Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Ok.
A tutaj widzę Arabella; nadal z boku, nie podchodzi do siatki...
k.

Wczoraj był taki upał, że mało w ogóle mało psiaków do nas wychodziło...Porażka normalnie...

Posted

funia napisał(a):
Kurcze nie bardzo wiem co to dokładnie za psiak .Nie jestem pewna czy to bokser ....chyba cos troszkę innego ....Ale podobny do tej rasy .

Tak jak pisałam wyżej - to pies, który trafił z łańcucha od kobiety, do której się przybłąkał i która się go panicznie bała. Jest mixem pita i asta, wykastrowany i zarezerwowany.

Posted

funia napisał(a):
Kurcze nie bardzo wiem co to dokładnie za psiak .Nie jestem pewna czy to bokser ....chyba cos troszkę innego ....Ale podobny do tej rasy .

Zrobiłyscie sporo zdjęć, moze dzieki nim jakis pies znajdzie dom.

Posted

A ja wam powiem jedno .....
Jak ktoś zechce ( z kręgu pomagających ) wziąc ze schronu psa to i tak go weżmie .Da sobie radę :razz:
I wcale nie musi być w organizacji .Prosze was ,chyba dzisiaj się nie urodziłyśmy ,...
Ale psy chyba będą z tego zadowolone ;)
I o to chyba chodzi ,no nie ?:razz:

Posted

[quote name='funia']A ja wam powiem jedno .....
Jak ktoś zechce ( z kręgu pomagających ) wziąc ze schronu psa to i tak go weżmie .Da sobie radę :razz:
I wcale nie musi być w organizacji
.
Prosze was ,chyba dzisiaj się nie urodziłyśmy ,...
I tak optymistycznie podsumujmy ten dzień;)

Posted

funia napisał(a):
Mam tylko nadzieję ,ze został przeniesiony bo klatka jest za mała .
Podobo ucieka z kazdego kojca .....

Wybieram sie do schronu, bo byłam jeszcze przed wyjazdem wakacyjnym; dam znac.

Posted

[quote name='funia']Pozdrawiamy wieczorną porą pracowników zamojskiego schronu ;)
;););)
Funia - zajrzyj do Gremlinka
I jeszcze na dobranoc - ta sunia po lewej została moja sąsiadką;)

Posted

funia napisał(a):
A ja wam powiem jedno .....
I wcale nie musi być w organizacji .Prosze was ,chyba dzisiaj się nie urodziłyśmy ,...

Zresztą obowiązek organizacji zasad w schronisku w oparciu o przepisy mają ludzie bezpostednio za nie odpowiedzialni i to oni powinni tak pracować w taki sposób aby zwierzętom było najlepiej i żeby jak najwięcej z nich trafiło do DS.Wydaje mi się,że sugestie i żale nalezy kierować do nich,a krytykowanie wprowadzenia umowy adopcyjej po tylu jest wręcz niemoralne.

Posted

:multi::multi:
Zamojska Lizka ma dom:multi:
Sunia zamieszkała w Janowie Lub.:)
Na dom czekała ponad 1,5 roku.
Więcej info na wątku Lizy.
Cytuję z wątku hotelikowego:
[quote name='Murka']Dzisiaj do domu pojechała Liza, wywiozłam ją osobiście ;) Sunia była u nas ponad 1,5 roku, ma padaczkę, trafiła w świetne kochające ręce i niedaleko.
Dziękuję serdecznie biance0 za poświęcony czas i pomoc w przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej :)

Posted

[quote name='Havanka']Ciekawe jak miewa się Liza w nowym domku?[/QUOTE]
Myslę, ze Bianka da znać, bo Lizka i Morka to teraz Jej sąsiadki;)

Dostałam zdjęcia [B]Carmen[/B] z nowego domu w Jaworznie:loveu:

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg545/scaled.php?server=545&filename=dscf3673i.jpg&res=landing[/IMG]
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg842/scaled.php?server=842&filename=dscf3655en.jpg&res=landing[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg837/scaled.php?server=837&filename=dscf3690u.jpg&res=landing[/IMG]

A tu Carmen jeszcze w schronisku

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg72/scaled.php?server=72&filename=p1110823y.jpg&res=landing[/IMG]

Posted

[SIZE=4][B]Znajoma znalazła suczkę pekińczyka około roczną ,okolice Sitańca !
[/B][/SIZE]Czy ktoś jest chetny ???
Znajoma zostawiłaby ją ale jej suka atakuje maleństwo.Nie moze u nich zostać ze wzgl.na bezpieczeństwo .

Posted

niestety nie ......jest juz kilka dni u mojej znajomej .
dzieci opowiadały tej kobiecie ,ze usłyszały trzasniecie drzwi od auta i za chwile zobaczyły tego psa koło lasu .

Posted

[quote name='funia']niestety nie ......jest juz kilka dni u mojej znajomej .
dzieci opowiadały tej kobiecie ,ze usłyszały trzasniecie drzwi od auta i za chwile zobaczyły tego psa koło lasu .[/QUOTE]

Może zadzwon do schroniska i zostaw swój namiar - dużo osób jest chętnych na tego schroniskowego pekińczyka, więc na pewno dużo chętnych zostanie, może akurat ktoś zadzwoni, to będziesz mogła się dogadać i sprawdzić dom.

Posted

[quote name='funia']niestety nie ......jest juz kilka dni u mojej znajomej .
dzieci opowiadały tej kobiecie ,ze usłyszały trzasniecie drzwi od auta i za chwile zobaczyły tego psa koło lasu .[/QUOTE]

To kolejny pekińczyk wyrzucony w tym miejscu z auta; jakis czas temu znjomy również znalazł tam takiego psa, siedział na rondzie przy wjeżdzie do Sitańca.