Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Chciałoby się wszystkim pomóc. Adopcje jakby stanęły w miejscu. Tak ciężko o dobry domek.
Tolu, wybierz sama, któremu pomóc. Gdy będą zdjęcia, porobimy trochę ogłoszeń.

Edited by Havanka
Posted

Ten wychudzony szczeniak nie dawał mi spokoju; cały czas miałam przed oczami jego smutny pyszczek i to zagubienie:(
Dzisiaj rano pojechałysmy z zadrą do schronu i zabrałysmy maleństwo - okazało sią 3 - mies. suczką.
Jego wychudzenie jest spore, malutka nie dałaby rady wśród sporo większych psów od siebie.
Pracownik nie wiedział, w jakich opkolicznosciach szczeniak trafił do schronu.
Więcej info wieczorem lub jutro.

Posted

[quote name='Tola']Ten wychudzony szczeniak nie dawał mi spokoju; cały czas miałam przed oczami jego smutny pyszczek i to zagubienie:(
Dzisiaj rano pojechałysmy z zadrą do schronu i zabrałysmy maleństwo - okazało sią 3 - mies. suczką.
Jego wychudzenie jest spore, malutka nie dałaby rady wśród sporo większych psów od siebie.
Pracownik nie wiedział, w jakich opkolicznosciach szczeniak trafił do schronu.
Więcej info wieczorem lub jutro.[/QUOTE]
Dobrze, ze już bezpieczny. czekamy na pozostałe info.

Posted

[quote name='Havanka']Dobrze, ze już bezpieczny. czekamy na pozostałe info.[/QUOTE]
Malutka ma ogromny apetyt.Musimy uważać żeby jej nie przekarmić.

Posted

Mała dostała imię Pola.
Tutaj zaraz po zabraniu ze schronu.
Mam nadzieje, ze przy dobrym odżywianiu jej stan poprawi sie szybko.
Jak to wszystko ogarnę to założę jej wątek

Tutaj juz po kąpieli

Posted

Dopiero na tych zdjęciach, w zbliżeniu widać, że Pola to szkielecik i w schronie nie miałaby żadnych szans na przeżycie.
Mam nadzieję, że odzyska formę i znajdzie dobry dom !

Chciałam pokazać jeszcze jedno zdjecie Poli, ale jest zapisane w innym formacie i nie chce się wgrać.

Posted

[quote name='wtatara']

Mała suczka z boksu Arabelli

podajście mi coś o tej suni porobię ogłoszenia

Na razie nie wiemy nic o suni oprócz informacji, ze była na obserwacji, bo kogos w schronie ugryzła.
Przy najblizszej wizycie cos spróbuję sie dowiedzeic, ale nie wiem, kiedy to bedzie.

Posted

[quote name='handzia']Taka mała wyszczyrzepka kogoś ugryzła? :evil_lol: Dobre :lol: wtatara, ona też mi wpadła w oko, bo ja uwielbiam szorściaczki ;)
Tolu i zadra, jestem pełna uznania dla Was, że pojechałyście po tą maleńką sunieczkę :)

Ps. zapraszam na bazarek dla Borysa, szczebrzeszyniaka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/229461-Ciuszki-dla-dzieciaków-i-nie-tylko-)-Dla-Borysa-do-25-lipca-do-22-00
Zagladam............

Posted (edited)

Kolejna sunia u Murki - z gminy, w której została znaleziona Morka
Mojra była chyba maszynka do rodzenia; nie miała zbyt wiele ruchu, ma odlezyny:(

Edited by Tola
Posted (edited)

[quote name='wtatara']jestem gotowa do robienia malutkiej ogłoszeń

Nie dam rady w tym tyg podjechac do schronu.
Obiecuję wizytę w przyszłym tyg.

Zapraszam na wątek POli
http://www.dogomania.pl/forum/threads/229502-Szkielet-szczeniaka-–-pomóż-Poli-odzyskać-utracone-dzieciństwo
i Mojry
http://www.dogomania.pl/forum/threads/229600-MOJRA-CZYLI-SŁODKA-BUŁKA-zabłąkana-(ale-ułożona)-amstaffka-szuka-domu!?p=19390068#post19390068

Edited by Tola
Posted

W Płoskim koło Zamościa przybłąkała się młoda suczka rasy bokser w kolorze toffi z białym.Suczka bardzo tęskni .
nr tel.600266879

To ogłoszenie wisi w sklepie koło nas .

Posted

[quote name='funia'] W Płoskim koło Zamościa przybłąkała się młoda suczka rasy bokser w kolorze toffi z białym.Suczka bardzo tęskni .
nr tel.600266879

To ogłoszenie wisi w sklepie koło nas .

Jak do tej pory nic do mine nie dotarło.