. To PatiC ją wypatrzyła.

• Like 1
Posted
17 minut temu, Tola napisał:

Sunia, która wczoraj wyjechała ze schroniska dostała na imię Fiszka.

Agnieszka jest nią zachwycona - weszła jak do siebie, rozdaje buziaki, aportuje, podaje łapkę, a na koniec daje brzuś do głaskania:) No i od razu znalazła wspólny język z pieskiem, który jest już jakiś czas na tymczasie. W schronisku spędziła  4 lata.

Zobaczcie sami, jakie to cudo - jedna noc w DT , a tyle radości, taka  zmiana:)

FB_IMG_1615127959464.jpg

FB_IMG_1615127963737.jpg

FB_IMG_1615127967383.jpg

FB_IMG_1615127971045.jpg

FB_IMG_1615127977044.jpg

Rozliczony dla Niusi 88 zl z gr! ! 126 zl z gr !a dla Balbinki 38 zl. Niusi  i Misiowi Sercem Calem Nadziejkowo ..Bezunia umarla odeszla ..przez potwora  czleka ... Zapraszam do 6 marca godz 24.00 - Zakończone - Dogomania

Posted
7 minut temu, Tola napisał:

We wtorek znowu jadę do schroniska, kolejne 3 psy wyjadą już niedługo!

Wielka radość  :) :) :)

• Like 1
Posted

Dobry czas nastał dla Zamojszczaków. Ale to  głównie zasługa Toli i Alaskan.  Bez ich  informacji psy nadal  siedziałyby niewidzialne dla ludzi.

• Like 4
Posted

Jak niewiele większości z tych psiaków potrzeba aby pokazać jakie faktycznie są śliczne i mądre.

Szkoda tylko ,że moce przerobowe wciąż za małe....

• Like 1
Posted
14 minut temu, Jo37 napisał:

Fiszka jest podobna do Hany.

To wlaśnie o niej  myślałam, jak mówiłam, że w schronisku jest sunia podobna do Hany

Posted
20 godzin temu, Poker napisał:

Dobry czas nastał dla Zamojszczaków. Ale to  głównie zasługa Toli i Alaskan.  Bez ich  informacji psy nadal  siedziałyby niewidzialne dla ludzi.

To prawda - dzięki Toli i Alaskan możemy pomagać tym, których pewnie byśmy nigdy nie zobaczyły. Robią zdjęcia, rezerwują psiaki, pomagają w odbiorze, a do tego.... muszą patrzeć na te, którym się nie udało..... nie jest im łatwo... <3

2 godziny temu, b-b napisał:

Jak niewiele większości z tych psiaków potrzeba aby pokazać jakie faktycznie są śliczne i mądre.

Szkoda tylko ,że moce przerobowe wciąż za małe....

No właśnie, moce przerobowe wciąż za małe, ogrom psich dramatów przytłacza :(

• Like 1