Havanka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Chciałoby się wszystkim pomóc. Adopcje jakby stanęły w miejscu. Tak ciężko o dobry domek. Tolu, wybierz sama, któremu pomóc. Gdy będą zdjęcia, porobimy trochę ogłoszeń. Edited July 12, 2012 by Havanka Quote
funia Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jutro założe mu watek .Moze uda się tak jak Rejce ..... Uciekam .Mam trochę spraw pilnych . Quote
Tola Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Ten wychudzony szczeniak nie dawał mi spokoju; cały czas miałam przed oczami jego smutny pyszczek i to zagubienie:( Dzisiaj rano pojechałysmy z zadrą do schronu i zabrałysmy maleństwo - okazało sią 3 - mies. suczką. Jego wychudzenie jest spore, malutka nie dałaby rady wśród sporo większych psów od siebie. Pracownik nie wiedział, w jakich opkolicznosciach szczeniak trafił do schronu. Więcej info wieczorem lub jutro. Quote
Havanka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Tola']Ten wychudzony szczeniak nie dawał mi spokoju; cały czas miałam przed oczami jego smutny pyszczek i to zagubienie:( Dzisiaj rano pojechałysmy z zadrą do schronu i zabrałysmy maleństwo - okazało sią 3 - mies. suczką. Jego wychudzenie jest spore, malutka nie dałaby rady wśród sporo większych psów od siebie. Pracownik nie wiedział, w jakich opkolicznosciach szczeniak trafił do schronu. Więcej info wieczorem lub jutro.[/QUOTE] Dobrze, ze już bezpieczny. czekamy na pozostałe info. Quote
zadra Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Havanka']Dobrze, ze już bezpieczny. czekamy na pozostałe info.[/QUOTE] Malutka ma ogromny apetyt.Musimy uważać żeby jej nie przekarmić. Quote
Tola Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Mała dostała imię Pola. Tutaj zaraz po zabraniu ze schronu. Mam nadzieje, ze przy dobrym odżywianiu jej stan poprawi sie szybko. Jak to wszystko ogarnę to założę jej wątek Tutaj juz po kąpieli Quote
zadra Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Pola jest bardzo zabiedzona.Jak widać skóra i kości. Quote
Havanka Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Dopiero na tych zdjęciach, w zbliżeniu widać, że Pola to szkielecik i w schronie nie miałaby żadnych szans na przeżycie. Mam nadzieję, że odzyska formę i znajdzie dobry dom ! Chciałam pokazać jeszcze jedno zdjecie Poli, ale jest zapisane w innym formacie i nie chce się wgrać. Quote
wtatara Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [h=2][/h] Mała suczka z boksu Arabelli podajście mi coś o tej suni porobię ogłoszenia Quote
Tola Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='wtatara'] Mała suczka z boksu Arabelli podajście mi coś o tej suni porobię ogłoszenia Na razie nie wiemy nic o suni oprócz informacji, ze była na obserwacji, bo kogos w schronie ugryzła. Przy najblizszej wizycie cos spróbuję sie dowiedzeic, ale nie wiem, kiedy to bedzie. Quote
handzia Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Taka mała wyszczyrzepka kogoś ugryzła? :evil_lol: Dobre :lol: wtatara, ona też mi wpadła w oko, bo ja uwielbiam szorściaczki ;) Tolu i zadra, jestem pełna uznania dla Was, że pojechałyście po tą maleńką sunieczkę :) Ps. zapraszam na bazarek dla Borysa, szczebrzeszyniaka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229461-Ciuszki-dla-dzieciaków-i-nie-tylko-)-Dla-Borysa-do-25-lipca-do-22-00 Quote
zadra Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='handzia']Taka mała wyszczyrzepka kogoś ugryzła? :evil_lol: Dobre :lol: wtatara, ona też mi wpadła w oko, bo ja uwielbiam szorściaczki ;) Tolu i zadra, jestem pełna uznania dla Was, że pojechałyście po tą maleńką sunieczkę :) Ps. zapraszam na bazarek dla Borysa, szczebrzeszyniaka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229461-Ciuszki-dla-dzieciaków-i-nie-tylko-)-Dla-Borysa-do-25-lipca-do-22-00 Zagladam............ Quote
wieso Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='wtatara'] Mała suczka z boksu Arabelli podajście mi coś o tej suni porobię ogłoszenia jak ona czeka na wybawienie :( Quote
Tola Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 (edited) Kolejna sunia u Murki - z gminy, w której została znaleziona Morka Mojra była chyba maszynka do rodzenia; nie miała zbyt wiele ruchu, ma odlezyny:( Edited July 15, 2012 by Tola Quote
Ty$ka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Jaka biedna ślicznota... dobrze, że już bezpieczna. Quote
Tola Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Czy ktos ma kontakt do kogos od bullowatych? Quote
Havanka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Sypialnia dla kota za 5 zł !!! Na ogłoszenia Arabelli i Moreczki ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/229515-*Sypialnia-dla-kota-za-5-zł-!Na-ogłoszenia-dla-Arabelli-i-Mory-do-26-07-godz-20-00 Strasznie biedna ta sunia !!! Poczekam na więcej danych i napiszę tekst do ogłoszeń. Quote
MaDi Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Proszę o jakąkolwiek pomoc, tym razem 5 psów porzuconych w lesie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/229494-Z-pseudohodolwi-do-lasu-Potrzebna-pomoc! Quote
Tola Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 (edited) [quote name='wtatara']jestem gotowa do robienia malutkiej ogłoszeń Nie dam rady w tym tyg podjechac do schronu. Obiecuję wizytę w przyszłym tyg. Zapraszam na wątek POli http://www.dogomania.pl/forum/threads/229502-Szkielet-szczeniaka-–-pomóż-Poli-odzyskać-utracone-dzieciństwo i Mojry http://www.dogomania.pl/forum/threads/229600-MOJRA-CZYLI-SŁODKA-BUŁKA-zabłąkana-(ale-ułożona)-amstaffka-szuka-domu!?p=19390068#post19390068 Edited July 18, 2012 by Tola Quote
funia Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 W Płoskim koło Zamościa przybłąkała się młoda suczka rasy bokser w kolorze toffi z białym.Suczka bardzo tęskni . nr tel.600266879 To ogłoszenie wisi w sklepie koło nas . Quote
zadra Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='funia'] W Płoskim koło Zamościa przybłąkała się młoda suczka rasy bokser w kolorze toffi z białym.Suczka bardzo tęskni . nr tel.600266879 To ogłoszenie wisi w sklepie koło nas . Jak do tej pory nic do mine nie dotarło. Quote
Recommended Posts