Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Magia w swoim domu
Żegnaj śliczna

• :-(:-(:-(:-(:-(:-(

• żeby pamięć o niej nie zaginęła - zgłoście ją na wątek tych, co odeszły w 2013r.

Posted

[quote name='funia']Havaneczko kochana witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
    Zdróweczka i jeszcze raz ,zdróweczka !!!!!!!!!!

[quote name='wolf122']Piękne i smutne ....Szkoda kolejnej psinki ,wygrala domek a tu los,choroba...

----------------------------------------
    WITAJ HAVANKO :loveu:

[quote name='handzia']Kochana Havanko, ja również Cię pozdrawiam i witam serdecznie :loveu:

Ps. Funiu, piękne wiersze...

Witajcie kochani !!! Po tak długim czasie nieobecności, czuję się tu trochę obco:cool3:.
    A wiersz.... chwyta za serce...

Posted (edited)

[quote name='mari23']żeby pamięć o niej nie zaginęła - zgłoście ją na wątek tych, co odeszły w 2013r.

JUż wrzuciłam.
    Nigdy tak często nie wpisywałam tam psów - sporo ich odeszło na przełomie roku:(
    Mam tez kłopoty z Tolką:(

Dla zmiany nastroju - trochę dobrych wiesci z domu jak z bajki Rajki i Fionki
    [FONT=Arial]PS.Rajka uparciuch, chociaz niby jej nie wolno, najbardziej lubi przesiadywać na biurku, natomiast Sonia godzinami wpatrywac się w ogień (i siedzieć na kolankach u pańci jak malutki piesek).[/FONT]

http://www.dogomania.pl/forum/threads/227696-Mała-biała-sunia-chyba-już-straciła-nadzieję-Razem-z-Fioną-juz-w-cudownym-DS!!!!!!

Edited by Tola
    Posted (edited)

Dzisiaj do swojego domu w Warszawie pojechała Lenka, zabrana w bardzo złym stanie w listopadzie z Nałęczowa
    Lenka została wyleczona, wysterylizowana. Szczęścia malutka w nowej rodzinie.

Edited by Tola
    Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj do swojego domu w Warszawie pojechała Lenka, zabrana w bardzo złym stanie w listopadzie z Nałęczowa
    Lenka została wyleczona, wysterylizowana. Szczęścia malutka w nowej rodzinie.

Powodzenia malutka!

Posted

[quote name='haliza']Hawaneczko pozdrawiam serdecznie :loveu:, tak mi brakowało pisankowego bazarku :p[/QUOTE]
    Witaj Halizko !!!
    A kociaczki cudne ! fajnie, że się zaakceptowały.

Posted

Tosca jak zwykle piękna:loveu:
    Z pozy Bożydara uśmiałam się; przypomniała mi sie moja kotka Magia i jej "chwile dla siebie" w najdziwniejszych miejscach;)

Posted (edited)

[quote name='terra']Śliczności :)
    Czy Imbirek znalazł domek?

Nie - nikt nie dzwoni :(
    W miedzyczasie Imbir został w nocy pogryziony i LANS wzięła go do siebie - pomimo sporej gromadki własnych zwierząt.
    Kot zaliczył weta - okazał się bardzo spokojnym i cierpliwym pacjentem. Wet okreslił jego wiek na ok 4 lat.
    Jak rany się zagoją Imbira czeka kastracja.
    Chodzi za LANS krok w krok, przymila się, najchetniej siedzi na kolanach.
    Jest zazdrosny o pozostałe zwierzęta, potrafi nawet okazac niezadowolenie jak w poblizu jest pies.
    Jednak wciąz czeka na własny dom
    Zmieniłam treść tablicy:
    http://tablica.pl/oferta/imbir-sliczny-kocurek-do-adopcji-ID2vEJB.html

Edited by Tola