mari23 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Tola']Magia w swoim domu Żegnaj śliczna :-(:-(:-(:-(:-(:-( żeby pamięć o niej nie zaginęła - zgłoście ją na wątek tych, co odeszły w 2013r. Quote
Havanka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='funia']Havaneczko kochana witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Zdróweczka i jeszcze raz ,zdróweczka !!!!!!!!!! [quote name='wolf122']Piękne i smutne ....Szkoda kolejnej psinki ,wygrala domek a tu los,choroba... ---------------------------------------- WITAJ HAVANKO :loveu: [quote name='handzia']Kochana Havanko, ja również Cię pozdrawiam i witam serdecznie :loveu: Ps. Funiu, piękne wiersze... Witajcie kochani !!! Po tak długim czasie nieobecności, czuję się tu trochę obco:cool3:. A wiersz.... chwyta za serce... Quote
Tola Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 (edited) [quote name='mari23']żeby pamięć o niej nie zaginęła - zgłoście ją na wątek tych, co odeszły w 2013r. JUż wrzuciłam. Nigdy tak często nie wpisywałam tam psów - sporo ich odeszło na przełomie roku:( Mam tez kłopoty z Tolką:( Dla zmiany nastroju - trochę dobrych wiesci z domu jak z bajki Rajki i Fionki [FONT=Arial]PS.Rajka uparciuch, chociaz niby jej nie wolno, najbardziej lubi przesiadywać na biurku, natomiast Sonia godzinami wpatrywac się w ogień (i siedzieć na kolankach u pańci jak malutki piesek).[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/threads/227696-Mała-biała-sunia-chyba-już-straciła-nadzieję-Razem-z-Fioną-juz-w-cudownym-DS!!!!!! Edited April 7, 2013 by Tola Quote
Tola Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Zapraszam na bazarek dla Lizki z padaczką - zbieramy na diagnostykę, być może trzeba będzie zrobić rezonans... http://www.dogomania.pl/forum/threads/242004-Serduszka-na-ma%C5%82%C4%85-Liz%C4%99-z-padaczk%C4%85-do-14-do-22-00?p=20697786#post20697786 Quote
Tola Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 (edited) Dzisiaj do swojego domu w Warszawie pojechała Lenka, zabrana w bardzo złym stanie w listopadzie z Nałęczowa Lenka została wyleczona, wysterylizowana. Szczęścia malutka w nowej rodzinie. Edited April 7, 2013 by Tola Quote
zadra Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A to pozdrowienia od Toski. Uploaded with ImageShack.us A to mój kocur Bożydar wylegujący się w umywalce! Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Tola']Dzisiaj do swojego domu w Warszawie pojechała Lenka, zabrana w bardzo złym stanie w listopadzie z Nałęczowa Lenka została wyleczona, wysterylizowana. Szczęścia malutka w nowej rodzinie. Powodzenia malutka! Quote
funia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='zadra']A to pozdrowienia od Toski. Uploaded with ImageShack.us A to mój kocur Bożydar wylegujący się w umywalce! Uploaded with ImageShack.us Mój kot robi dokładnie to samo .Nawet zasypia w umywalce:evil_lol: Quote
haliza Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Hawaneczko pozdrawiam serdecznie :loveu:, tak mi brakowało pisankowego bazarku :p Quote
Tola Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Już dzisiaj dostałam zdjęcia Lenki z nowego domu w Warszawie; koteczka od razu zaprzyjaźniła się z rezydentką Buką:p Quote
Havanka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='haliza']Hawaneczko pozdrawiam serdecznie :loveu:, tak mi brakowało pisankowego bazarku :p[/QUOTE] Witaj Halizko !!! A kociaczki cudne ! fajnie, że się zaakceptowały. Quote
Tola Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Tosca jak zwykle piękna:loveu: Z pozy Bożydara uśmiałam się; przypomniała mi sie moja kotka Magia i jej "chwile dla siebie" w najdziwniejszych miejscach;) Quote
Tola Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Kolejne zdjęcia Lenki i jej nowej koleżanki - Buki:) Nasza Lenka Buka I obie dziewczynki Quote
Tola Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 (edited) [quote name='terra']Śliczności :) Czy Imbirek znalazł domek? Nie - nikt nie dzwoni :( W miedzyczasie Imbir został w nocy pogryziony i LANS wzięła go do siebie - pomimo sporej gromadki własnych zwierząt. Kot zaliczył weta - okazał się bardzo spokojnym i cierpliwym pacjentem. Wet okreslił jego wiek na ok 4 lat. Jak rany się zagoją Imbira czeka kastracja. Chodzi za LANS krok w krok, przymila się, najchetniej siedzi na kolanach. Jest zazdrosny o pozostałe zwierzęta, potrafi nawet okazac niezadowolenie jak w poblizu jest pies. Jednak wciąz czeka na własny dom Zmieniłam treść tablicy: http://tablica.pl/oferta/imbir-sliczny-kocurek-do-adopcji-ID2vEJB.html Edited April 10, 2013 by Tola Quote
terra Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Biedny kiciuś, dobrze, że bezpieczny. Tak dużo starszych kotów czeka na domy. Quote
Recommended Posts